Eu sunt fan Citroen. Am vize umede cu noul C4, motorizarea de 1,6 115 hp diesel. Insa incerc sa fiu realist cu masinile. Nu poti spune despre o masina ca e mama excelentei din prisma numelui. C3ul nu e mama stabilitatii si excelentei. Nu am zis ca e urata, insa nici frumoasa nu-i, sa fim seriosi. E o masina dintr-o anumita clasa cu avantaje si dezavantaje. Eu, personal, prefer un Logan cu motorizare 1,6 16v, decat un C3 sh. Am voie sa am preferinte. Nici C3ul nou nu m-ar tenta deloc, in acelasi timp nicio masina Dacia nu ma tenteaza.
C4 insa...marfa masinuta...
C4 insa...marfa masinuta...

. La acea vreme 4500 de euro au meritat din plin. Eu am un Logan Preference de 8 ani şi într-adevăr nu a creat probleme, chiar mă enervam uneori că nu se strică nimic la ea şi nici nu sunt scumpe piesele, DAR eu personal nu aş mai achiziţiona alta chiar dacă are climă şi ABS. Se simte diferenţa după ce mai conduci şi altceva chiar şi un C3. Cine nu are sau nu cunoaşte poate să spună ce vrea, este în primul rând o maşină excelentă, se mai strică câteodată, dar asta e, are mai multe piese decât Loganul de 5200 care nu se va strica niciodată că doar de aceea este chel, adică nu are ce să se strice
.
Nu are cum sa se compare cu o masina straina...vorba ta, cei ce au coborat anul trecut din 1310 si au urcat in Logan e normal sa fie cat de cat orgasmici
...dar, tot un fel de cazan e si Loganul...doar scrie Dacia pe dânsa, buna sa te care din a in b, atat. Nu exceleaza la absolut, dar absolut nimic.

In Ro nu prea ai unde sa-i dai 170!
Comment