Despre acumulatori auto

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • @Iancu: tine de toti, nu doar de un dealer. suna la rombat si te lamuresti.
    sper sa nu te lase, fiindca ai avea o mare surpriza cand te-ai duce s-o schimbi.

    Comment


    • Ti-am pus poza cu certificatul. Nu prea e bine facuta poza, dar, singura cerinta legata de verificari periodice, e cea referitoare la bateriile Terra, care fie vorba intre noi sunt niste glume proaste. Avand in vedere experienta neplacuta (la munca), cu acele bateriide mai bine de 2 ani am renuntat si am trecut pe Varta, iar de fo' 6 luni pe Caranda( pret bun, sa vedem si fiabiliatea dupa cel putin un an). Vorbesc de baterii pentru utilaje grele si camioane.
      In fine, vom vedea ce si cum e cu Premierul; daca nu uit, luni am sa sun la 0 263 238.016, sa vedem cum stau cu adevarat lucrurile.
      Poate sa sune oricine, de altfel.
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

      Comment


      • Eu cred ca asta e o "gaselnita" ca sa scape de grija despagubirilor. 99,9% dintre cumparatori nu se vor duce la verificarile alea si asa motiveaza ei refuzul.

        Comment


        • Niciun distribuitor nu face propriile reguli de garantie, producatorul acorda garantia, iar distribuitorul e obligat sa promoveze regulile producatorului.

          Comment


          • Tare faza cu garantie 3 ani fara vizite la 6 luni pentru verificare , iti ofera un oarecare confort "psihic"
            ZAP-ul meu are deja 2 ani , momentan fara probleme , daca ma tine inca pe atat voi ramane fidel acestui brand.
            sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

            Comment


            • Cand iti pica bateria aflata in garantie si te duci cu ea la "ei", iti verifica incarcarea si alte bla-bla-uri dupa care zic: "pai boss, uite ca nu e vina bateriei" sau "asa e boss, bateria era defecta, na-o p-asta in loc". Nu e normal asa?

              Comment


              • Ar fi mult mai util daca ati vorbi argumentat; ca de obicei, trolling la greu si ne mai plangem de calitatea forumului.
                Cine a cumparat baterii de la Autonet, nu vorbeste doar sa se afle in treaba si DA, unii au regulile proprii in ceea ce priveste garantia:
                Prezentul certificat de garanție reprezintă un angajament asumat de Autonet Import S.R.L., are valoarea unei garanții comerciale și este rezultatulmanifestării de voinţă unilaterale a Autonet Import S.R.L
                Certificatul de garantie care nu exista , pentru bateriile cumparate de la Autonet si ala pentru bateriile Exide cumparate prin intermediul Auto Total.
                Attached Files
                Last edited by IancuMIC; 9 September 2018, 16:23.
                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                Comment


                • Originally posted by IancuMIC View Post
                  In fine, vom vedea ce si cum e cu Premierul; daca nu uit, luni am sa sun la 0 263 238.016, sa vedem cum stau cu adevarat lucrurile.
                  Poate sa sune oricine, de altfel.
                  Acum cateva clipe am sunat; nu e obligatorie prezentarea la verificari si Rombat nu cere asa ceva. Raspuns clar. Tipul m-a intrebat daca am certificat de garantie emis de rombat (exact pentru motivul discutat mai inainte pentru ca unii distribuitori pot emite propriul lor certificat cu mentiunile pe care le considera necesare si pe care trebuie sa le respecti). Verificarile de rutina ti le faci inainte de sezonul rece, cum verifici antigelul, lichidul din slapator parbriz samd, dar nu au absolut nicio problema cu garantia.
                  Va recomand sa sunati, in special aia care arunca tot felul de zvonuri pe forum fara sa se documenteze; va raspunde un tip cu glas molcom de ardelean.
                  Cu asta am incheiat, discutia cu vizita din 6 in 6 luni la service. Asa mi se pare normal si constructiv, sa te comporti intr-o discutie pe un forum; cu dovezi concludente care sa-ti sprijine afirmatiile. Altfel te scufunzi in ceata trolerilor si a flamerilor, atat de mult "pretuiti" pe forumuri.
                  Last edited by IancuMIC; 10 September 2018, 10:11.
                  Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                  Comment


                  • Din curiozitate am oprit si eu in drum spre locul de munca la un reprezentant Rombat (de unde cumpar eu) si mi-a spus acelasi lucru: nu e nevoie de nicio verificare periodica alta decat cea de la momentul montarii pe masina.
                    I have no special talent. I am only passionately curious.

                    Comment


                    • Dar nu ti-au zis ca unii distribuitori au propriile lor conditii de garantie?
                      Cea mai mare vrajeala intalnita pe forum, cand legea spune ca producatorul acorda garantia, in sarcina producatorului fiind si inlocuirea produsului neconform.
                      Dovada concludenta fiind o discutie telefonica purtata de cineva care mai e si moderator, si care mai baga si batul prin gard.
                      Last edited by mr.K; 10 September 2018, 12:59.

