Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Am fost ințeles greșit!
    @allinn28, a punctat bine! M-am referit la cererea mare!
    Dacă este să fie probleme cu lanțul, nu ar trebui să fie și la motorul de 1.0?! Nu cred că ar fi mare diferență intre lanțuri.
    Eu nu fac 100.000 km in 5 ani cu această mașină! O voi folosi doar la sfârșit de săptămână in jur de 150 km, ocazional 300km. Și-n concedii.Nu mă duc la job cu mașina, pt că jobul este la 3 minute, și chiar dacă ar fi fost mai departe m-aș fi dus cu Ratb-ul, din motive de trafic, consum inutil. In restul săptămânii am mașinile de la serviciu.
    Totuși să sperăm că nu sunt mari probleme cu acest motor și cel cu lanțul să fie izolat. Este și singurul de care am auzit, și chiar am vorbit cu mulți taximetriști. Vreo 2 mi-au zis să nu cumpăr diesel, pt că ar fi ceva probleme. Dar ce probleme, habar n-am!
    In rest, azi am primit avizul pt a face plata și sper ca-n maxim 48 h să ridic mașina.

    Comment


    • Am fost azi si am cerut lamuriri:
      Initial va zisesm asa: 7605.04 euro + 252.10 culoare metalizata + 453.78 aer conditionat + 79.73 trusa medicala, etc - 1135.12 rabla + 1378.56 tva = 8634.09 euro costul masinii.

      Dar de fapt acei 1135.12 nu e rabla, intelesem eu gresit (poate si pentru ca nu e scris explicit). De fapt reprezinta -600E si -8%. Dupa ce duc tot ce tine de rabla la ei o sa imi scada din pret si valoarea de 6500lei. Intre timp am platit avansul de 5%.
      O zi buna!

      Comment


      • Dacia old......
        Attached Files

        Comment


        • Salutare, am zis sa fac primul post pe acest forum, aici, la sectiunea de comanda si termen de livrare.

          Am comandat o Sandero Stepway Prestige, 0.9TCE Easy-R, data de livrare a fost 27 aprilie sau ceva de genul (in sensul ca atunci a ajuns la reprezentanta Dacia masina). Rabla veche a fost casata/radiata joia trecuta, vineri dimineata am prezentat la reprezentanta certificatul de radiere si cel de distrugere. Sambata pe la pranz m-a sunat ca luni sa iau avizul de plata. Azi a fost prietena mea si a luat avizul / platit masina urmand ca cel mai devreme sa o primim miercuri, sau daca nu, luni.

          Masina am comandat-o la sfarsitul lui Martie, cu cateva saptamani inainte sa se anunte care e treaba cu Programul Rabla. Masina a ajuns pe 27 Aprilie si de atunci sta la ei. Au dat o estimare de o luna - o luna jumatate de la achitarea avansului si pana ajunge la reprezentanta

          Comment


          • In mod normal, dacă ai plătit azi, în maxim 48 de ore, ei trebuie să-ți livreze mașina. Acum depinde la ce oră ai plătit. Dacă conturile sunt deschise la aceeași bancă, teoretic ar intra banii în aceeași zi, dacă sunt făcute până la ora 15.00, dacă nu, ar intra mâine.
            Dealerul va primii confirmarea de la Dacia de achitare și el poate decide dacă îți livrează mașina și-n maxim 24 de ore( miercuri).
            Sau vezi pe site la ei dacă se lucrează pe 1 iunie. Unii dealeri nu închid, dar pot avea program redus!
            Și eu am plătit tot astăzi, doar că cei de la banca mea( aceeași cu a celor de la Dacia) au introdus datele pt a se face transferul pe la ora 15.30, deși eu fusesem la ei la ora 10.30 și bineînțeles că mi-au dat și dovada că am plătit. Cred că au uitat să-l introducă, iar eu nu știam nimic, dacă nu mă sunau să mă intrebe de CUI. Eram prea nervos pt a-i chestiona motivul întârzierii. Oricum personalul "tesa" de la Dacia, pe la ora 16.00 sunt deja în autobuze, așa că mâine vor vedea transferul.
            Eu sper ca dealerul să nu aștepte maximul celor 48 de ore, mai ales că mașina este deja în "hangarul" de livrare!
            Last edited by Matyred; 29 May 2017, 17:14.

