If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pentru mine cea mai faina motorizare ar fi 1.2 tce pe orice masina dacia fie ca e vorba de logan, sandero sau mcv. dar arata superb in poze noul mcv, mai ales ala rosu. sunt fan.
deci mai astept pana vine 1.2 tce(probabil logan mcv).
Totusi de ce nu au pus 1,2 TCe pe Logan2 inca de la lasnare? Pentru o masina robusta cum e 0,9 mi se care cam mic iar 1,2 16v e mai slab decat 1.4 MPI deci ar iesi din calcul. Logica frantuzilor
Acun nu avem de unde sti.
Poate ca s-au gandit ca 115 cp este un pic cam mult pentru caroseria lui Logan si au decis sa il puna pe modele mai mari de la dacia.
Stai linistit ca suporta. Este doar marketing. Peste 1-2 ani vor baga un mic facelift si "noi" motorizari, 1,2 Tce va fi sigur, pt o "reimprospatare" si o "revigorare" a brandului. Totul tine de marketing....
Sunt destui cu Logan 1 care au dus motorul 1,6 16v la 115 cp, si suporta. Daca suporta Logan 1, suporta si Logan 2 care e in proportie de 70-80% aceeasi masina.
Eu m-as gandi serios la un nou model Dacia, numai daca va veni cu o motorizare, gen 1,4 Tce 130 cp. Nu cred ca se va intampla vreodata, asa ca probabil ma voi reorienta spre alte marci, cand va veni vremea.
mie imi place cum merge si tce 90 asta "micu" de 1.2tce cred ca e bestial. plus o mica remapare la oricare din ele cred ca e suficient pentru un logan. dar mai multa putere nu strica niciodata. si de ce sa nu speram si noi la motoare mai mari. dar eu cred ca mai important pentru dacia ar fi clima automata sau de ce nu si cutia automata.
desi nu cred ca se vor cumpara foarte mult pe piata romaneasca, dar imi pare un pas firesc pentru dacia care acum are un nume si pe piata internationala.
si mcv se va vinde bine in afara ca aici oamenii sunt mai practici, noi inca preferam berlina. dar eu aici zic ca va merge mai bine 1.2 tce si cele mai bune motoare vor fi cele diesel. ca doar luam o masina mai mare. o vom incarca mult si atunci avem nevoie de ceva mai mult de la motor. asta nu inseamna ca nu se descurca si motoarele mici. doar ca un consum la un motor mic cu masina incarcata va fi imens si soferul nu va fi multumit de compartimentul motorului.
si eu am citit cum ca cei de la dacia nu au inca programat un facelift pt duster deoarece masina inca este foarte moderna si se vinde foarte bine , deci nu are nevoie de imbunatatiri
Aveti rabdare pina in toamna la Frankfurt ....In regatul unit se vinde versiunea din India cu bordul modificat care e in sine un facelift.Phase 2 va arata altfel
Acum am inteles.
Numai daca are peste 130cp te intereseaza.
Dar atunci s-ar putea sa nu iti mai placa pretul.
O sa vedem. Pana atunci adun banutii. Daca va fi un Logan cu 1,4 130 cp la 13-14k euro, o voi lua fara discutii. Echivalentul de 1,4 140 cp la Skoda e 20k euro. O sa vedem ce va fi pe piata la momentul oportun.
Imi face cu ochiul Octavia de 1,8 Tsi de 180 cp. Ceva la mana a doua peste 4-5 ani cand vreau sa o schimb. Depinde cati bani voi avea adunati.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment