Buna idee...sau lipita pe spatele capacului daca incape
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
@ady_dragan
Pentru senzori de parcare originali trebuie:
-buton
-calculator
-difuzor
-cablaj bara pentru senzori
-alt cablaj spate stânga
Mufa verde nu are fire pentru încălzire
Semnificația siguranțelor e pusă pe topicul dedicatPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
-
Last edited by evilsheep; 21 September 2016, 16:12.
Comment
-
Ai verificat daca ai + pe firul ala? Daca da...e simpla treaba.Originally posted by ady_dragan View PostAm mai observat ca pe spatele capacului de la tabloul de sigurante nu mai exista legenda cum era la PH2, ci doar niste coduri de la 2012 la 2018 parca si niste punctulete. Ee:
Daca e + pe firul ala e simpla treaba.Originally posted by ady_dragan View PostIn weekend mi-am verificat fluidele la motor si analizand masina in vederea incalzirii in scaune am mai descoperit ca in spatele butonului fals pentru senzorii de parcare exista mufa pentru senzori :sigpic
Comment
-
Băieți, eu am avut Tigar Winter 1 185/65 R15 88T pe L1 și au fost super OK, chiar am fost mulțumit de ele... cică sunt sub licența michelin.
Prețul este unul super bun, pana în 200. Astăzi am văzut pe un site 150 lei. Si cred ca am sa ii iau la loganul nou 4 gume de astea.Last edited by eliadib; 21 September 2016, 16:48.
Comment
-
Dunlop si GY fac parte din acelasi concern. Ba mai mult, ambele gume se fac in aceeasi uzina din Polonia si au caracteristici identice (conform tabelului obligatoriu). Asadar nu exista diferenta sensibila intre ele, ramane sa alegi doar dupa predispozitia personala pentru un anumit brand, design si pret (desi ambele sunt cotate identic).Originally posted by evilsheep View Posthttp://www.tyrereviews.co.uk/Article...-Tyre-Test.htm
Pe mine ma intereseaza daca are cineva Dunlop WinterResponse 2 88T. Intre acest model si GoodYear UG9 as vrea sa aleg iarna astaDacia Logan II, 1.2 16V, Prestige & Securite Pack
Comment
-
Vezi ca are cineva pe forum la oferta set de roti cu gume d-astea.Originally posted by eliadib View PostBiei, eu am avut Tigar Winter 1 185/65 R15 88T pe L1 i au fost super OK, chiar am fost mulumit de ele... cic sunt sub licena michelin.
Preul este unul super bun, pana în 200. Astzi am vzut pe un site 150 lei. Si cred ca am sa ii iau la loganul nou 4 gume de astea.
Comment
-
Eu am, nu sunt foarte incantat, zgomotoase. Am mers la fel cum am avut pe Matiz, numai ca nu se pupa foarte bine cu comportamentul Daciei Sandero. Recomand altceva, un CrossClimate de exemplu, M-am speriat de zapada, si am mers cu ele doi ani pe asfalt....pretentioase la asfalt cu apa, beton ud, adica sa fii foarte atent la distanta de franare.Originally posted by ady_dragan View PostAm o intrebare nu neaparat in legatura cu masina...ca tot se apropie iarna si trebuie sa iau un set de cauciucuri, am vazut Debica care in dimensiunile pt logan e la 160lei/buc. Are cineva asa ceva pt iarna? Sunt ok la pretul ala?Last edited by Oti; 21 September 2016, 22:10.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Daca vrei ceva decent si destul ce ieftin iti recomand Barum Polaris 3! Am deja o iarna cu ele si mi s-au parut decente spre bune!Originally posted by ady_dragan View PostAm o intrebare nu neaparat in legatura cu masina...ca tot se apropie iarna si trebuie sa iau un set de cauciucuri, am vazut Debica care in dimensiunile pt logan e la 160lei/buc. Are cineva asa ceva pt iarna? Sunt ok la pretul ala?
Comment

Comment