            Comment


            • La mine nu a fost scuza transferului (si la mine e aceeasi banca). Principalul motiv a fost ca au multe masini de dat, si mai mult de 7-8 pe zi nu pot programa la primit masini, si de asta a fost pe miercuri. Din cate am inteles si-au mutat ziua de liber de luni pe vineri, cel putin la mine la reprezentanta, si de asta au spus ca luni sunt la munca.

              Comment


              • Azi am văzut și eu mașina, de la distanță! Este o regulă nescrisă că nu au voie să-ți arate mașina înainte de a fi pregătită( o spală, pt că are praf pe ea ;) ) deoarece iți face o impresie greșită! Din cauza celor de la Dacia care încă nu au emis factura, dar și datorită minivacanței, trebuie să mai aștept câteva zile până intru in posesia ei. Termenul de livrare a trecut de câteva zile.
                Întrebările mele pt colegii de forum sunt:
                1. Ați primit roată de rezervă?!
                2. Cam la cât să mă aștept că m-ar costa CASCO, la un Prestige în valoare de 11.600? - din cauză că nu era factura făcută, cei de la Casco de la Dealer nu au putut azi să-mi facă un calcul. RCA, știu că ar trebui să fie in jur de 350 - 400 lei.

                Comment


                • Depinde de asigurator si..evenimente asigurate; oricum peste 2000 lei, la un ...full, la o firma mai rasarita, spun eu.
                  Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                  Comment


                  • Eu la a mea, 14000euro full casco este la 2200lei/an, contract pe 5 ani, Omniasig.


                    Sent from my iPhone using Tapatalk
                    I have no special talent. I am only passionately curious.

                    Comment


                    • Da, cam așa mă așteptam și eu la ceva peste 2.000 lei, dar nu eram sigur. Dar totuși mă gândeam să nu fie prea aproape de 3.000 lei.
                      Oricum aleg o firmă serioasă! La firmă am pe Groupama și au fost foarte serioși. Șefu' este un pic cam neatent și le dă de "lucru" ăstora de la Asigurări.
                      Last edited by Matyred; 30 May 2017, 21:16.

                      Comment


                      • Allianz, Omniasig si Groupama sunt cei trei doar cu care lucreaza concesionarii Dacia (cel putin asa mi-au zis cei de aici din TM).


                        Sent from my iPhone using Tapatalk
                        I have no special talent. I am only passionately curious.

                        Comment


                        • Eu la un Laureat 0.9 TCe, cu toate pachetele mai putin piele, am platit 240E CASCO la Allianz-Tiriac, fara fransiza, evaluata la 11400 EU. Aveau promotie - colaborare cu Dacia, masini in garantie, < 4 ani. Peste o luna si putin o sa trebuiasca sa il prelungesc.
                          sigpic

                          Comment


                          • Ar fi chiar perfect la banii ăștia. Sper să mai aibă promoția.
                            Mulțumesc pt răspunsuri, celor care au răspuns și celor care o vor face în continuare!
                            De roata de rezervă, nimic?!
                            PS: Cineva care avea un Prestige( nu cu GPL) nu a primit roată, doar chit de reparație!

                            Comment


                            • Matyred
                              Masina noua, la euro aia, fara roata de rezerva ?

                              Comment


                              • Da, am rămas și eu surprins!Am crezut inițial că are GPL, pe ea, dar nu! Nu știu de la ce dealer a cumpărat-o, dar el stă prin cartierul Pantelimon și este posibil să fi cumpărat de la ăia de acolo. Omul a cumpărat-o in decembrie și a primit doar chit de reparație. Și-a cumpărat roată din comerț. L-a costat 270 lei.
                                Imi pare rău că nu am cumpărat vechea lui Dacia Logan din 2007, pe care a vândut-o cu 4500 lei( 1000 euro). Motivul a fost că era mașină de școală,dar nu știam că el este prieten bun cu cel mai bun prieten al meu care mi-a zis de această "ofertă". Acum și eu și prietenul nostru regretăm că nu am luat-o, mai ales că a luat-o un vecin și este extrem de mulțumit de ea.
                                Last edited by Matyred; 30 May 2017, 21:59.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google