Petrom Buzau, peste drum de Vama, 2,44 ron/l. Au scazut pretul benzinei si au marit pretul GPL-ului.
Pret Gpl
Collapse
X
-
Salutare, ieri am fost o fuga pana la Bucuresti si am constatat:
Lukoil Colentina: 2.25 ron
Rompetrol Colentina: 2.25 ron
Lukoil Fundeni: 2.29 ron
Rompetrol Fundeni: 2.29 ron
La Buzau lucrurile stau in felul urmator:
Rompetrol iesire Bucuresti: 2.44 ron
Lukoil: 2.38 ron
Alascom: 2.39 ron.
Pe de alta parte, la Braila si Galati, gpl- ul costa ca pe litoral, adica de la 2.74 pana la 2.99, si asta la Rompetrol si partenerii.
Comment
-
Costatam ca in Buzau, in ciuda faptului ca au scazut preturile la benzina si motorina, GPL-ul a inceput sa creasca. Acum 10 zile la Alascom pretul era de 2,36 lei/litru, acum s-a facut 2,39 lei. 3 bani/litru n-ar fi o tragedie, dar cand se ieftineste benzina, parca nu da bine.
Omul a zis "pe la Oradea" deci nu chiar in Oradea si pot confirma si eu ca la parteneri Rompetrol, pe DN 79, pe langa Baile Felix, spre sfarsitul saptamanii trecute, preturile bateau inspre 3,7 lei.Originally posted by ic252 View PostAmicul tau nu e la curent cu preturile.
In Oradea preturile sunt 2,67-2,7lei, dar gasesti si la 2,45 la Partener Rompetrol pe Calea Borsului (iesirea din Oradea spre Vama).
Comment
-
In Buzau de vreo cateva zile pretul la gpl e in cadere libera.
La Alascom, la iesirea spre Bucuresti, la sensul giratoriu spre Spataru, azi afisau un pret de 2,17 lei/litru. Ieri afisau 2,21 lei/l, alaltaieri, 2,29 lei/l.
Langa ei, la Lukoil, pretul e constant de mai bine de o luna, 2,38 lei/l. Pe langa targul Dragaica, la Rompetrol, aveau cu 2,42 lei/l. Mai inspre oras, langa podul Dragaicii, in Bariera Ploiesti, la Trans Gaz, pretul era de 2,17 lei/l.
Comment
-
Vin cu o mica erata: in postarea mea anterioara, in loc de Trans Gaz e vorba de Total Gaz, tot cu aceea locatie. Surprinzator sa constat ca la statia de pe Mesteacanului a aceluiasi distribuitor Total Gaz, aveau afisat un pret de 2,37 lei/litru. Ceva mai incolo, la Trans Gaz, langa fosta Fabrica de Contactoare, acelasi pret. Repet, la Total Gaz de la iesirea spre Ploiesti, afisau 2,17 lei/litru. Ciudat, in aceeasi localitate, ladoar cativa km. distanta, la acelasi furnizor sa fie preturi cu diferente de 20 bani/litru?!Last edited by niros; 15 September 2015, 21:59.
Comment

Comment