Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • man, eu unul am comandat in avans la dealer masina,am platit si acontul de 5 la suta din valoarea ei, iar cand incepe rabla si voi achita toata suma,se reface factura pe promotia din acea data,inclusiv cu tichetul rabla
    deci mai bine intrebi la reprezentanta pe cineva care chiar stie cum sta treaba,ca sa nu astepti masina mai mult decat este cazul
    mai vazusem oameni care dadusera comanda din timp,pentru cand va incepe rabla ( dand comanda si achitand avansul,ei se apuca sa fabrice masina ta )

    Comment


    • - si nu poti avea probleme ca data comenzii e inaintea inceperii programului respectiv si ca s-ar putea sa nu iti fie acceptata scaderea rablei din factura finala? (nu zic ca ar fi asa pentru ca nu stiu, imi pun si eu probleme)
      sigpic

      Comment


      • nu cred ca este vreo problema, ti am zis ,erau mai multi oameni care au dat comanda la masina, si care vor intra in programul rabla
        cel mai bine este sa mergi la reprezentanta dacia sa vorbesti cu baietii de acolo,si te vor lamuri

        Comment


        • Diferenta o platesti cash, nu?
          Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156

          Comment


          • @pilifida, se va face un precontract, in care sunt specificare dotarile masinii, suma de plata si ca masina se cumpara cu rabla. Masina poate ajunge la dealer inainte de rabla, doar ca te vei uita la ea, sa vezi cum arata si in ce masina vei circula pe viitor, dar nu o vei putea ridica. Parintii mei au luat doua masini si asa a aratat treaba. Au mers s-au mandrit ca au urcat in masina si ca au chiar si oglinzi la ea, dar au adus-o acasa abia dupa ce au facut plata cu tichet cu tot.

            @epuru, te referi la plata masinii dupa ce se duce tichetul rabla? Daca da, sunt mai multe metode de plata. ti le va enumera dealerul cand mergi acolo. Fie bancar (dureaza 2-3 zile lucratoare pana la confirmare), fie cash, confirmarea platii facandu-se dupa ce se numara banii.
            Last edited by Urmelinho; 3 April 2014, 13:57.

            Comment


            • Vedeţi că la modalitatea de plată cash a intrat în vigoare o lege prin care persoanele fizice nu pot achita mai mult de 10.000 lei într-o zi!

              Comment


              • pentru cei care au facut deja contractul, rablele le-ati casat deja sau urmeaza sa le duceti la remat dupa ce intra in cigoare programul? mersi
                sigpic

                Comment


                • Originally posted by Ampt View Post
                  Vedeţi că la modalitatea de plată cash a intrat în vigoare o lege prin care persoanele fizice nu pot achita mai mult de 10.000 lei într-o zi!
                  E doar o propunere legislativa ... si e altfel formulata. Nu este in vigoare asa ceva.

                  Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
                  sigpic
                  This is My Ride!
                  !Visit and enjoy!

                  Comment


                  • S-au mişcat mai repede decât crezi!

                    "Persoanele fizice vor putea putea efectua plati si incasari in numerar in limita unui plafon zilnic ce 10.000 lei pe tranzactie, conform unui proiect de lege aprobat astazi (02.04.2014) in sedinta de Guvern, se precizeaza intr-un comunicat al Executivului remis redactiei.
                    In acelasi timp, vor fi plafonate si operatiunile de incasare in numerar efectuate de operatorii economici de la persoane fizice la plafonul zilnic de 10.000 lei/persoana."

                    Persoanele fizice vor putea putea efectua plati si incasari in numerar in limita unui plafon zilnic ce 10.000 lei pe tranzactie, conform unui proiect de lege aprobat astazi in sedinta de Guvern, se precizeaza intr-un comunicat al Executivului remis redactiei. Totusi, in comunicat nu se mentioneaza daca a fost eliminata sau nu prevederea existenta in proiect potrivit careia, persoanele fizice nu pot plati in numerar la cumpararea de case sau masini. In schimb, in dispozitiile adoptate de Executiv se arata ca depasirea plafoanelor stabilite pentru platile in numerar se sanctioneaza cu amenda de 25% din sumele platite/incasate.   

                    Comment


                    • ok,atunci intrebarea este,daca de exemplu vrei sa achiti o suma mai mare decat plafonul maxim stabilit,cum procedezi? platesti suma totala in mai multe zile consecutive sau cum?
                      sau poate merge de achitat suma integrala de la mai multe persoane fizice,in acelasi cont si cu aceeasi destinatie nu?
                      Last edited by panselin4; 3 April 2014, 22:21.

                      Comment


                      • Faci transfer bancar.... ideea e sa se faca platile electronic ca sa se poata urmari banii
                        si sa se evite evaziunea.
                        @pilifida-rabla nu o poti casa inca pentru ca nu s-a ajuns inca la etapa asta, inca se rezolva contestatiile la listele cu dealeri, dar eu am facut comanda normala, ca si cum vreau sa cumpar fara program rabla, ca sa poata porni comanda la fabrica caci se pare ca nu e pe stoc, iar cand o sa porneasca programul rabla se reface comanda cu noile conditii insa masina este deja "in lucru"... mai castigi ceva timp.
                        Din cate am inteles se poate casa rabla inainte de livrare-cred ca e un termen in care trebuie sa casezi masina, dar sa fie inainte de achitarea masinii presupun
                        RTFM

                        Comment


                        • Da, trebuie sa casezi rabla inainte de a plati masina noua integral. Chiar daca pe voucher scrie 1 500 euro, in realitate va fi mai putin, intrucat valoarea unui euro se calculeaza la cursul BNR din ziua tranzactiei.Se calculeaza valoarea voucherului si apoi diferenta de plata pana la achitarea integrala a masinii.

                          Comment


                          • @dadan: si sigur vei intra in program? adica nu o sa fie problema faptul ca masina e comandata inaintea inceperii programului si astfel sa ai surprize mai incolo? eu mai astept sa se termine cu contestatiile si sa vad daca luni se misca ceva in directia asta. Daca nu incerc sa fac ceea ce ai facut tu
                            sigpic

                            Comment


                            • Te rog sa-mi spui si mie la ce dealer ai fost in Bucuresti. care te-a inscris deja pe lista. Ma intereseaza si pe mine un Logan prin rabla.
                              Multumesc.

                              Comment


                              • eu unul am fost la auto marcu s grup, in pantelimon

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google