Pret Gpl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• spulbercris
    replied
    Eu nu vobeam de faptul ca nu gasesti gpl mai ieftin in Braila in afara de ce am postat mai sus, era vorba de diferenta destul de mare fata de preturile din Buzau. Si apropos, daca te misti un pic si prin Buzau mai gasesti statii cu 2 ron sau chiar cu 1.98 ron/litru.

Leave a comment:

• andreyi
    replied
    Daca te miscai un pic prin zona Braila gaseai GPL cu 2,22 lei Lukoil(reducere inclusa cu card) intr-un capat al orasului sau 2,29 lei/litru la un particular pe centura in celalalt capat. Iar in Galati, 2,31 lei/litrul - Rompetrol.

Leave a comment:

• spulbercris
    replied
    Salut, la Buzau, preturile raman in continuare ca acum doua saptamani:
    Alascom: 2.04 ron,
    Rompetrol: 2.10 ron,
    Lukoil: 2.05 ron,
    Petrom: 2.04,
    Drum bun sa aveti!
    P.S. Am fost saptamana trecuta pana la Galati, si la Ianca, ce credeti? La benzinaria Eldomir, gpl era 2.7 ron, iar la Rompetrol Lacu' Sarat, 2.65 ron. Cam mare diferenta in numai 100 km, nu credeti?

Leave a comment:

• VIORE_L
    replied
    2,25 in olt la adegas,bulrom,butangas,..petrom 2,19....,lukoil 2,15 cu card este 2,05....

Leave a comment:

• niros
    replied
    La Buzau preturile la GPL se mentin de ceva timp
    Petrom: 2,05 lei
    Rompetrol: 2,10 lei
    Lukoil: 2,05 lei lei
    Alascom: 2,04 lei

Leave a comment:

• sandudesign
    replied
    Orastie - Mol 2,00 lei/l

Leave a comment:

• andreyi
    replied
    Braila - Lukoil 2,22 lei/l(reducere de 10 bani inclusa)
    Galati - Rompetrol 2,31 lei
    Braila - Rompetrol 2,45 lei

Leave a comment:

• aliuta2000
    replied
    Pitesti:
    Celly :1.95 Ron/ Litru
    Mol 2.03 Ron/ Litru

Leave a comment:

• ursamajor
    replied
    Da, și pe-aici a trecut de 2,4 lei. Doar Lukoil mai au la 2,32 lei, dar prevăd că se vor alinia celorlalți mafioți.

Leave a comment:

• spulbercris
    replied
    Salut, la Bz s-au modificat usor preturile la gpl:
    Alascom: 2.04 ron,
    Rompetrol: 2.10 ron,
    Lukoil: 2.05 ron,
    Drum bun sa aveti!

Leave a comment:

• ursamajor
    replied
    Care își permite luxul, se poate dispensa de ele. Eu nu mi-l permit. ;)

Leave a comment:

• vitriol
    replied
    Cu detectoare n-avem voie in Bulgaria, dar avem voie cu hartii de 10 Euro. Nici nu trebuie sa stii limba.

Leave a comment:

• ursamajor
    replied
    GPL-ul bulgăresc a fost în proporție mai mică față de cel moldovean, adică 35% vs. 65% (Lukoil Moldova). Cred că nu gazul are vreo calitate sau merit, ci stilul de mers. În România tindem s-o călcăm, fiindcă deh! suntem acasă, ce plm!... ne permitem să mergem peste viteza legală. Pe când în deplasare târșala de amendă prin străini ne face, brusc, legiști și mergem cu 90 la oră. Mai ales că n-avem voie nici cu detectoare și nici nu pricepem "pa bulgarski".

Leave a comment:

• vitriol
    replied
    Iti mentii parerea pana cand o sa mergi prin Bulgaria de la nord la sud cu GPL de la ei.

Leave a comment:

• ursamajor
    replied
    Da, a fost un schimb de replici atunci:
    Originally posted by vitriol View Post
    In Bulgaria mi-a consumat 7% cu gaz de la OMV, mers cu 110 -120 km/h si pe DN, si pe autostrazi...
    Originally posted by ursamajor View Post
    Nu poți scoate 7% consum GPL dacă treci de 3000 rpm (110 kmph pe ceas, adică), indiferent de cât de bine ar fi reglată instalația și cât de bun ar fi gazul.
    Însă e o mică mare diferență, marcată de mine cu litere îngroșate și apoi fă, te rog, comparație cu ce am scris eu acum:
    Originally posted by ursamajor View Post
    Pe de altă parte, am mers ca moșii, până-n 3000 rpm, doar în unele ocazii am trecut de această limită.
    ceea ce înseamnă că îmi mențin părerea.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google