Originally posted by Midnighte
View Post
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
Pe aici am vazut ca se recomanda nokian, dar sunt apropiate ca pret de continental 240 ron vs 250 ron. In 2013 am vrut sa cumpar gume Vredestein, dar nu am mai gasit, diferenta fiind de doar 20 ron/anvelopa. E diferenta de calitate intre gume, si diferenta la pret nu mi se pare mare. La o masina, dpdv al sigurantei, dupa sistemul de frana sunt gumele.
-
Daca vrei sa faci treaba cum trebuie , se da scutul jos , golesti uleiul pe la buson + ca oricum trebuie sa te bagi pe sub masina datorita filtrului de ulei pozitionat in "spatele" motorului , asta daca vrei sa-l schimbi.Last edited by prometheus; 23 September 2016, 13:03.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Yeap asta-i !!! Au fost si de tip cartus dar la primele versiuni de D4F care erau montate pe Twingo/Clio cand aveau o alta pozitionare a clapetei de acceleratie si a filtrului de aer + admisia diferita.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Ca sa ajungi la buson ziceam, dar am lamurit-o. Cine mi-a zis n-a schimbat uleiul, doar a vazut ca scutul are o gaura si a presupus ca acolo e busonulOriginally posted by prometheus View PostDaca vrei sa faci treaba cum trebuie , se da scutul jos , golesti uleiul pe la buson + ca oricum trebuie sa te bagi pe sub masina datorita filtrului de ulei pozitionat in "spatele" motorului , asta daca vrei sa-l schimbi.
In schimb am vazut niste urme de "ceva" care a stropit pe acolo...
Comment

Comment