Pret Gpl
Collapse
X
-
In Braila, ROMPETROL partener 2,35 lei, MOL 2,32 lei, si diversi particulari 2,35 lei. Nu stiu Lukoil, nu mai alimentez de-acolo.
-
Prețuri gaz în zone diferite
De vreme ce am fost în ultimele săptămâni plecat mai mult mă gândeam că pot fi utile câteva repere de prețuri în diferite zone. Deci:
Bulgaria:
- zona Balcic 0,83 - 0,84 leva adică ~ 1,94 - 1,97 lei
- stații Silistra 0,82 - 0,87 leva ~ 1,92 - 2,04 lei
Evident, ca și la benzină, au prețuri mai mici.
Altele, de la noi:
stație Drajna - 2,15
stație GPL Negru Vodă - 2,38
Carbogaz București str. Litovoi Voievod - 2,19
partener Rompetrol Afumați - 2,17
TSV Afumați - 2,19
Euroil Timișul de Jos - 2,15
Rompetrol Alba Iulia - 2,47
Lukoil Alba Iulia ieșire către Sebeș - 2,38
stații particulare zona Bâscov - 2,19 - 2,20 - 2,24
Rompetrol Lancrăm - 2,58
Constat că lanțurile încearcă să impună prețuri mari nejustificate. În mod normal a trecut perioada în care prețul petrolului ar fi putut explica mărirea prețurilor de la ~ 2 lei la ~ 2,3, iar acestea ar fi trebuit să coboare firesc spre acei 1,92 pe care îi plăteam la începutul anului. Dovada este că beniznarii mici tind să coboare sub pragul de 2,25 impus de marile lanțuri (2,15 în Dâmbovița, Argeș sau Brașov).
Leave a comment:
-
Trebuie vazut daca RAR omologheaza instalatiile de metan pe masina.Am inteles ca ar fi ceva probleme.
Leave a comment:
-
Pentru cei interesați, Engie România construiește prima stație de gaz natural comprimat în București.
Leave a comment:
-
De ce la unele statii Lukoil e mai mare discountul de 10 bani/ litru? La Lukoil Sos Alexandriei e 15 bani/litru reducere , la Buzau pe centura e tot 15 bani/litru si in localitatea Tisita, de langa Focsani e 22 bani/litru
Leave a comment:
-
Ieri tot 2.17 era, am pus numai de 50 ron pentru "testare", pana la inceputul scolii numai de aici o sa alimentez, am traseu saptamanal Siret - Cacica. La prima vedere sunt multumit, trage bine 1.4 cu gazul asta.Originally posted by nicu001 View PostIn Solca, la 45 km. de Suceava = 2,17 lei/litru
Leave a comment:
-
Stie cineva cat intra in butelia de la logan 0.9 gpl de fabrica? Producatorul spune 32 de litri, dra sunt 32 efectiv sau butelia este de 32 si intra 26-28? Sau...
Leave a comment:
-
Preturi mai mari in NORD
Baia Mare
- LUKOIL- 2,42
- Petrom - 2,35
- Firmă particulară - 2,65
Leave a comment:
-
Se pune de-un cartel și-n București oare?
Prețuri de ieri, 2 iulie:
- 2,15 Gasrom, DN71 cu 200m înainte de intrarea în Târgoviște dinspre București;
- 2,17 la o benzinărie galbenă de pe DN72A la intrarea din Târgoviște dinspre Câmpulung.
Leave a comment:
-
Prețuri bune
2,19 IBBCO Rompetrol Fundeni
2,19 ambele stații de pe Litovoi Voievod, în spate la Obor
Leave a comment:

Leave a comment: