Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sandele am vazut masini expuse la dealer cu defecte importante ba la portbagaj...ba la usi...ba la bare, ba vopsea cojita si tot asa! deci atentie mare! studiaza bine masina cand o iei!
    Keep walking...

    Comment


    • Patanie a parintilor mei. Suzuki Swift, a sosit la reprezentanta julit la transport. La darea in primire, s-a constat defectul si a fost remediat gratuit de reprezentanta.

      Comment


      • Cu siguranta ca o voi verifica ''la sange''. Pe forum aici, am gasit o lista cu ceea ce trebuie sa verific la o masina noua.

        Comment


        • Asa si la skoda octavia 2013 cand m-am urcat la dealer in ea totul bun si frumos pana cand am vazut usa torpedoului cranacata de 2 degete si iesita foarte urat in afara de am zis ca nu e inchis bine dar asa statea, am facut comparatie cu o alta masina si acolo era ok, bine aliniata, iar dupa ce am vazut si pretul 23k euro am zis.....uh...nasol..deci se intampla si la altii.

          Comment


          • e posibil orice la noi! indiferent de marca! incep sa fiu convins ca pt Ro cel putin, masinile au alte standarde de calitate!
            Keep walking...

            Comment


            • Mai oameni buni, de ce sunteti carcotasi ? Ce cumparati voi este fiabilitatea dacia, care este recunoscuta in toata europa. Credeti ca degeaba pune Mercedes pe clasa A si B dci-urile de pe logan ? Inainte de a cumpara logan 2, am avut logan 1 si 80.000 de km nu am avut nici o problemuta. Acum am 13.000 de km, si idem. Asta cumparam oameni buni, nu usite de torpedou care se inchid perfect sau confortul de Octavia 3 sau Megane. Sa nu uitam ca dam 12000 E (in cazul meu) si ce primim de ei. Eu sunt multumit ca la banii astia am primit o masina care cel putin 5 ani nu ma va lasa in drum. Acolo sunt banii dvs. Da, mi-ar fi placut clima, comenzi geamuri pe usa, s.a. Dar, desi puteam sa iau un megane sau o octavia, oferta dacia, cantarita la rece mi s-a parut cea mai corecta. Deci, parerea mea, haideti sa nu mai fim carcotasi si sa nu uitam ce cumparam de fapt. Sa lasam pretentiile de E classe la logan acces luat prin rabla. Nu e o ok. Plus ca o cam dam in off topic, dragi colegi....

              Comment


              • Deci nu sunt singurul care imi sare capsa.
                sigpic

                Comment


                • Originally posted by Crs. Sandel View Post
                  E buna varianta ta. Asta inseamna ca trebuie sa astept pana luni, sa vad cursul pentru marti, apoi daca imi convine cursul de marti, sa ma duc iar la reprezentanta sa imi elibereze un alt aviz de plata si in plus, nu stiu cat de mare ar fi diferenta pe care nu o mai platesc.
                  Eu m-am referit la altceva cu intrebarea mea, sa platesc masina acum sau sa o platesc in momentul in care ajunge la dealer?
                  Am vorbit cu soţia şi asta a fost suma pe are am "căştigat-o" prin urmărirea cursului de schimb: 700 RON (şi puţin!).
                  Să ai în vedere ce a spus colegul mai devreme, cursul Dacia nu e acelaşi cu cel BNR (se adaugă un procent)! ÃŽl aflii tot de la dealer!
                  Din punctul meu de vedere plăteşti în momentul în care eşti în avantaj ca şi client, desigur... fiecare alege, dacă-ţi prisosesc 300-400 RON, atunci e OK, plăteşti fără stress! Personal nu m-am prea omorât după această diferenţă, doar că cei de la reprezentanţă mi-au tot atras atenţia asupra ei!
                  ÃŽn aceiaşi ordine de idei - ca să nu-ţi par chiar totalmente bătut în cap - nu văd graba plăţii! Aşteaptă să ajungă la dealer! Idiferent dacă o plăteşti luni - să zicem - la prima oră - presupunănd că avizul ar mai fi valabil, deşi nu cred, pentru că are valabilitate, parcă, de max. 24 ore - iar maşina vine ciupită/julită/zgârâiată, o poţi refuza, cerând remedierea "defecţiunilor"!
                  Last edited by danpetrovan; 14 September 2013, 00:16.

                  Comment


                  • Stiu de procentul acela: e 0,5%. Mai mult de 100 ron nu cred ca scot, daca ar fi un curs favorabil mie, deoarece nu stiu cu cat ar putea sa scada euro, cel mult cu 0,01 bani(sau ceva de genu). O sa vorbesc luni cu cei de la reprezentanta, sa imi faca alta foaie de plata. Cand mi-a facut nota de plata, euro era cotat la Dacia la 4,4929 cu tot cu cei 0,5%.

                    Comment


                    • Vagabonzi mari astia de la Dacia. In contract scrie ca plata se face la cursul BNR stabilit marti.In urma calculelor, a reiesit ca trebuie sa platim mai putin cu 43 de lei. Am dat telefon la dealer si mi-a zis ca plata se face in functie de cursul BNR stabilit luni pt marti.Martea, mai scade cursul.

                      Comment


                      • Ziua buna tuturor.
                        Astazi mi-a venit alarma.Am sunat la dealer sa ii comunic acest lucru si aflu ca tot astazi a sosit si masina(Sandero 2).Deocamdata, este la serviciul asistenta(sau ceva de genu) intr-un parc auto la 3 kilometri distanta. In jumatate de ora ii voi duce alarma si voi stabili ultimele detalii.Sunt foarte fericit, de cand asteptam sa imi zica: " a venit masina". O sa revin cu detalii mai tarziu.

                        Comment


                        • E bravo.
                          Bine ai venit printre sustinatorii Dacia.
                          La multi km fara evenimente.
                          sigpic

                          Comment


                          • S-ar putea sa te mai lalaie vreo cateva zile putorile!
                            Keep walking...

                            Comment


                            • Daca te duci peste ei nu au nici o sansa.
                              sigpic

                              Comment


                              • Salut!
                                MCV Laureate comandat pe 17 iulie a iesit azi din fabricatie. Initial am avut termen de livrare 17 octombrie cu modificare ulterioara la saptamana 40 (30.09-4.10) pentru iesirea de fabricatie.
                                Dealer-ul mi-a spus azi ca sunt 90% sanse sa intru in posesia lui joi.
                                Numai bine!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google