Intrebari Logan 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by pilifida View Post
    staaai un pic ca acum citesc tot: citez:

    "Polițiștii au stabilit că șoferul BMW-ului nu era băut la volan, însă acesta a mai avut permisul suspendat pentru 3 luni, după ce a participat la curse ilegale de mașini și a ucis un tânăr"

    Deci cum????? Soferul care a provocat accidentul a participat la curse ILEGALE si a mai UCIS pe cineva atunci si e in LIBERTATE???? Poftim????
    Astia sunt normali? De aia ti-e si frica sa fi "sef de coloana" in trafic, ca nu stii cand dai de un cretin dinasta.

    - lasa ca noi avem politie sa stea la panda la mita la linie dubla si la treceri de pietoni.
    LIKE! adica apreciez ca vezi realitatea.

    Comment


    • Originally posted by bogdan_cr View Post
      Sigur ca in primii 18 ani ( Fiat, LADA lu` taica`miu, Oltcitu de studentie ) am facut mai multi km decit in ultimii 10 ani ...

      Doar in ultimii 10 ani am condus masini cu " stele " NCAP, Matiz, Solenza, Logan1 toate astea impreuna ( poate ) fac intr-adevar 5 stele NCAP, toate adunate...
      Cam 25.000 km pe an asta e media mea...
      Si au scapat toate fara nici o zgirietura ( ele, masinile ) nu eu care le-am condus...
      25000 mii de km pe an inainte de '89 cu ratie la benzina si cu masini care consumau mai mult decat cele de acum? Imi vine cam greu a crede

      @skd_ozenel: daca am avea legi normale nu de tara bananiera atunci criminalii astia ar infunda puscaria pe viata si altii s-ar gandi de 2 ori inainte sa fie cretini si smardoi la volan. Da nu domne. La noi se pun borduri pe mijlocul drumurilor in punctele fierbinti si se pune (punea) problema autostrazii spre alexandria, cand valea oltului geme de tiruri. Idiotii

      - sa nu mai zic de pe sate unde toti se urca la volan care mai de care mai beat.
      Last edited by pilifida; 9 December 2014, 11:07. Reason: Automerged Doublepost
      sigpic

      Comment


      • Originally posted by pilifida View Post
        25000 mii de km pe an inainte de '89 cu ratie la benzina si cu masini care consumau mai mult decat cele de acum? Imi vine cam greu a crede...
        Pentru colegul nostru s-au suprapus doar trei ani (1986-1989), cu raţie la benzină şi permis de conducere în buzunar.

        Comment


        • Originally posted by bogdan_cr View Post
          Sint unii pe aici suparati ca x52 are putine stele NCAP, de aici a plecat discutia, eu asta am vrut sa arat ca nu ma intereseza stelele alea, majoritatea celor mai mult de 700k km in 28 de ani de posesor de permis ( cu zero incidente rutiere, nici macar o zgirietura ) i-am facut cu masini fabricate cind nici nu se auzise de testele astea NCAP.
          Cand pleci in concediu, cum alegi cazarea? dupa cate stele? sau preferi la tanta Jana? sunt criterii de evaluare care daca sunt facute cu seriozitate iti alegi dupa buget ce masina vrei, poate nu ma interesaeaza dotarile, sau nu stiu ce inseamna ABS, ESP,.....etc, dar dupa stele, sau clasa economica A,B,C,... sau margarete la pensiuni, sau clasa cardurilor de memorie 4...10, pentru nespecialisti mai putin inseamna mai rau, mai mult inseamna mai bine.....cu o informare minima.....
          „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

          Comment


          • Salut,

            Am si eu o nelamurire! Atunci cand conectez telefonul mobil prin bluetooth la masina uneori imi descarca agenda telefonului, alteori nu. Nu mi-am dat seama sa fac ceva in plus atunci cand descarca agenda telefonului, deci unde gresesc?

            Mi-ar placea sa regasesc mereu agenda telefonului.

            Comment


            • Trebuie să aştepţi puţin până ţi-o descarcă, după ce îţi apare mesajul că s-a conectat. Apare "X connected" sau ceva de genul, după care îţi apare din nou ce aveai tu înainte, radio, CD, etc. După câteva secunde mai apare "downloading phone data" sau ceva de genul. Odată ce dispare şi aia, ai agenda în sistem. Presupun că vorbeşti de CD-MP3, nu Media Nav.

