Viteza Maxima Cu Logan 1.5 Dci 65 Cp ??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Asa belea e A3-ul la vale, normal ca iei 200 la vale cu 1.6 fara aer-conditionat. La dci-ul de 85 al lui tata, indiferent de autostrada, deal, vale, drept, incarcat sau gol nu trece de 180 km/h neam.
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

am luat si eu pe soarelui 177 asta imi arata gps'...motor1.5dci de 65de cai )

Comment

Hmmm, 200 + km/h cu masina peste o tona si sub 100 cp?
        Incercati totusi sa testati cu un GPS. O sa vedeti diferenta foarte mare intre viteza reala si cea de pe ceasuri.

Cititi si topicul http://www.loganclub.ro/forum/difere...etru-t291.html

ON: Logan DCI 2005, cred ca 65 cp. Undeva la 150 pe ceasuri, de test. Se simte in largul lui intre 90-110.
        Last edited by DB77AAA; 27 October 2010, 09:12.
        sigpic
        Vectra C. 1,6i

Comment

Logan dCi 70 cp stock ...6 persoane in masina (4 adulti si 2 copii) viteza constanta 160km/h...si maxim 170km/h...
          sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

1.5 dci rosu stok 4 persoane si bagaje,am prins 187 si cred ca mai mergea putin dar nam mai dat ca or tipat clienti la mine ca ii omor,pe autostrada ungaria austria am facut testu,pana la 140 ajunge usor si dupa aia mai lent

Comment

Logan van 1.5 Dci destul de incarcat si doua persoane sofer pasager a 140kg total, 183 si cred ca mai mergea nitel . Am plecat in spatele unei skoda superb sau octavia 2 nu mai stiu pe bucuresti-pitesit si am mers la nu mai mult de 2m distanta in fundul lui .

Comment

mai mergea nitel?pai si de ce nu iai dat, ce mai conta nitelu ala.. posibil sa fii prins viteza tocmai din cauza greutatii nu tocmai exagerate.. dar totusi 183 la un logan de 65... poate ai resoftare ceva..

Comment

Nu exista VAN Dci de 65 cp, doar de 70 sau 85 cp.
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Originally posted by stormionn View Post
                    ..............183 si cred ca mai mergea nitel . Am plecat in spatele unei skoda .........pe bucuresti-pitesit si am mers la nu mai mult de 2m distanta in fundul lui .
                    Esti foarte tare, sa nu te vedem pe la stirile de la ora 5 , doamne fere

Comment

inseamna ca era cu i-ul rosu

Comment

Originally posted by stormionn View Post
                        Logan van 1.5 Dci destul de incarcat si doua persoane sofer pasager a 140kg total, 183 si cred ca mai mergea nitel . Am plecat in spatele unei skoda superb sau octavia 2 nu mai stiu pe bucuresti-pitesit si am mers la nu mai mult de 2m distanta in fundul lui .
                        Daca ai mers in spatele aluia la 2 m distanta, ai benificiat de tot aerul dislocat...normal sa se duca masina foarte usor. In alta ordine de idei: Nu mai fa asta ca iti risti viata ta si a altora. Apare vre-un caine sau alt altceva si va faceti praf. In alte tari, mersul prea aproape de masina din fata se amendeaza, chiar daca nu s-a produs vre-un accident.
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

ba.... nu stiu ce ziceti voi acolo dar eu am mers cu MCV plin ochi cu 170-180 constant toata A2 .... masina e stok (de la firma) acum sunt destule variabile (cauciucuri, vant etc)
                          Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

Daca unul dintre injectoare e bolnav, dupa o sesiune d-asta te poti trezi cu un piston topit...sa vezi atunci distractie.
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

vanul pe care l-am condus de la servici 3 ani ( l-am avut de nou!!) nu trecea de 160! 1.5 dci 70 cp!

nu stiu cum ati prins voi 180

Comment

1.5 dci 70 cp, vara, gol, pe GPS, 172 pe A1
                                lipsa text

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google