Pret Gpl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ftw0w
    replied
    Mda, reducerea de la Lukoil se aplica doar in weekend la gaz si benzina

Leave a comment:

• ursamajor
    replied
    Originally posted by andreyi View Post
    Braila: Lukoil - 2,29 lei(reducere aplicata), partener Rompetrol - 2,41 lei.
    Au început iar să dea reducere?

Never mind... am alimentat puțin azi și am văzut că doar în weekend o dau. Oricum, mâine trec în Moldova și rezolv acolo.
    Last edited by ursamajor; 9 June 2016, 15:10. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• leopardu
    replied
    #andreyi,calitatea e fix aceeasi.oricum ai de unde alege.ai trei benzinarii (tirex,rompetrol si lukoil la distanta de maxim 150m una de cealalta.eu am 3 masini cu benzina si gpl pe care le alimentez de acolo si merg foarte bine.gazul chiar tine mai mult decat la noi (de la lukoil),de la braila pana in lukoil (care este ultima benzinarie de la giurgiulesti sunt fix 35 km.i-am intrebat pe moldoveni de unde se aprovizioneaza cu combustibili si mi-au spus de la navodari si ploiesti).mai pui si vinieta 20 ron/saptamana sau cum mi-am facut eu (care nu prea ma dau jos din masina) 50 euro/6 luni.plus ca treci pe la dutty free si iei de exemplu metaxa 5* la 1L cu 9.5 euro,J&B tot la 1L la 6-7 euro etc,ca sa nu mai vorbim de tigari.daca ai masina pe numele tau nu-ti mai trebuie nici procura si e perfect.daca vrei mergem impreuna ca sa-ti arat drumul cel mai scurt si ca sa vezi cam cum este.eu am fost cam sceptic prima data dar mi-am revenit dupa aceea.
    #prometheus daca mergi seara dupa 9 nu stai la nici o coada.se mai formeaza mici cozi la intoarcere la vama la romani.
    atasez si o camera online de la iesirea din vama si intrarea in giurgiulesti http://websmd.ru/webonline/camera-we...l-giurgiulesti
    Last edited by leopardu; 9 June 2016, 00:14.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Originally posted by leopardu View Post
    .Fac o mica paranteza si adaug pret benzina 3.3 ron si 2.9 ron motorina.
    Sa vezi cozi !!!
    Last edited by prometheus; 8 June 2016, 22:24.

Leave a comment:

• andreyi
    replied
    M-as baga, chiar daca sunt aproape 80 km dus-intors(Braila), fac un plin benzina si unul GPL, dar calitatea o fi aceeasi?

Leave a comment:

• leopardu
    replied
    http://lukoil.md/ro/main si http://www.rompetrol.md/ro/preturiPentru cei din Braila si Galati,in Giurgiulesti (MD) pretul gpl este 1.40 ron Lukoil (au si reduceri in weekend) si 1.40 ron Rompetrol.Fac o mica paranteza si adaug pret benzina 3.3 ron si 2.9 ron motorina.
    Last edited by leopardu; 8 June 2016, 15:09.

Leave a comment:

• sandudesign
    replied
    Mol Orastie 2,05 lei/litrul

Leave a comment:

• Kavarnap
    replied
    Cel mai ieftin GPL

Ba a fost, prin 2008 am făcut câteva plinuri pe Ion Șahingian cu 1,5 RON/litru...

Leave a comment:

• AlexCuLogan
    replied
    Originally posted by stendor View Post
    Istoric
    Nu cred ca a fost vreodata mai ieftin gazul, undeva.

Leave a comment:

• stendor
    replied

Leave a comment:

• aslanalbert
    replied
    Petrom Ploiesti la iesirea catre Valea Prahovei 2,03 lei/litru.

Leave a comment:

• raducku
    replied
    Lukoil Sos. Alexandriei- 1.84 litrul cu reducerea de 15 bani

Leave a comment:

• sandudesign
    replied
    Mol Orastie 2,15 lei/litru

Leave a comment:

• niros
    replied
    Parca era vorba ca Alascom reduce pretul in week-end la 1,92 lei/litru. In timpul saptamanii au pretul de 1,98 lei/litru. Sa fi renuntat la reducerea din week-end?
    Last edited by niros; 23 April 2016, 22:32.

Leave a comment:

• kubala7
    replied
    2.44 Petrom, Targu Mures.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google