              Cel puţin aşa se întâmplă la mine, am HTC One Mini.

              Acum ai văzut, că tot scriu şi ei peste tot, în manual, că nu garantează că funcţionează bine cu orice telefon. E posibil să fie şi de la telefonul tău.

              Comment


              • Despre CD-MP3 vorbesc
                Da, stiu ca dureaza putin pana o descarca ca uneori o face alteori nu. Aici e buba mea, ca nu o face mereu. Telefonul pe care il utilizez este un Samsung Ace Plus(S7500).

                Tie iti descarca agenda intotdeauna?

                Comment


                • Da, n-am avut probleme, adică am reuşit să sun şi să primesc telefoane şi am avut mereu agenda. Dar nu am observat de fiecare momentul exact în care o încarcă. O să verific mai în detaliu zilele următoare, să văd dacă e momentul ăla de câteva secunde de fiecare dată, sau câteodată durează mai mult.

                  Comment


                  • Si eu pot sa sun si sa primesc apeluri. Numai ca de apelat trebuie sa iau telefonul si sa caut in el numarul pe care vreau sa-l apelez, d-asta si vreau sa aflu de ce nu-mi descarca intotdeauna agenda.

                    Plus ca, neavand agenda, cand cineva ma apeleaza pe afisaj imi apare doar numarul si trebuie sa ma uit la telefon sa vad cine ma apeleaza.

                    Comment


                    • Astăzi am observat altă chestie. M-am urcat în maşină de dimineaţă, am pornit, a urmat paşii pe care i-am specificat mai sus, am avut agenda în câteva secunde.

                      Pe urmă am avut nevoie să opresc şi să ies din maşină pentru aproximativ 30 de minute. Ei, când am intrat la loc, agenda era descărcată deja. Mă gândesc că o avea şi un fel de memorie internă.

                      Dacă ai posibilitatea, încearcă cu alt telefon.

                      Comment


                      • Obligatoriu numerele sa fie salvate in memoria telefonului
                        Iar daca in agenda este salvat cu prefixul tarii(+40) nu o sa apara numele pe Nav chiar daca este salvat in agenda telefonului


                        Sent from my iPhone using Tapatalk
                        sigpic

                        Comment


                        • @wolfiqed - am mai studiat ieri şi azi, îmi descarcă lista de fiecare dată. Chiar am încercat să intru cu telefonul fără Bluetooth, să clipocească şi să-l activez pe urmă, am ieşit din maşină când era contactul pus, din aria Bluetooth, am intrat la loc, aveam lista. Câteodată trebuie să aştept câteva secunde, altă dată o am deja încărcată. Cred că are de-aface cu aria de acţiune Bluetooth treaba asta, şi nu cu o memorie a playerului.

                          Acum, presupunând că nu e o comunicare defectuoasă între modelul tău de telefon şi player, o problemă ar putea-o reprezenta alte device-uri sau echipamente ce folosesc frecvenţe asemănătoare cu cele Bluetooth. Aici intră WiFi, alarma de la maşină, cuptoare cu microunde, camere video, mai multe. De asemenea, se mai produc interferenţe şi cu cablurile USB 3.0. Aşa că dacă ai conectat telefonul sau mp3 player-ul la CD-MP3 printr-un astfel de cablu, e posibil să fie şi de-acolo problema.

                          Comment


                          • Există o listă de telefoane agreate de Renault, în ordinea gravității problemelor(valabile în principal pentru Medianav):
                            1 Blackberry - cauzator în 10 cazuri din 10 al erorii "Conect diag tool", în caz de folosire pe hands free (la italieni e jale)
                            2 Iphone - probleme de sincronizare agendă
                            3 android - probleme pe partea de streaming bluetooth

                            Referitor la interferențe, alarma aftermarket / cheia RF originală e pe 433MHz
                            Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                            Comment


                            • La mine functioneaza perfect atat iphone cat si blackberry.
                              In schimb imi da eroare la citirea memory stick (16Gb, fat 32). Dupa ce scot stick-ul si il introduc din nou, merge. Eroarea persista si dupa o formatare completa, aparea si inainte sa am menavrus
                              My Ride sigpic

                              Comment


                              • Încearcă al stik
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google