Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by pippen View Post
    ... in cel mai rau caz folosesc tot loganul actual ))
    Care să înţelegem că rămâne tot în familie?
    Aşteptare uşoară pentru Logan(ul) 2, în cazul tău la propriu de două ori!

    Comment


    • eu unul am avut un logan ph2,din 2008 model preferance fara aer,motor 1.4,vreo 5 ani l am tinut,timp in care am facut cam 70000 km
      eu mi am promis ca urmatoarea masina va avea aer conditionat, 5 veri mi a parut rau ca nu am avut aer,in rest eram f multumit de masina, nu am avut nici o problema cu ea,si nici vreo emotie in trafic (gen depasiri cu 4 sau 5 persoane plus bagaje )
      asa ca am ales motorul de 1.2 dar model laureat la logan 2

      Comment


      • Originally posted by pippen View Post
        Am fost astazi la dealer(in Arad) si am completat nota de inscriere la programul rabla + bon de comanda.
        Masina aleasa e Logan Ambiance 0.9 TCE - culoare alba + faruri ceata - total 9005 euro.
        Dealer-ul mi-a spus ca livrarea se face la sfarsitul lunii Mai - inceputul lunii Iunie. Sper.
        Treaba a mers surprinzator de repede - pentru cei care nu stiu - certificatul de atestare fiscal se poate emite in aceeasi zi in care se depune cererea(unii spuneau ca dureaza vreo 5 zile) - se plateste taxa de urgenta -12 ron(atat e in Arad). Toate actele necesare le-am procurat intr-o zi - adica astazi in 4 ore. Deci se poate si in Romania))
        Astept impresii despre noua masina.

        Ma intereseaza in mod deosebit daca motorul de 0.9 are vibratii la pornire si eventual la ralanti (cum spun multi din cei care au facut drive test). Si deasemenea diferenta de zgomot fata de 1.6l (interior la ralanti/in mers cu acelasi stil de condus, exterior la ralanti sau accelerat cu capota deschisa/inchisa)

        Comment


        • Cand am s-o primesc voi revenii cu impresii reale.
          Momentan am facut un test drive la care nu pot sa spun ca am fost atent la detalii - dar am observat 2 diferente - motorul de 0.9 tce trage mai bine decat 1.6 mpi, e super in treapta a-3-a cand o calci se simte imediat(are cuplu mai mare). In schimb nu mi-a placut la schimbat vitezele - précis era masina dealer-ului de vina - in treptele 1 si 2 tot se auzea un ticait la schimbator si parca agata - masina avea vreo 75.000 km - cine stie de ce soferi a avut parte. Diferenta de zgomot nu am putut sa-mi dau seama - am mers cu muzica pornita.(acum cand ma gandesc , e greseala mea).

          Comment


          • Întotdeauna când am fost la drive test, primul lucru pe care l-am făcut a fost să opresc muzica în maşină (aproape la toate maşinile încercate muzica era pe ON, ai zice că dealerii parcă sunt vorbiţi între ei)!

            Comment


            • A mai rezolvat cineva ceva cu 'rabla'? Eu am fost ieri am semnat documentele necesare si au zis ca in 5 zile imi vor da raspunsul unde sa casez masina! Acum trebuie doar sa astept!

              Comment


              • eu la fel am procedat,am dus actele necesare la dealer,iar acum astept aprobarea din partea afm ,din ce am inteles in maxim 5 zile lucratoare trebuie sa primesc o veste,apoi trebuie mers la remat pt a casa masina si la politie pt a o radia din circulatie ,si cu siguranta la primarie pt a o scoate de pe rol
                ma gandesc ca la acestea toate se poate merge intr o singura zi, pt a mai grabi lucrurile

                Comment


                • Originally posted by cdmov View Post
                  Sunt nou posesor de logan II cu motorizare 1.2 16v si acum mi-a venit cartea, pe care este trecut cod motor D4F-F7, ma gandesc ca e o greseala pt. ca pe brosuri 1.2 16V e cu codul D4F-732.
                  Asa scrie si la mine in carte.
                  Cica varianta asta este euro 4 dar eu cand am luat-o (mai 2012) la rar am euro5 si pe brosura scria euro5 d4f-732 dar in carte am d4f-f7.

