Recomandare Instalatie GPL

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Am specificat ca este un citat. Cine stie, poate se va face un test pentru a dovedi sau nu cele spuse.
    Cu respect,
    NicK

    Comment


    • Eu nu ziceam de tine ci de continutul citatului
      Unii se chinue cu "ciptiuning" sa ajunga la asemenea cresteri iar astia o fac cu gazu'
      Oricum pt diesel si injectie directa , daca nu vin ECU GPL personalizat pe motorizare treaba e de cacao...
      Montatorii de la noi nu sint in stare sa regleze corect o secventiala
      Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
      Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

      Comment


      • Fiti seriosi, sunt povesti de adormit copii ce e scris acolo, sunt multi care au incercat gpl pe diesel si s-au bubuit destule motoare in teste astfel incat sa nu mearga treaba, logica e simpla : gpl si motorina au alt sistem de aprindere, gpl de la scanteie in timp ce motorina prin presiune la temperatura inalta
        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

        Comment


        • Dupa cite stiu injectia directa si pt diesel sint inca in omologare pe Ro...
          Cine a incercat ? Chestii la coltul blocului ?
          Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
          Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

          Comment


          • Uite http://www.prinsautogas.com/en/produ...nd_system.html aici unii care au incercat.

            Comment


            • Eu ziceam in Romania...asa sint mai multi care au inceput...
              Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
              Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

              Comment


              • GPL pe diesel

                Se pare ca reclama este sufletul comertului, mai ales pe internet, este bine sa afli cateva cuvinte cheie pe care altii nu le folosesc, ca sa-ti faci site-ul cunoscut. Pe site-ul propriu, o firma se lauda ca a pus GPL pe motoare diesel cineva da un link aici si uite cum ajung ei pe prima pagina in google chiar daca prezentarea aia este o bataie de joc, samy0388 o spune mai elegant. @moog - din cate stii, tot de 7 ani stii ca sunt in omologare? Iti imaginezi ca in fiecare zi se dau teste la RAR? Sau crezi ca cineva rau intentionat nu finalizeaza actele?
                Revenind, tocmai cand te bucuri si zici: "Uite domnule ce priceputi sunt astia! Si altii spun ca nici n-au auzit, dar ei uite ca au montat si au rezultate bune, gata, ii caut, imi pun si eu!" vei ramane cu impresia ca de fapt nesimtitii aia de la RAR nu vor sa omologheze minunea. De fapt, ce test ar fi de trecut? - doar unul simplu, de poluare si de putere, dupa ce componentele sistemului se dovedesc compatibile cu utilizarea pe un vehicul.
                Despre tentativa din Romania: Se ia un sistem GPL cu nume italienesc, care a pierdut mult din vanzari, se aduna toate furtunele de la "injectoarele" GPL si gazul respectiv se introduce in admisia COMUNA a unui diesel printr-un stut - adica ceva ce seamana cu combinatia robinet stut de pe carburatie. Mai pui un swich de 2 bani sub acceleratie fiindca in turatie nu se observa prea usor daca motorul merge chinuit. Apoi ceri mai mult pe sistem si declari ca este injectie secventiala (pe fiecare cilindru alimentezi doar in faza de admisie) - adica te prosteste pe fata. Asa reusesti sa intri din nou pe piata: Da domnule, e buna, merge si pe diesel, pe loganul dumitale merge de rupe.
                Ce ar mai fi de spus? Da, este posibil sa alimentezi dual un motor GPL + motorina, insa pentru rezultate reale de economie, putere, scadere a poluarii, sunt necesare MODIFICARI FIZICE si de REPROGRAMARE a ecu motorina - acolo unde este cazul, lucruri care nu se fac intr-un atelier de montaj GPL si nu se justifica la pret.
                Poti introduce orice in admisia unui motor, primul a fost cu praf de pusca, au fost unele cu praf de carbune, metan, hidrogen, toluen, alcool, ulei, kerosen, s-a incercat si dinamita, pionieratul in alimentare alternativa l-au facut rusii cu distilatul de lemn pe camioane si buldozere in Siberia, insa doar anumite combinatii sunt compatibile ca fiabilitate.
                La vehicule mici nu se justifica modificarile ca pret, mai repede schimbi motorul cu unul de benzina.
                La camioane si BRC si PRINS au avut rezultate bune, dar asta dupa cercetari, studii, colaborare cu producatorul motorului...
                Din 13.09.2014 cea mai puternica masina cu sistem GPL BRC (571CP) din Ro este Bentley Continental GT. Asteptam replica concurentei...

