Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • N-ai citit threadul. Trebuie sa suni la VC ca sa primesti un termen. Rapid si simplu.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    I have no special talent. I am only passionately curious.

    Comment


    • Silviu, multumesc de rspuns, am citit si multumesc celor care posteaza. Ideea era ca termenul trebuia sa- mi fie comunicat in scris, in 20 de zile. Daca eu respect termenii contractuali, ei de ce nu i ar respect? Doar pentru simplul fapt ca suntem romani? Apropo de Vocea Clientului...astept un raspuns de 10 zile pentru a sti daca ma retrag sau nu. Asta este Dacia.

      Comment


      • Pai nu te-ai lamurit? Dacia face orice ca sa te retragi? Nu inteleg ce mai astepti
        Mai sunt si alte marci care au preturi ok. Acum, evident, depinde de ceea ce ai comandat, ca daca ai ales Logan plus, nu gasesti alta oferta mai buna. Daca ai comandat insa Prestige 0.9, ai ceva oferte de la alti producatori. (probabil ai mentionat ce ai comandat, insa nu am retinut - sunteti prea multi cei care va comandati masini, asa ca isi permite Dacia sa se distreze cu voi)

        Succes!

        Comment


        • Tot pe contract scrie că dacă te retragi plătești 10% penalizare din valoarea mașinii! Acum dacă ai plătit doar 5%?! Este cu dus și intors acel contract.
          Da, sunt și alte oferte, de la ceilalți dealeri, dar costurile de intreținere, reviziile sunt mult mai mari la ei
          Last edited by Matyred; 23 May 2017, 11:51.

          Comment


          • Mare atentie cu acea nota de acceptare, din cauza unei erori (graba prea mare) am casat masina si cei de pe la dealer nu au facut ceva la timp si practic am casat masina degeaba. Dealerul va rezolva problema fiind eroarea lor insa se va mari si mai mult timpul de asteptare. Pacat de masina, macar daca stiam o pastram si o duceam la tara.
            Spor la casari )

            Comment


            • Originally posted by Matyred View Post
              Tot pe contract scrie că dacă te retragi plătești 10% penalizare din valoarea mașinii! Acum dacă ai plătit doar 5%?! Este cu dus și intors acel contract.
              Da, sunt și alte oferte, de la ceilalți dealeri, dar costurile de intreținere, reviziile sunt mult mai mari la ei
              Sunt la fel costurile de intretinere/revizie, nu mai induceti lumea in eroare. Atat ca s-ar putea sa nu mai beneficieze de rabla, dar cum el nu a platit avansul cu rabla inclus, are toate sansele sa castige ca nu au livrat masina in termenul agreat initial.

              Comment


              • Costurile de intretinere sunt mai mici la Dacia, pe termen lung.
                Eu in 2007 am ales Logan in defavoarea lui Astra Clasic si Clio Symbol (toate benzina). Cateva motive: spatiul mai mare (pasageri spate mai ales + portbagaj, pret mai mic, examplare vandute mai multe, fabricata in tara.
                Reviziile le-am facut (si le fac) numai la reprezentanta. Astazi sunt mult mai ieftine (la dealer) decat la masinile amintite, inclusiv reparatiile la caroserie. Piesele care nu sunt uzuale vin mult mai repede sau chiar se afla pe stoc.
                Costurile de intretinere sunt comparabile doar in primii 5 ani (oricum la Dacia sunt o idee mai mici la mecanica iar la caroserie sunt evident mai mici). Dupa 5 ani creste diferenta - Dacia este castigatoare.
                Last edited by abc; 23 May 2017, 12:43.

                Comment


                • Un sfat pentru cei ce comanda Logan MCV: sa-i spuneti concesionarului sa nu va monteze suportul de numar, in spate, prin gaurirea tablei cu surub perforator. Sunt doua gauri acolo din fabrica. Sa faca bine sa puna suruburi cu suport pentru acele gauri.

                  Eu am ramas neplacut surprins cand am montat numerele negre cum au prins suportul de numar.
                  I have no special talent. I am only passionately curious.

                  Comment


                  • Originally posted by Gaby20045 View Post
                    Mare atentie cu acea nota de acceptare, din cauza unei erori (graba prea mare) am casat masina si cei de pe la dealer nu au facut ceva la timp si practic am casat masina degeaba. Dealerul va rezolva problema fiind eroarea lor insa se va mari si mai mult timpul de asteptare. Pacat de masina, macar daca stiam o pastram si o duceam la tara.
                    Spor la casari )
                    Mie dealerul m-a spus că sub nici o formă să duc mașina la casat singur, doar după ce mă sună ei. Au venit, au ridicat-o și am luat certificatul de distrugere care era deja făcut. Aveau inclusiv copia după buletin la dosarul acela. Sper să nu am aceleași probleme pt că și așa mă enervează această alergătură după acte!

                    Comment


                    • Dealerul m-a trimis acolo, nu mergeam de nebun iti dai seama. Doar ca au omis niste lucruri mai mult ca sigur prin programul PSIPAN si eu m-am miscat foarte repede. Acum se tripleaza timpul de asteptare. Care cumparati o masina? )
                      Tot sta degeaba in curtea dealerului, pana o ridic rugineste, asa macar pot comanda alta si sigur ajunge pana se termina cu actele )

                      Comment


                      • Originally posted by aris86 View Post
                        Sunt la fel costurile de intretinere/revizie, nu mai induceti lumea in eroare. Atat ca s-ar putea sa nu mai beneficieze de rabla, dar cum el nu a platit avansul cu rabla inclus, are toate sansele sa castige ca nu au livrat masina in termenul agreat initial.
                        Exemplu: Am un Wv Polo( de serviciu)- Cost revizie 780 lei( in perioada garanției) -reprezentanță
                        Nașu meu are un Laureate, cumpărat cam in aceeași perioadă. Cost revizie in jur de 300 lei. - reprezentanță
                        Cum am "scăpat" de garanție, am făcut reviziile la "privat", tot cu factură, iar costul a fost 400-450 lei.

                        Comment


                        • Originally posted by Matyred View Post
                          Tot pe contract scrie că dacă te retragi plătești 10% penalizare din valoarea mașinii!
                          Prima data am comandat un Logan dCI , dupa care m-am sucit si am cerut banii de avans inapoi.Am primit TOTI banii , intergral pina la ban....Fara nici o penalizare.
                          Mentionez ca Loganul l-am comandat la alt dealer fata de unde am comandat apoi Stepway - ul...
                          Iar referitor la termenul de livrare comunicat in scris ....nici vorba.
                          Dealerul mi-a zis sapamana 27 si aia a ramas !

                          Comment


                          • Salutare!
                            va rog sa imi precizati daca a beneficiat ceinva de reducerea suplimentara de 600 Eur (cu renuntarea la cei 5 ani lipsiti de griji) pentru alte modele decat Prestige sau Dacia Plus.
                            LA dealerul local mi s-a comunicat ca pana la 31 mai reducerea se aplica doar la aceste variante de echipare, ..dar am trimis un mail de curiozitate si mi s-a raspuns foarte prompt, in mai putin de 24 de ore:
                            "De asemenea , va aduce la cunostinta ofertele producatorului pentru luna mai : reducerea de 600 e sau Actiunea " 5 ani fara griji".
                            De aici, eu inteleg ca reducerea se aplica pentru orice varianta..
                            Momentan nu avem informatii despre ofertele lunii urmatoare.

                            Comment


                            • @ladislau, eu am scris ceea ce am citit pe acel contract. Probabil dacă vor să ne execute, o pot face având acel contract, dar nici ei nu respectă termenele.
                              @vali, și mie dealerul mi-a spus că ofera acei 600 la Prestige. Ofertă luna aceasta. Așteaptă iunie și o vor schimba la alt model.
                              In altă ordine de idei, am reușit și eu azi să scot "rabla" din evidențele fiscului și a poliției.
                              Am fost la fisc la S2 și am luat bon, pe la 10 și am plecat cu treburi prin oraș. M-am intors pe la 13.40 și-mi trecuse bonul cu vreo 5-6 persoane. Luat alt bon și la 14.30 deja primisem hârtia. Am fugit la poliție. Nebunie. Nema loc de parcare, dar după 2 ture, am găsit într-un șanț. Luat bon de ordine ( bonuri, la ora 15.00 se mai acordau doar pt rabla, in acel moment). Un singur ghiseu și 38 persoane inainte. Mă plimb pe acolo și când ce să vezi, cei de la Fisc nu mi-au dat hârtia care trebuie. Trebuia să fie ori un certificat fiscal ori o fisă de inmatriculare. Eu ii spusem tipului de la ghiseu, dar el nu domne că asta vă trebuie. Intors înapoi la fisc ( noroc că azi au program și după amiaza), dus la informații și se primii ceea ce trebuie, după ce in prealabil am dactilografiat un certificat de inmatriculare.
                              Intirs la poliție. In 2 ore, ăla de la ghiseu, semăna cu regretatul Stefan Bănică din piesa de teatru "O noapte furtunoasă", nu rezolvase decât 14 persoane. Așa că am stat la "bârfă" cu diverși pe acolo până la ora 20.30 când am ajuns la ghiseu. Data viitoare, la inmatriculare, vin cu tablele să trag câteva partide cu alții ca și mine. Ei, bine ăsta de la ghiseu de la poliție, mi-a găsit nod in papură, spunând că procura nu este bună, pt că nu scrie expres pea.Procura era valabilă pt mult mai multe chestii, dar cum el nu știa nici măcar inițialele de la ei, ce să mai zici. Dupa o mică rățoială, s-a dus cu ea la șefu și acesta i-a făcut cu cariocă transparentă ceea ce era evident. Dar el tot a căutat pe acolo ceva și nu a găsit. Totuși la final a rămas surprins că i-am urat O seară plăcută și i-am Mulțumit, ceea ce alte 2 persoane care au fost la rând in timp ce așteptam rezoluția șefului nu au făcut-o.
                              Ghiseul lui era singurul care mai avea clienți la ora aceea. Cred că incă mai este acolo și acum.
                              Dacă dați peste tipul acesta, mare atenție este foarte scrupulos.La ghiseul 24. Au fost mulți inaintea mea pe care i-a respins, găsind diferite motive. Cei care au văzit O noapte furtunoasă iși aduc aminte de "jandarmul" Stefan Bănică, cu a lui mustăcioară.

                              Comment


                              • Eu inca nu am primit nota de inscriere in program insa livrarea o am pt luna iulie. Dealerul mi a comunicat ca se lucreaza la stornarea facturilor de avans si emiterea cu reducerea Rabla, proces care se face de catre Uzina functie de livrare. Si doar dupa reemiterea facturii ma voi duce la casare si radiere.
                                Voi ce stiti despre acest proces ? Asa se procedeaza?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google