Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Gaby20045 View Post
    Adica ai primit reducerea de rabla, 600 euro reducere pentru luna mai si mai aveai inca o reducere de 300 euro? Eu am inteles ca nu poti cumula reducerile din 2 luni diferite, ori iti pune reducerea de cand ai facut comanda ori de cand ti se emite factura. Sau sa fiu eu chiar cel mai ghinionist de pe aici?
    Inca nu am primit un termen de ridicare a masinii de la dealer, se pare ca isi vor ridica masinile si cei care abia saptamana asta isi fac radierile si eu ba. Am inteles faza cu discountul insa deja incep sa imi pierd rabdarea cu livrarea masinii, sper ca saptamana viitoare sa imi emita si mie factura sa pot plati odata banii pe masina.
    Pe bonul de comandă apare reducerea in suma totală de 900 euro. Nu 600 cu 300. Eu am dedus că sunt 600 ,promoția, și 300 euro, suplimentar. Motivele pot fi multiple.( ai pe pm)Acum la bonul final apare doar 600. Acum aștept răspunsul de la Dacia.
    După ce scap de nebunia asta voi pune o poză cu bonul, pt a se vedea.
    Factura se emite dupa intrarea banilor. Vei primi un aviz de plată, imediat ce se primește ok de la AFM
    Last edited by Matyred; 26 May 2017, 11:48.

    Comment


    • Da, reducere 600 e pentru "anumite" modele ( prestige de ex ) înca 300 daca ai în familie posesor de dacia ( cere copie dupa talon ) . Asa a fost şi la mine "mândru" posesor de naţională de piteşti.

      Comment


      • Păi eu am dat Dacia noastră la remat, sunt inscris la ei in baza de vreo 3-4 ani.Prima mea mașina a fost o Dacie din 1973. Am și un Renault. Poate a contat și asta!

        Comment


        • Revin cu niste detalii. Luni trebuie sa ma duc cu rabla la radiere si tot pana luni am termen sa platesc 5% avans. M-am uitat mai atent pe cifre si pt Sandero Plus 0.9 am ca pret: 7605 euro + 252 culoare + 453 aer conditionat + 79 trusa etc - 1135 rabla + 1379 tva = 8634 euro
          Acei 600 europt sandero plus nu mai intra pe nicaieri? Sau daca sunt deja scazuti nu ar trebui sa scrie explicit acest lucru?
          Termenul de livrare e pe 30 iulie.

          Edit: nu mai zic de cei 8% reducere pt aia diferiti de "muritorii de rand" cum zicea cineva mai demult. adica lucratori dacia
          Weekend fain
          Last edited by sandsim; 27 May 2017, 13:30.

          Comment


          • decit pentru "anumite" modele
            poate nu intrii cu plus-ul tau
            600 e pentru pretige zice unii

            Comment


            • Pe 1 mai cand mi-au si trimis pe mail preturile(care cica erau valabile pana pe 30 aprilie ce-i drept) au zis ca intra si Plus pt reducerea de 600 euro.
              Cineva care a beneficiat de discountul de 600 euro imi poate spune in ce moment a gasit aceasta informatie pe vreun bon de comanda/factura etc? si daca scria explicit acest lucru?
              Ca sa nu mai zic ca ma asteptam sa intre undeva si -8% si nu vad scris nicaieri. Am fost indus in eroare de pretul initial de 7605, dar apoi adaugand aerul conditionat am ajuns la 8059 fix cat scrie pe site ca e sandero plus fara tva. Ca doar sandero plus e un sandero ambiance cu aer conditionat din ce mi-am dat seama.
              Multumesc.

              Comment


              • Ceva nu se leaga aici. Plusul are standard aer conditionat. La tine de ce e pus ca optiune?

                Comment


                • Poate a ales aer condiționat automat?!
                  Să nu uităm că Plus este un Ambiance cu aer conditionat manual, ca bonus, și parcă și proiectoare.Poate că prin aceste opțiuni să se considere reducere.
                  Eu știu clar că reducerea se aplică doar la Prestige. Primul dealer la care am fost nu mi-a zis nimic de reducere la Plus.
                  Pe bonul meu de comandă este trecută separată reducerea.

                  Comment


                  • Eu retin parca urmatorul lucru: cei 600 de eur se aplica la plus sau la prestige daca se renunta la cei 5 ani fara griji....

                    Comment


                    • Da, poate fi și asta! Eu am renunțat la cei 5 ani! Am rămas cu 3!

                      Comment


                      • Renteaza sa renunti la 600€ in favoarea celor 5 ani fara griji?

                        Comment


                        • Nu, nu e vorba de aer conditionat automat.
                          Si mie mi se pare ceva ciudat pe bonul asta pt ca sus scrie clar Sandero SL Plus, deci nu ar fi vorba de un ambiance (intr-adevar plus este un ambinace cu aer conditionat). Mai mult, cum am zis mai sus: 7605.04 + 453.78 aer conditionat = 8059 fix cat e pe side un sandero plus.
                          Si desi nu am fost intrebat de cei 5 ani deloc, nici nu scrie pe undeva ca as avea 5, am presupus ca mi se acorda -600 euro pt ca oricum nu ma intereseaza acei 5 ani.
                          Pentru mine ar fi mai rentabil sa am 3 ani la ea, dar cu discount. Acum depinde de fiecare cat de mult o foloseste sau ce isi doreste. Oricum la 5 e chestia ca te limiteaza km pt cei care au de gand sa calatoreasca muult

                          Parca ma astept ca a facut vreo "minunatie" ca sa nu imi dea 600 pt plus si sa imi zica de ambiance + optiune aer care e varianta plus, dar nu e plus ... si sa ma intoarca sa nu imi dea discountul in caz ca mai e valabil. :|
                          Last edited by sandsim; 28 May 2017, 00:57. Reason: Automerged Doublepost

                          Comment


                          • Ce e in mana nu e minciuna sincer sa fiu. Probabil ca ar fi fost interesanta varianta cu 5 ani fara griji insa cine stie ce se mai întâmplă peste un an si schimba totul, mai bine sa reduc din suma de plata, vad eu dupa cum ma descurc cu reviziile. Mai ok era daca era 5 ani fara griji + extenso - garantie 5 ani.

                            De aia am preferat reducerea de 600 euro, vad cum ma descurc dupa cu reviziile.

                            Comment


                            • Ce vrei sa spui....? Ai 5 ani garantie (3 ani plus extenso 2) si eeviziile incluse pentru 5 ani. Gresesc eu ceva?

                              Comment


                              • @sandsim,
                                M-am uitat acum pe site! Acolo sunt trei categorii: Promoții standard,Plus 5 ani și Plus.
                                Diferența intre Plus 5 ani și Plus este de 600 euro. Ție ți-a dat Plus 5 ani, pt că este mai scumpă și implicit și comisionul lui este mai mare.
                                Din ce am ințeles in cei 5 ani nu ar trebui să plătești reviziile . Cam asta ar fi diferența față de cei 3 ani.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google