Eu nu aud niciun zgomot la schimbarea treptelor. Si le schimb atat linistit, cat si rapid.
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
-
Ba au facut un gest comercial foarte frumos si au vandut de-au spart (ca asta a fost si ideea). La 6400E sa iei o masina noua cu AC, este o oferta greu de egalat.
Cam cat sa tai din costul unei timonerii ca sa ajungi la 900E (cat costa ac-ul si proiectoarele)?sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Multumesc T0rque, arata bine, am sa-l cumpar. M-am saturat de bucsa din plastic pe fier......care merge de 3x-4x. Vine sezonul si am cauciucurile de iarna la pastrare usor dezumflate. Sa tina, pana ajung la un compresor sa le fac presiunea, am pompa manuala, dar e greu.....
La intrebarea cu cricul hidraulic, telescopic, cu tija in diametru de 3cm, are cineva o solutie? cum este mai bine de pus sub masina? sa folosesc pene din lemn? a patit cineva sa sara cricul?„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Asta am scris si eu in primele zile de cand am ridicat masina ca se aude cand schimb vitezele. Totusi acum vad ca s-a mai estompat, cred ca trebue sa se mai lase toate componentele alea si o sa fie ok.Originally posted by Crs. Sandel View PostEu nu aud niciun zgomot la schimbarea treptelor. Si le schimb atat linistit, cat si rapid.
Comment
-
-
Nu sare cricul, l-am folosit de cateva ori la schimbarea rotilor fara probleme.Originally posted by Oti View PostMultumesc T0rque, arata bine, am sa-l cumpar. M-am saturat de bucsa din plastic pe fier......care merge de 3x-4x. Vine sezonul si am cauciucurile de iarna la pastrare usor dezumflate. Sa tina, pana ajung la un compresor sa le fac presiunea, am pompa manuala, dar e greu.....
La intrebarea cu cricul hidraulic, telescopic, cu tija in diametru de 3cm, are cineva o solutie? cum este mai bine de pus sub masina? sa folosesc pene din lemn? a patit cineva sa sara cricul?
Comment
-
Am asistat la o sedinta in care s-au discutat taieri de costuri. Depaseste orice imaginatie....cele mai tari de clonţ sunt blondele, vor sa sara treptele de promovare, dupa un an apar rateurile si sunt date afara, dupa ce strica si casele la unii, mai raman unele gravide....Originally posted by vitriol View PostDeci, au taiat de la toate variantele de echipare ca sa vanda SL Plus. Am inteles...
Prin analogie imi dau seama cum este la Dacia+Renault, ai dracului.....frantuzoaicele......„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
-
Seful (al mijlociu) le-a angajat, seful (al mare) le-a dat afara.......(al mijlociu la reciclare, era cu contractele in buzunar, nu putea fi dat afara, pagube colaterale prea mari) dupa ce a pierdut juma de piata, si cand graficele de pe leptop erau cu sageata in jos (rezolvarea: doi ani de tranzitie, cu reduceri de personal si domenii de activitate noi-reprofilare). Acum merg bine...sunt blonde putine in firma, brunete mai multe, (numai la personal, cabinetul AQ si contabilitate), marketingul, vanzarile, productia este pe mana barbatiilor si se vede. Nu se mai fac delegatii in "echipe mixte", e greu la gradinita cu inscrierea copiilor.......Originally posted by Fanez View PostCine a pus in practica si a abrobat propunerea blondelor respective a fost dat afara, sau a fost promovat?Last edited by Oti; 28 September 2016, 12:13.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment

Comment