Pret Gpl
Collapse
X
-
Pe la moldoveni a mai fost careva de curând? Am auzit că au ajuns şi ei pe la 2 lei?
-
Eko - Bulgaria - aproape de Nisipurile de aur - 0,75 leva/litru - aprox. 1,75 lei/litru. Mocaciune.
Leave a comment:
-
Am revenit la Buzau, si avem asa:
Alascom: 1.94 ron,
Rompetrol: 2.03 ron,
Lukoil: 2.05 ron.
Sper sa revin cu preturi de pe litoral. Drumuri bune!
Leave a comment:
-
Salut, revin cu preturile la gpl din:
Bistrita Nasaud, Lukoil (franciza): 2.3 ron si primesti o fisa pentru spalatorie la 25 l alimentati;
Vatra Dornei, Lukoil: 2.15 ron (se aplica reducere cu card LukOil);
Gura Humorului, Mol: 2.15 ron;
Tecuci, Lukoil (centura): 2.05;
Tisita, LukOil (E85): 2.05 ron;
Focsani, Lukoil (centura): 2.00 ron.
Maine sper sa revin cu preturile de la Buzau, drumuri bune sa aveti!
Leave a comment:
-
Dupa ce are un pret de kkt...vrei si mai ieftin...Jesus! Gazul este ok pana in 3 lei. Acum 3 ani bagam cu 2.90 prin Bucuresti si 4 lei pe afara...asa ca...Originally posted by Kavarnap View PostPrețuri de duminica asta: Negru Vodă 2,32, pe drumul vechi după Medgidia tot 2,32, Cernavodă 2,45 la Mol, 2,50 la restul!
O mare porcărie, am preferat să ajung la București jumătate de drum pe benzină și să fac plinul cu 1,92 la IBBCO (Rompetrol) Fundeni, că tot nu mai mersesem decât pe gaz.
Leave a comment:
-
Anul trecut, pe vremea asta, am gasit o singura statie GPL in Borsa cu 3,80 lei/litru, la iesire spre Moisei. In Sighet la un Petrom aveau GPL cu 3,30 lei si cam asta era tot gazul ce putea fi gasit prin zona. Mi s-a spus ca la Baia Mare era putin mai ieftin, cam la 3,10 lei/litru. Anul acesta nu cred sa fie mai ieftin, chiar daca au scazut preturile la carburanti, mai ales ca la ei in zona GPL-ul e mai rar, primand masinile cu motoare diesel.Originally posted by andreyi View PostAr fi interesant sa aflam si niste preturi de prin Maramures(zona Borsa) si Moldova(zona Gura Humorului).
Leave a comment:
-
Ma poate ajuta si pe mine un colec cu preturile la gpl in Arad?
In Nadlag poate sa imi comfirme cineva la OMV se poate alimenta cu gpl
Leave a comment:
-
Ar fi interesant sa aflam si niste preturi de prin Maramures(zona Borsa) si Moldova(zona Gura Humorului).
Leave a comment:
-
Salutare, am plecat in vacanta in Ardeal si Moldova. Cred ca nu ar strica sa stiti preturile de pe acolo. De exemplu, am alimentat la Lukoil intrare in Sighisoara dinspre Brasov cu 2.3 si s-a aplicat si reducerea cu cardul. La Cluj, Petrom 2.33 si Lukoil 2.33 ron. Drum bun si revin cu update.
Leave a comment:
-
Da, multumesc, dar un update saptamanal nu strica, nu-i asa? Fara suparare!
Leave a comment:
-
Dac citeti câteva posturi în spate ai sa observi c am scris despre litoral.Originally posted by spulbercris View PostSalutare, de pe litoral nu ne informeaza nimeni cu preturile la gpl? Chiar niciun loganist gplist nu a fost la mare pana acum? Mie mi-a spus un prieten ca preturile se afla intre 2.30 si 2.80 ron, dar e bine sa se posteze saptamanal, ca sa stim si noi, de...!
Leave a comment:

Distanta de maxim 70 km de Gura Humorului.
Leave a comment: