Eu am cumparat la corsa o solutie pe baza de argint, am reparat vreo 7 circuite, doar ca arata urat.
Probleme Tehnice Logan II
Collapse
X
-
Daca se vede zgarietura o sa fie fix pe banii lui. Si mie mi-au rupt 2 linii la spalatorie, de atunci nu-i mai las sa atinga geamurile pe interior.Originally posted by mr.K View PostSe inlocuieste luneta. Cat ai garantie, profita la maximum de ea.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
-
De cand mi-a luat lacul de pe plafon, nici pe afara nu o mai spala ei, prefer autoservirea. Dar nah, tot patitul e priceput.
In alta ordine de idei, daca incalzirea functiona la livrarea masinii, in general doar o agresiune externa o scoate din starea asta.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
salut...am si eu o problema cu indicatorul la rezervor...i-am facut full-ul la masina si imi arata cu o linie mai putin, plus ca imi arata sub 1000 de km pana la urmatoare alimentare...de vreo cateva zile am problema asta...i-am facut de 2 ori full si tot la fel...a mai patit cineva? exista vreun remediu?
Comment
-
Indicatorul de benzină nu e liniar, în principiu o pavelă are cam 5 litri și rămâne aprinsă până la consumarea a 2,5-2,8 litri din ea.
Afli câți litri ai în rezervor consultând computerul de bord - benzină consumată și bonul de motorină - litri.Last edited by t0rquemada; 24 September 2014, 18:00.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment

!
Comment