Eu cred ca le scot ei preventiv ca si la masinile de prezentare din showroom-urile de la noi.
Mcv 2013
Collapse
X
-
Norma de poluare
Logan-ul MCV este considerat model independent, si in consecinta modelul prezentat la Geneva este un model nou sau este considerat o varianta a Loganului 2 lansat la sfarsitul anului trecut? Intreb acest lucru deoarece eu stiu ca modelele noi lansate dupa 1 ianuarie 2013 trebuie sa repecte norma de poluare Euro 6. (Dupa 1 ianuarie 2014 toate masinile fabricate in EU trebuie sa fie Euro 6)
Comment
-
Originally posted by stoicanu View PostAcum nu stim ca cat este mai greu.
0,9 trage destul de bine cu 4 persoane mature plus ceva bagaj .
ma gandesc la un logan mcv si as fi tentat de 0.9 tce. dar nu stiu cum se comporta in sarcina maxima. cealalta varianta ar fi 1.5 dci 75 cp.
Comment
-
Am incercat si cu aerul conditionat dar am impresia ca daca afara este frig nu merge in sarcima maxima sau chiar deloc compresorul AC.
Asa ca trebuie sa astept s vina caldura.
Ori cum nu recomand 1.2 16 v pe MCV.
Si daca nu ajung cei 90 de cp de la 0.9 cu o usoara remapare poti sari la un minim 105 cp
Mai bine 1,5 dci 90cpsigpic
Comment
-
Pai raportat la dieselul de 1.5 si 90 de cai nici 0.9 nu face fata prea mare fie el logan berlina sau mcv. Loganul asta nou parca se cere a fi cumparat diesel, ambele motorizari, 75 si 90 sunt excelente datorita motoarelor noi.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
-
Originally posted by proteinman View PostSingurul lucru care nu-mi place e ca are haion si nu usi de van... nu se pot incarca paleti cu stivuitorul in ea.Nu cred ca e problema, din cate am vazut in poze haionul ala se deschide aproape la verticala... dar poti sa-ti iei oricand un dokker !
Comment
Comment