                      Comment


                      • Rombat Premier 65Ah-640A; 3 ani fara griji.
                        Cred ca e singura baterie testata, al carei curent disponibil e mai mare cu peste 10% fata de cel initial (de fabrica).
                        Masina nepornita de 4 zile.
                        Attached Files
                        Last edited by IancuMIC; 12 September 2018, 17:28.
                        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                        Comment


                        • Originally posted by mr.K View Post
                          Cea mai mare vrajeala intalnita pe forum, cand legea spune ca producatorul acorda garantia, in sarcina producatorului fiind si inlocuirea produsului neconform.
                          Gresit. Legea spune ca operatorul economic este obligat sa ofere garantie pentru produsele vandute. Ca se intampla, in majoritatea cazurilor, ca producatorul sa ofere intr-un final garantia asta e altceva. Sunt cazuri in care un produs se poate vinde pe canale speciale, fara garantie de peoducator, pret mai mic dar vanzatorul isi asuma garantia de conformitate.

                          Deci da unii distribuitori pot avea propriile conditii de garantie dar atunci certificatul de garantie e emis de ei si nu de producator. Unde am intrebat eu se aplica regulile Rombat.

                          Sent from my Mi A1 using Tapatalk
                          I have no special talent. I am only passionately curious.

                          Comment


                          • chestia e ca cei care cer verificare la 6 luni, ca si in cazul meu, te trimit la rombat sa masoare incarcarea, nu te cheama la ei.
                            daca ar fi regula lor, de ce te-armai trimite la rombat ?
                            de ce nu suna cineva la rombat ? ca sa lamurim lucrurile.
                            un lucru e cert, nu voi mai arunca banii pe rombat premier, viitoarea va fi varta silver.

                            Comment


                            • Cred ca ne batem gura de pomana.
                              ...
                              Aceiasi baterie Rombat Premier, are conditii diferite de garantie, functie de unitatea de unde o achizitionezi; daca o ei de la Auto Total, Autonet, Inter Cars, Radacini, respecti conditiile impuse de acestia, adica verificare din 6 in 6 luni (cel putin asta asta se deduce din certificatele de garantie (in original) care mi-au trecut prin mana). Tot ei rezolva problemele garantiei, nu te trimite nimeni la producator, cum gresit au perceput unii.
                              Eu am cumparat-o dintr-un dealer Rombat, am primit Certificat de garantie Rombat si nu am obligatia verificarii periodice; 3 ani fara stres.
                              Bateriile cumparate din reteaua Autonet, sunt supuse obligativitatii verificarii (in centru autorizat RAR) din 6 in 6 luni..
                              Certificatul de garanție în original completat integral, inclusiv data montării, valoarea tensiunii de încărcare la data montării și din 6 (șase) în 6 (țase) luni
                              de către un service autorizat RAR, semnat și ștampilat de către unitatea care a montat, precum și semnat de către cumpărător persoana fizică.
                              Prin urmare, recomandarea mea e sa va informati inainte de a cumpara o baterie, despre conditiile de garantie. Firmele care se respecta, ofera montaj si verificarea incarcarii (la montaj) gratuit si tot ei iti rezolva problemele privind garantia, nu te poarta pe drumuri. In momentul acesta, doar Rombat si Caranda ofera cele mai bune conditii de garantie (3 ani fara griji).
                              Asa ca chestie, la bateriile Varta, Exide, Macht...e obligatorie verificarea din 6 in 6 luni, iar garantia, nu depaseste 2 ani. Prin urmare, dupa cumparare mai adaugati cca 50 (25+25) lei la cele doua verificari ulterioare (la un an si un an si jumatate), daca vreti sa beneficiati de garantie.
                              Asa ca fapt divers cei de la Atonet, mai conditioneaza garantia de;
                              -nerespectarea intervalului si a programului de revizii tehnice, stabilit de constructorul automobilului.
                              Asta e deja prea mult.




                              de ce nu suna cineva la rombat ?
                              Acum cateva clipe am sunat; nu e obligatorie prezentarea la verificari si Rombat nu cere asa ceva. Raspuns clar. Tipul m-a intrebat daca am certificat de garantie emis de rombat (exact pentru motivul discutat mai inainte pentru ca unii distribuitori pot emite propriul lor certificat cu mentiunile pe care le considera necesare si pe care trebuie sa le respecti). Verificarile de rutina ti le faci inainte de sezonul rece, cum verifici antigelul, lichidul din slapator parbriz samd, dar nu au absolut nicio problema cu garantia.
                              Sunati si voi si convingeti-va.
                              Eu imi asum faptul ca discutia cu reprezentantul Rombat a fost intocmai.
                              Last edited by IancuMIC; 13 September 2018, 10:39.
                              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                              Comment


                              • De ce nu mai cumpar rombat?
                                Luat rombat la Solenza. Picat fix dupa 2 ani. Cand am luat Golful avea baterie rombat de 70 Ah, schimbata cu o luna inainte conform facturii. A picat dupa 1 an si 3 luni, adica zielele trecute. Nici nu mai imi bat capul cu garantia. Direct altceva, consider ca trebuia luata una noua cand am achizitionat autoturismul.
                                La Logan am schimbat in 2015 bateria cu un Bosch 56 Ah. Am trei ani cu ea si nu da niciun semn de oboseala.
                                Poate am fost eu mai prost, dar nu o sa mai fiu....Promit. No more Rombat for me.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google