Bujiile la cati km le-ati schimbat al 1.2 16 v?
Intrebari Logan 2
Collapse
X
-
De putut se pot pune, depinde de ce bani esti dispus sa dai. Daca nu este trecuta in CIV dimensiunea R17 trebuie sa mergi la RAR pentru omologare si te costa in plus pe langa banii care-i dai pe cauciucuri si jante atentie la ET.Originally posted by RONNIE View PostSalut. Se pot pune jante de 17 pe un logan 2? Mă interesează dacă se potriveste.Last edited by leutzul; 7 September 2020, 07:31.
- Likes 2
Comment
-
Daca nu exista model Dacia omologat cu jante pe 17 nu poti sa adaugi. M-am interesat eu pentru MCV 2 daca pot trece configuratia 205/5516 de MCV 2 Stepway. Costul estimativ era de ~1200 lei (acum 2 ani, pentru modificarea CIV) si mi-au spus clar ca pot face aceasta omologare deoarece exista un model similar deja omologat oficial, altfel nu mi-ar accepta cererea.I have no special talent. I am only passionately curious.
- Likes 2
Comment
-
Te opreste politia si verifica daca ce ai pe masina scrie in talon. Crezi ca verifica la RAR sau in alta parte? Daca n-ai CIV la tine unde scrie si altceva in afara de ce scrie in talon, te arde fara discutii Mai bine sa ai o copie a CIV in masina. In felul asta poti sa-l contrazici cu argumente clare.Originally posted by leutzul View PostAi dreptate. Doar in CIV si in baza de date a RAR/Politie,baza de date care poate fii consultata oricand de orice politist.
Comment
-
-
Nu este doar ce cred. Asa am remarcat ca se procedeaza! Probabil esti tu cu mult bun simt si cu respectarea legii in suflet. Te admir si te apreciez pentru asta! Peste 95% dintre colegii tai nu procedeaza ca tine, procedeaza cum am zis.Originally posted by leutzul View PostAsta crezi tu, eu stiu asa cum ti-am spus.
...:
Comment
-
Daca intocmeste PV fara toate verificarile si este gresit, o contestatie in instanta si se rezolva favorabil pentru contravenient. Daca respectivul contravenient face si o plangere impotriva agentului, nu-l vad bine pe agent. Fiecare procedeaza cum crede dar necunoasterea legii nu te absolva de vinovatie, valabil pentru ambele parti.
Comment

Comment