Modificari Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Consumul e mare fata de ce masina? Consumul loganului este normal pentru caramida care e. poti sa te dai linistit la ea si cu discuri pline daca intretii sistemul, placute si discuri de calitate si lichid de frana schimbat la 2 ani.
    Am modificari si consumul a crescut cu 0.5-1l la 100km, dar senzatia data de masina merita acel consum marit...
    Eu zic sa puneti discuri de 300 pe logan care are o tona si 75 de cai ) toti mesterii o dau pe asta cu discurile ... Mai bine era daca ii spuneai sa isi cumpere niste cauciucuri premium poate pe 195 pentru o mai buna aderenta.

Si sa ii scurtezi viata motorului de 1.4/1.6 inseamna de la 400 000 sa tina doar 300 000. Si? Costa 900 lei sa iei un alt motor, 900 lei dau unii pe o revizie anuala la o masina noua (chiar si logan)
    Last edited by o8MeLC; 22 December 2013, 17:30.

Comment

Salut nu te sfatuiesc sa pui pe spate bara ph2 arata cam urat parerea mea.Sper ca nu te superi faci cum iti place

Comment

pe mine nu ma intereseaza foarte mult de performante deoaece motorul trage foarte bine. pe mine ma intereseaza la aspect ca acolo nu-mi prea place...

Comment

Originally posted by Dacia Sport View Post
          as vrea eu dar cam in ce bani s-ar gasi? si totusi e masina de zi cu zi si mai vreau sa urc borduri
          pai poti sa iti iei de inceput niste arcuri vogtland sau eibach( coboara 3 cm) si vezi cum te simti cu ele sau treci direct la h&r care coboara 5cm

poti sa gasesti arcurile la sh

eu am dat la mine votgtland(500 ron noi) si amortizoare blisten B8 650 sh...doar cu arcurile sport era ok dar cand am montat amortizoarele a devenit mai rigida

In configuratia asta pot sa urc si borduri (bine nu chiar toate)
          sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

multumesc vyalli de sfaturi! cum vine caldura daca am bani vor veni jante si poate niste arcuri sport dupa care si altele... apropo nu stiti de unde pot sa iau un parasolar cu logan club si cat ar costa?

Comment

Gasesti la turturel de pe forum.
              MY CLA

Comment

si as vrea sa imi fac portbagajul clean.. cum pot face cu deschiderea si inchiderea avand in vedere ca nu am inchidere centralizata la masina?

Comment

Pui alarma?
                  Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

nu numa pentru potbagaj ca vreau sa-l fac clean si mna am auzit ca se poate deschide din telecomanda si am mentionat ca nu am ca sa nu mi se dea varianta asta.. am auzit ca se poate cu ceva actuator sau ceva de genul asta si se poate deschide din interior

Comment

stie cineva de unde pot face rost de niste actibilde de logan cup pe negru?

Comment

Turturel, Alexyno de pe forum.
                        MY CLA

Comment

Originally posted by Dacia Sport View Post
                          nu numa pentru potbagaj ca vreau sa-l fac clean si mna am auzit ca se poate deschide din telecomanda si am mentionat ca nu am ca sa nu mi se dea varianta asta.. am auzit ca se poate cu ceva actuator sau ceva de genul asta si se poate deschide din interior
                          cea mai simpla varianta... se trage un fir(pe care se inseriaza un buton chior fara ramanere) de la tabloul de sigurante pe usa portbagajului in dreptul yalei, se monteaza orice actuator de inchidere centralizata, se fac 2 gauri pentru el, se regleaza, se pune si tija care va trage de urechea din spatele yalei etc.
                          firul care e tras de la tablou va fi un plus + si eventual i se va pune o siguranta de 5a inseriata pe el
                          plusul acesta se va lega la unul din firele actuatorului si al doilea fir se va lega la unul din suruburile de la montajul actuatorului(masa - )

Comment

multumesc de sfaturi si o toba sport buna? ceva idei... sa fie mai marisoara sa arate bine dar sa nu sune foarte tare sa nu am probleme cu militia

Comment

Cat ai dat pe ea daca ziceai ca ai luat-o recent, te intreb fiindca vreau sa imi mai iau unu .

Uite o idee pentru interior mie imi plac foarte mult parca ii schimba tot bordu plus ca nu trebuie sa te complici cu modificarii foarte speciale.
                              Last edited by AdRian..; 15 February 2014, 14:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Salutare,as vrea sa imi schiumb becurile in bord sa fie de alta culoare...am un logan 2005...stie cineva sa le schimbe sau daca are cineva o consola cu becurile schimbta doar sa o pun pe masina? va rog sa ma ajutati sunt din TM

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google