Intrebari Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpara Stergator Bosch AeroTwin Retrofit, pentru parbriz 55 cm, pentru prindere clasica (carlig) de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back.

Cumpara Stergator Bosch AeroTwin Retrofit, pentru parbriz 50 cm, pentru prindere clasica (carlig) de la eMAG! Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la livrare, easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back.

Pe astea le am de doi ani si inca sunt silentioase si curata bine. Cele originale dupa 6 luni scartaiau ca naiba.
    Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156

Comment

• Valeo First (flat) de 55 cm si 47 cm luate de la Auchan cu 24 ron bucata au schimbat lamele originale din mai 2015, cam acum 2 luni. Foarte multumit, din punctul meu de vedere, la fel ca originalele.

Comment

• @ bazucker

Originally posted by old_radu View Post

...stergatoare flat Valeo First VFB60 , respectiv VFB53 folosesc de ceva vreme si sunt multumit
        ...la dimensiunile acestea , obtin o suprafata maxima de parbriz stearsa.

Comment

• Intrebari Logan 2

Azi am observat pe scutul motor un strat de pasla.1.5 dCi 90 cp 2017.a mai vazut careva?daca lasam un geam deschis si apoi apasam de 2 ori pe butonul de inchidere al telecomenzii se Închide automat geamul,este aceasta functie pe Dacia?eu am uitat sa incerc astazi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

• In legatura cu inchisul geamului, e optiune de facelift probabil, la mine Laureate 2014 nu se inchide niciun geam daca apas sau tin apasat pe butonul de inchidere de pe cheie.

Comment

• Noutățile fiind care?

Pâsla de pe scut sau închiderea geamului de la șofer(macara cu impuls) la a2a apăsare a butonului de închidere de pe telecomandă fără module adiționale doar cu funcțiile prezente pe mașină?
              Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Eu de pasla nu am stiut,si am intrebat se ridica geamul daca apas de 2 ori pe butonul inchidere al telecomenzii?acum cum este din fabrica,nu dupa ce se monteaza ceva aditional!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

• Și eu ce am scris?!

La X52 ph1 funcția(închiderea geamului de la șofer(macara cu impuls) la a2a apăsare a butonului de închidere de pe telecomandă) e prezentă, dar lipsesc fire chiar și pe SL10 (pe un singur SL10 era activă, cred că era prima serie - 2014)
                  Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Salutare,
                    Am rugamintea cine are Program/Fisa de Întretinere a Autovehicului pentru un LOGAN SL Plus 0.9 TCe (2016) daca poate sa mi-l dea si mie.

Merci anticipat.

Comment

• La revizie, profesionistii mi-au bagat prea mult ulei...cam 150ml in plus daca ma iau dupa bidonul de ulei(stiu ca trebuie sa intre 4.3 litri).

Oare are ceva sau e mai bine sa incerc sa scot surplusul? Ma gandeam sa incerc cu un furtun de perfuzie si seringa...

Comment

• Scoate cat e nevoie pe la joja, cu seringa si perfuzorul. Nu lasa asa.

Comment

• Originally posted by bogdan_cj View Post
                          La revizie, profesionistii mi-au bagat prea mult ulei...cam 150ml in plus daca ma iau dupa bidonul de ulei(stiu ca trebuie sa intre 4.3 litri).

Oare are ceva sau e mai bine sa incerc sa scot surplusul? Ma gandeam sa incerc cu un furtun de perfuzie si seringa...
                          trebuia sa intre maxim 4,1 L, in realitate ar fi mers si 4 L.

Comment

• Nu 4.3 litri trebuie sa intre la 0.9?

Da, am citit acum manualul si trebuia sa intre 4.1 maxim...eu am 4.5
                            Last edited by bogdan_cj; 7 February 2017, 10:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Ti-au pus mult peste limita, ar trebui sa scoti cam 0,6 L ulei, ca nu se scurge tot uleiul din motor.

Comment

• 4,1L conform fișei de întreținere
                                4,2L conform dialogys

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google