Dacia A Scos Loganul De Aproape 5000 De Euro

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

asta e de la academia catavencu - "voodoote-n c*r"
    hahahahahahahahahaha
    tare ! ! !

Comment

nici comanda de reciclare aer nu mai pun pe ligheanul asta nou? nu cred ca le mai acorda nici o firma de leasing un contract de leasing la 2 pensionari. si daca da, nu vad cum pot face fata la primele plati care vin pe banda in prima luna. prin credit bancar, la fel...asta e singura posibilitate prin care ar putea face rost de 5200 de euro, dar la o dobanda enorma. sper sa nu isi ia nici un logan si sa tina rabla in garaj de unde nu a mai miscat-o de 4-5 ani, ca numa` chef de certuri nu am cu ala
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

ma nu e chiar asa de rau.uite niste rude de pe nevasta care au cumparat un golf 4 cu 9000 euro.bun zic eu da sa vedem lista:ac nici vorba,airbag doar frontale ,80 de mii km (nu are cum astea aduse de germania),motorul SDI.pai mai bine lua loganu asta dezbracat si mai aveau si bani de concedii.de e WV nu Dacia.
        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Bine fac cei de la dacia sa isi permita tot omul o masina daca vor sa faca vanzari sa mai scada si euro.

Comment

Originally posted by margelatu View Post
            ma nu e chiar asa de rau.uite niste rude de pe nevasta care au cumparat un golf 4 cu 9000 euro.bun zic eu da sa vedem lista:ac nici vorba,airbag doar frontale ,80 de mii km (nu are cum astea aduse de germania),motorul SDI.pai mai bine lua loganu asta dezbracat si mai aveau si bani de concedii.de e WV nu Dacia.
            Golful ala e masina de max 5000. Au fost pacaliti.

Comment

Originally posted by radu2008 View Post
              Bine fac cei de la dacia sa isi permita tot omul o masina daca vor sa faca vanzari sa mai scada si euro.
              trebuiau sa mai scada din preturile exagerat de mari ale modelelor actuale, nu sa lanseze un model 'de gama', primul din gama, caruia nici cotet nu ii mai poti spune. practic ei iti dau o caroserie si un motor de banii aia. si cursurul euro nu depinde de ei, dar la dealeri oricum este cursul euro mai mare decat cel de la casa de schimb, pentru ca ei mai adauga 1% din cursul valutar. si sare euro de 4.3 lei
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Cursu euro de la dacia tine de BRD . Cum zice BRD ca au cursu asa il pune si dacia , daia in fiecare marti se actualizeaza ca asa se actualizeaza la BRD

Comment

Cata "galagie" pt nimic. Din pacate sunt aceleasi voci care spun acelasi lucru. Dacia a mai popus o varianta, buna sau rea, asta ramane de vazut, oricum sunt foarte multe persoane care si-ar dori o masina noua si nu au posibilitatea de a lua nici macar astfel de masini. In orice caz, sa spui ca mai bine o berlina decat Loganul asta este deja prea mult, si cred ca deja se fabuleaza pe aceasta tema.

P.S.: Pt toate aceste voci revin cu aceeasi rugaminte, vreau sa-mi aratati o masina cu dotari similare cara sa bata cent in cent cu Loganul. Pana atunci nu este altceva decat o propaganda ieftina.
                  sigpic

Comment

Originally posted by gabiborcila View Post
                    inseamna ca 7200 euro cat am dat eu pe masina in 2006 cu full
                    Masina ta nu e in nici un caz "full" (desi e penibil sa asociezi cuvantul asta la Logan, dar in fine...).

Originally posted by alindrgn View Post
                    si cursurul euro nu depinde de ei, dar la dealeri oricum este cursul euro mai mare decat cel de la casa de schimb, pentru ca ei mai adauga 1% din cursul valutar. si sare euro de 4.3 lei
                    Cursul euro depinde numai si numai de Dacia, nicidecum de dealeri. Nici macar la piesele de schimb, accesorii sau la materialele promotionale nu depinde de dealeri.

Originally posted by MariusTm29 View Post
                    dar modelul acesta de echipare exista si pana acuma dar era putin mai scump
                    Nu a existat niciodata versiunea asta disponibila pentru Romania.

Originally posted by Octavian___30 View Post
                    Seama izbitor de mult (defapt e unul si acelasi lucru) cu Loganu exportat la unguri: jante tabla pe 14'', spoilere nevopsite, 3 tetiere si ABS obligatoriu (asa se cere la ei)
                    Cu o modificare, jantele de otel sunt pe 15" si nu are 3 tetiere spate, varianta petru Romania.
                    Last edited by andrei; 25 February 2009, 18:24.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

trebuia sa-i puna si o funda rosie
                      ca vine martisoru.......
                      sigpic Alexandria

Comment

ideea e ca varianta asta a fost numai pentru export pana acum, iar acum au bagat-o si in oferta pentru romania cu diferenta ca in strainatate varianta asta e cu 1500 euro mai scumpa ca la noi.
                        Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

da...varianta asta a fost disponibila in ungaria, ca varianta cea mai ieftina. doar era sub coaja de ph1, nu sub coaja de ph2. oricum am un gust amar dupa aflarea acestei vesti

Comment

decat cazanele astea care misuna pe strazi mai bine logan cu echipari standard sarace .
                            1.2 TSI

Comment

adevarat irinel,mai bine logan nou decat golf din '93 si cu manele in blana
                              sigpic

Comment

manele in blana o sa ai si-n logan, ceea ce-i mai rau pt noi. so-asa suntem catalogati "tarani manelisti" de capsomanii cu fauveuri tedei din 1800...
                                @skd-ozenel: cand am auzit prima data expresia, eram la facultate, in '97, academia catavencu nici nu stiu daca exista
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google