Senzori Parcare Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Și-au revenit senzorii..funcționează normal.

Comment

Asta inseamna ca "istoria" se va repeta..exista o sensibilitate la factori de mediu:ploaie, soare, presiune atmosferica..cam devreme totusi ca sa ii apuce reumatismul..
      Lasand gluma la o parte, ai facut vreun demers, reinitializare, ceva?
      Multumesc.

Comment

Nu am facut nimic..a rămas masina stationata mai mult,apoi am pus contactul si am băgat în marsarier si surpriza...funcționează.

Comment

S-a evaporat apa din calculatorul de parcare .. zic si io !

Comment

Nu a intrat apa,totul s-a intamplat dupa ce alta masina a parcat foarte aproape de masina si incercand sa ies(manevrat..fata spate) au inceput sa aiba un sunet distorsionat

Comment

Calculatorul (conține și difuzorul) senzorilor de parcare e în stâlpul C în dreptul firului ce iese spre lunetă, de unde apă acolo
              Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Tare as vrea sa cumpar si eu un set de senzori de parcare la 250 lei cum se vindea acum cativa ani. Dar nu mai gasesc. Aveti vreun pont?
                http://www.imbunatatiri-logan.weebly.com

Comment

Cumpara Senzori parcare cu display LED SW888, Negru de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate. Beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back.

Gasesti sigur si mai scumpi.

Comment

Ma refeream la senzorii montati de Dacia. Aia de "origine". Cei din linkul tau am avut ocazia sa ii montez pe o masina. Senzorii functioneaza dar calitatea materialelor lasa de dorit - conductori cu 5 lite pe alimentare - 0.1 mm2 sectiune conductor, aripi de prindere ai senzorilor in gaura din bara facute dintr-un fel de silicon, etc. Nu le dau mai mult de 1 an. Iar performantele sunt slabe - viteza de reactie e foate mica. Daca vii in pas alert spre masina (4-5 km/h) senzorii te detecteaza abia cand esti langa bara. Intr-o situatie in trafic asta poate face diferenta intre bara zgariata sau nu.
                    http://www.imbunatatiri-logan.weebly.com

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google