Olele ce offtopic pe aici
cat de modificat sa fi fost peste ce au facut japonezii din el?! daca se putea mai mult cred ca ar fi facut ei. sunt doua posibilitati dupa mine: 1. avea motorul scimbat cu ceva f mare, desi nu cred ca mai intra mai mare de 2,5 cel pe care l-am ales in comparatie. 2. soferul de pe m3 era un idiot
ai citit comparatia de la ultimul link?!
m3 256 cp/tona iar subaru wrx sti 2,5 are 194 cp/tona
cat putea sa-l modifice?! ca sa ajunga la 420 cp ai m3..
ai toate datele acolo. serios acum...
inseamna ca ala cu m3 era un idiot iar cel cu subaru era lewis hamilton
eu m-am oprit
peace bro! respect mon!
.
din acelasi motiv am reparat o data si parbrizul
motorul, slava domnului, n-a facut figuri pana acum. dar are doar 48000 km. ar mai fi timp
. motorina numai de la petrom (si aia din 2 statii prepomderent) si numai top euro diesel. astept aparitia motorinei top nordic pe timp de iarna. masina noua n-as mai lua cu 10400 euro. prefer sh straniere bune, la banii astia.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment