Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cererea de 0.9 este uriasa. pe langa ca este un motor foarte ok...si exista tendinta de migrare spre benzinar (multe orase au interzis dieselurile etc)

    Comment


    • Originally posted by Matyred View Post
      PS: A fost cineva sunat de dealer ?! Să-l anunte că au introdus nota de acceptare.
      Da eu..chiar azi la 10. La 3 casasem deja rabla, am fost primul la REMAT . M-a durut sufletul putin cand am lasato acolo insa ma gandesc la aia noua si imi trece.

      Mai nou cei de la Remat cica iti iau gratuit pe platforma de acasa rabla si iti emite casarea, am preferat sa o predau eu sa scurtez din timp. Am facut si copia legalizata de pe certificatul de distrugere si luni dimineata sunt la administratia financiara sa o scot de la impozit apoi sper sa reusesc sa prind si la DRPCIV. Poate pana la sfarsitul lunii am masina - ma mai tine aprobarea creditului desi nu ar trebui sa dureze prea mult ca s-a aprobat simularea initiala.

      133 ron am primit si pe fierul masinii, sa nu cumva sa uitati numerele pe masina (au fist cazuri).

      Comment


      • Eu i-am propus dealerului ca să-o duc eu, dar a zis că vin acasă ei. Oricum ieri seara am fost la dealer și tot ieri seaea am adus-o in Bucuresti, direct pe platformă de la țară unde obțineam, și o puteam duce la Remat. L-am intrebat ce firmă vine, dar a zis că nu știe, doar că voi fi sunat de ei. Dacă știam ce firmă vine, mă duceam peste ei cu "rabla" ( este perfect funcțională, dar nu mai am ITP) Probabil dacă vin acasă să-o ridice nu mai primești nimic pe fierul vechi. Cine știe, poate fiecare reprezentanță are contract cu câte firmă care se ocupă cu colectarea. Mi-a zis că nu mă costă nimic.
        Eu nu am fost sunat, dar m-am dus eu( este și relativ aproape) și am semnat câteva hârtii.Acum aștept telefonul Remat. Dealerul mi-a zis că este posibil să primesc 2 exemplare din certificatul de distrugere și atunci nu-aș mai "alerga" după legalizare care oricum este vreo 6 lei/ pagina, dar pierzi timp.

        Comment


        • Originally posted by Orednas View Post

          Eu mi-am dat comanda pe data de 12 aprilie la un sandero stepway prestige, 0.9tce easy -r, si am primit termen de livrare ultima saptamana din luna Iulie.
          EU mi-am comandat Stepway-ul pe 06.04. si mi-a dat termen prima saptamana din iulie .Aceiasi explicatie am primit-o si eu : e cerere f mare de 0.9 pe Europa de Vest.
          Tot ieri m-a sunat si dealer-ul ,sa ma prezint luni la ei , probabil sa imi faca nota de casare !

          Comment


          • Update: ridicare masina de catre dealer in jurul orei 9 dimineata,luni. Keep you posted!
            Un weekend frumos tuturor!

            Comment


            • apropo de ce ziceau unii - ca duc masina "prea functionala" la remat si primesc niste bani in plus (pentru ca aia o dezmembreaza si vind bucati mai departe) - este o manevra ilegala. remat-ul este, aproximativ, o garnizoana. da' asta nu trebuie sa-i preocupe pe aia care isi dau masina catre centrele remat.
              cine nu ma crede n-are decit sa intre fluierind intr-un "remat" si sa observe privirile atrase. cel putin asa e pe aci, pe linga mine.

              Comment


              • Ce-ti pasa ce se intampla cu masina dupa ce o dai la remat? Mai bine te bucuri ca motorul ala si ce mai e bun pe ea nu ajunge la topit.

                Comment


                • ah, nu. subliniam diferenta dintre "lege" si "combinatii". atita tot.

                  Comment


                  • Sincer nu cred că e ilegal. Mașina nu se dă neapărat la Remat ci la oricare din multele centre de fier vechi private care au contract cu ei. Alea unde merg țiganii cu căruciorul, unde scrie pe ușă FER 3 roni/kg. Nu cred că este o lege să îi oblige să o predea cu inventarul complet, probabil contează caroseria și blocul motor cu seriile corespunzătoare. Probabil că dacă o duci direct la Remat nu merge treaba, dar prin Ferentari sunt o grămadă de centre din astea unde merge orice.

                    Comment


                    • Inainte de a comanda, cine doreste sa achitizioneze NOUL Logan, sa il comande de peste hotare, e mult mai ieftin..
                      Varianta Ambiance e mai ieftina la nemti, respective e 7900 Eur, iar la noi, 8050 Eur..
                      Nu mai zic ca, la noi, pe Laureate, Cruise control se plateste 150 Eur, dincolo e inclus in pret.
                      Cele mai tari oferte sunt la fratii moldoveni, toate variantele de Sandero mai ieftine: un Sandero Laureate cu motor 0.9 TCE la noi e 10.100 Eur, la fratii de peste Prut e 9500 Eur..
                      La Logan, la fel: un Laureat cu motor 0.9 TCE , in Romania e 9900 Eur, iar in Moldova (Republica), 9400 Eur. La fel, un Prestige cu acelasi motor e 10.500 Eur in Romania si ..9600 Eur in Moldova.

                      Comment


                      • Si ca s-o treci prin vama peste Prut nu trebuie sa mai platesti nimic?
                        „Viaţa e prea importantă ca să fie luată în serios.” Oscar Wilde

                        Comment


                        • Pe langa taxe sau ce or mai fi, pentru 100 de euro nu se merita.In Ro se fac n drumuri intre dealer si alte institutii ale statului, daca trebuie sa faci asa ceva si pe acolo...

                          Comment


                          • Ai luat in calcul si "programul rabla"?

                            Comment


                            • Mie imi propusese cineva să-mi cumpere( cu banii mei) mașină din Germania, dar nu făceam nici o afacere. Costurile de a o aduce de acolo, plus acte și evident rabla nu se merită!
                              Da, la moldoveni este un pic mai ieftină, dar poate și discount-ul este mai mic. Moldova nu este in UE, și s-ar putea ca taxele să fie un pic mai mari in caz că vrei să cumperi de acolo și să-o aduci in România....sau o inmatriculezi la vreo "rudă" din Bulgaria

                              Comment


                              • Bon de comanda 11.04, achitat avans in aceeasi zi, cu promisiunea de a fi livrata cel tarziu la inceputul lunii iunie. Termen livrare necunoscut oficial pana acum, neoficial 15 septembrie. Deci 5 luni. Reactia dealerului: nu va convine, veniti si va returnam banii. Pareri?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google