                  Comment


                  • Am zis ca le sparg showroom-ul si le dau foc la astia de la Dacia. Scot azi certificat fiscal de la primarie pe care scrie clar:

                    -prezentul certificat s-a eliberat pentru: RABLA
                    -se atesta: IMPOZIT ACHITAT LA ZI

                    Merg mai devreme la dealer si imi zice ca nu ii bun certificatul ca scrie pe el pentru RABLA, ca de ieri au schimbat aia de la mediu si ca trebuie sa scrie pe el pentru PSIPAN 2014. Mi-a zis ca degeaba imi ia dosarul asa ca o sa primesc respingere de la mediu.

                    Ii un certificat normal in original, pe care are ar trebui sa-l folosesc oriunde vreau indiferent ce scrie pe el. Acum trebuie sa scot altul, nenorocitii naibii.

                    IMG_20140411_135104.jpg

                    A mai patit cineva asa ceva?
                    Last edited by epuru; 11 April 2014, 14:13.
                    Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156

                    Comment


                    • si la mine tot asa este scris pe fiscal, pentru rabla ,deci sunt mari sanse sa mi respinga dosarul ,ce tampiti ,nu a zis nimeni,nu au anuntat nicaieri treaba asta
                      PSIPAN este softul de la afm
                      Last edited by panselin4; 11 April 2014, 14:21.

                      Comment


                      • Ii frec in gura daca fac asa sa.mi bag picioarele de numai fac nimic si le cer bani inapoi, faci atatea drumuri, mie nu mi.a specificat nimic, ala asa mi.a zis clar ca trebuie scris rabla!
                        chiar am asteptat vreo ora jumate dupa ce am dat actele sa imi dea nu stiu ce confirmare, si dupa ce le.a venit aproparea !
                        Last edited by yonutptr28; 11 April 2014, 14:38.

                        Comment


                        • Nici mie nu mi-au zis nimic luni-marti cand am fost la dealer si azi am ramas tablou cand am auzit. Eram bucuros ca in sfarsit am toate actele si ca pot sa depun la dealer dosarul pentru cedare de tichet.

                          Am sunat acum la alt showroom al aceluiasi dealer din Timisoara (AutoEuropa) si mi-au zis acelasi lucru, ca au primit ieri pe la pranz notificare ca trebuie sa scrie pe certificatele fiscale PSIPAN 2014. I-am intrebat, pai si acum ce fac? Merg si astept iar cateva zile sa imi scoata alt certificat? Si mi-au zis sa merg iar la primarie, sa imi taie cu pixul si sa scrie langa PSIPAN 2014.

                          Voi poate aveti noroc daca ati depus dosarul inainte de ieri, cand a aparut modificarea asta idioata. Poate la voi nu se ia in considerare, dar eu m-am prezentat azi si nu a fost bine.
                          Last edited by epuru; 11 April 2014, 14:50.
                          Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156

                          Comment


                          • Tipic romaneste povestea asta cu certificatul. Si inca una mai intetesanta ... se pare ca vouchetele rabla 2014 s-au epuizat ...

                            Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
                            sigpic
                            This is My Ride!
                            !Visit and enjoy!

                            Comment


                            • Nu cred ca ar fi posibil....dar te poti astepta la orice, l.am sunat pe dealer acum si mi.a zis ca pe ei nu i.a anuntat de asa ceva, dracu mai intelege acum, tichetele sau epuizat probabil, dar eu il am asigurat ca am facut printre primii si au zis ca au fiecare reprezentanta un numar de tichete!
                              Last edited by yonutptr28; 11 April 2014, 15:20.

                              Comment


                              • Pai anul asta nu mai sunt tichetele repartizate pe judete/dealeri. Sunt toate la comun pe toata tara si primul venit primul servit. Sunt 17000 de tichete pentru persoane fizice, iar in anii trecuti s-au vandut cam 13000 masini/an prin rabla. Mi-e greu sa cred ca s-au dat 17000 in cateva zile. Programul a inceput marti si dureaza vreo 5 zile pana aproba aia de la mediu, deci nici nu aveau cum sa fie aprobate 17000 de dosare pana acum.

                                M.FLORIN: o sursa ceva?
                                Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google