                Comment


                • Se laudau unii cu asa ceva (firma italiana ) ... ca au inceput demersul pt omologare si s-au oprit dupa aia habar nu am...
                  Asta era anul trecut...mai departe nu stiu...
                  Oricum vad ca au cam disparut din "oferte" asa ceva...
                  Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
                  Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

                  Comment


                  • si eu ii dau dreptate lui alexis....

                    compatibilitatea intre combustibili nu se face atat de usor cum incearca unii sa "pacaleasca " nestiitorii in ale tehnici.....

                    sunt chestiuni tehnice f fine si mult mai complexe decat functionarea unui motor asa dupa cum il inteleg oameni simpli...adica daca ...benzineste...scanteieste....si porneste....e bun !!!!
                    "Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."

                    Comment


                    • A se vedea si instalatiile actuale GPL...
                      Diferente mari intre variantele ieftine care nu au nici senzor de temp gaz si cele care au si autoadaptare(nu calibrare) dupa MAP, corectii manuale temp/presiune/rpm, hot start/warm injectors si altele din astea...
                      Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
                      Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

                      Comment


                      • da....cum reclama este sufletul comertului.....ma gandesc sa deschid un service....si pe un banner mare sa pun " IN CURAND VOM MONTA INSTALTII CU H2O ,PANA LA OMOLOGAREA IN RO VA OFERIM URMATOARELE OPERATIUNI IN SERVICE-UL NOSTRU....ETC....ETC !!!

                        Clienti se vor inghesui sa afle detalii ...si evident vor solicita sa aiba prioritate la montajul noi instalatii minune....si pana una alta vor mai solicita de curtoazie un schimb de ulei...etc...etc....

                        Evident ca omologarea instalatiei minune va dura cativa zeci de ani k "deh" asa-i in RO....birocratiei...invidie....ba chiar tentative de furt tehnologic !!!!

                        Uni sunt in stare sa faca aproape orice pentru a supravietui....asta nu-i rau doar ca cel mai rau este sa minti si sa pacalesti clienti !!!
                        "Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."

                        Comment


                        • La ce preturi avem de astazi la benzina...sunt fericit ca am avut inspiratia sa cumpar masina cu gpl...chiar daca momentan nu functioneaza .
                          Astept sa se incalzeasca mai bine ,sa i fac o vizita lui ''ALEXIS" ....sa "doftoriceasca instalatia de gpl" sa mearga din nou "Golanul meu " ca in vremurile lui bune !!!
                          "Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."

                          Comment


                          • Merge bine cu gpl. Nu se simte diferenta intre gpl si benzina.PROBLEMA MARE O SA FIE CU STATIILE GPL .TREBUIA SA INTRE LA UN REZERVOR DE 50L.40 L. DAR A INTRAT45

                            Comment


                            • va sfatuiesc sa alimentati gpl intotdeauna dimineata cand este frig sau racoare vara ...si nu platiti mai mult decat indica capacitatea rezervorului si nu alimentati decat la full ......altfel ve-ti fi furati la alimentare....eu acum 1 an am alimentat full si am avut surpriza la Rompetrol Draganesti_olt sa constat ca rezervorul meu de gpl are 75 litri.....am vrt sa platesc 75 litri dar sa imi de a bon de casa ....ceea ce evident ca nu au vrt sa faca pt ca aveam o dovada sa i pot reclama!!!! Apoi dupa ce am fkt scandal ...(era sa ma bat cu toti vanzatori de acolo ) si am sunat la 112 cu mare greutate au acceptat sa platesc 42 litri....Unii sunt de a dreptul escroci !!!!
                              "Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."

                              Comment


                              • am facut ieri o proba la loganul meu cu gpl tomasetto stag 200 pe autostrada la viteza maxima.eu unul sunt multumit de cum se misca batrana mea la 123600 km si aproape 6 ani vechime.astept pareri pro si contra http://www.youtube.com/watch?v=0yC7L6j2erE.inafara de celebrele probleme care mai apar cateodata cu pornirea nu am avut probleme.recomand instalatia gpl tomasetto fiindca e foarte simplu de gadilat atat la partea de soft cat si la partea mecanica (inlocuit filtre,curatat etc).eu am pus aceasta instalatia cand masina avea deja 80000 km.consumul este pana in 10% daca se merge normal.
                                Last edited by leopardu; 2 March 2012, 23:09.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google