Consum Logan II 1.2 16v

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ce anotimp era? Vezi ca ai canistra decalibrata
    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

    Comment


    • Toamna (undeva septembrie). Sau eram eu decalibrat...cu o zi inainte bausem la greu...plus canistra era de metal...si stimcu totii ca metalul se dilata la caldura (era cald in ziua aia...aveam clima pornita)...probabil si faptul ca era luna plina (banuiesc...ca nevasta mea a incercat sa ma stranga de gat...bine...ea incearca asta de 12 ani...doar intensitatiile variaza)

      Comment


      • eu am pastrat bonurile ceva vreme (alimentarile respective au avut loc in noiembrie 2015, cand mergeam cu virtualman la tuning show la essen) tocmai in idea ca o sa le pun vreodata pe vreun site, mai ales pe ala cu 58 de litrii. cei de la dacia mi-au zis la vremea respectiva ca e imposibil sa bagi 58 de litrii in rezervor si sa mai si ai pe fund ceva benzol.
        in mod normal toate statiile au pompele verificate metrologic, daca mergi aiurea prin peco-uri si te uiti la pompe, toate au stampila si sigiliu. dar cum se pun alea, dracu' stie...probabil ca la mica intelegere, una sau doua din cele 10 pompe din statie sunt manarite si daca ai "bafta" sa alimentezi taman de-acolo...teoria relativitatii (volumetrice) tocmai nu mai prezinta nici un secret
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

        Comment


        • Seba...intrebare: tu ce trasee ai prin oras? Ce consum iti arata CB-ul?

          Comment


          • consumul meu e irelevant aici. pe o masina n-am decat trip si kilometraj partial, iar pe cealalta (1.6_16v) care are cb calumea o foloseste nevasta-mea si aia are un regim "special", in sensul ca se porneste, se merge cu ea 600m, se opreste. se sta 15 minute, se porneste, se merge cam 2km, se opreste. sta 8 ore, porneste, merge 2km, sta 15 minute, mai merge 600m. na, aia avea pana miercuri undeva la 9.6% consumul mediu (asta cand mai beleam eu ochii prin cb). unupatruempetrei cu care ma carutez eu, bea cat vrea. cand intra pe rosu, ii dau zeama ca sa-ti faci o idee, bag cam de 350lei lunar pe traseul ion ionescu-umt(sau baader, daca nu e bariera)-cartan-prefectura-conti-complex-rebreanu-sagului-mercedes-kathrein. la intoarcere, kathrein-depou dambovita-autogara-gara-viaductul pacii-circumvalatiunii-mall-lipovei-ion ionescu (sau varianta autogara/gara-centru-700-circumvalatiunii sau centru-conti-politie-baader-ion ionescu). cred ca vreo 26km zilnic, ar veni cam 70l la 600km. adica 11% bine, tras de masina, in sensul ca lipovei-sagului imi ia 28 de minute. apropos, cand nu erau atatea semafoare si se circula bine la viaduct, sub 35 de minute nu faceam.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

            Comment


            • Originally posted by m3dic911 View Post
              Bucuresti - Sibiu (263 km) , 2 persoane, portbagaj plin viteza maxim 110 km/ora (doar pe autostrada, multe portiuni bara la bara, intre Dedulesti si Rm. Valcea, clima pornita non-stop = 6.8%

              Revin cu consumul final, dupa drumul de intoarcerr
              Update:
              Bucuresti-Sibiu-Bucuresti, in total 547km, la dus, doua persoane + ceva bagaje, clima pornita non-stop, la intoarcere, 4 persoane, portbagajul full, clima pornita non-stop, viteza medie 51.7 km/h, consum mediu din poarta in poarte, fix 6%. Portiunile de autostrada le-am efectuat exclusiv cu cruise control activat, viteza setata 110km/h, cu depasiri de viteza ocazionale.

              Comment


              • pe la ce ora faci tu 28 min? Nu de alta...dar eu in 30 (zi nelucratoare)...am facut din lipovei pana in balcescu aprox 20 min.
                Si mai este o nedumerire, eu zilnic (pe la 7:20) modern (hotel strelitia)->prefectura (de pe take ionescu, stanga direct la prefectura)->conti->centru->catedrala->dreapta inaitne de maria (pasarela, inainte de pot)...iosefin aprox 25-30 min. Daca-i putin mai aglomerat, aprox 35-40 min. Inainte faceam 14 min, 17 daca era aglomerat

                m3dic911 este ok consumul...chiar foarte ok

                Comment


                • bolo, pt aia care merg mult in lungul unui bulevard, semafoarele chiar sunt aiurea, desi pe unele strazi am vazut ca incepe sa functioneze (mai greut, ce-i drept, dar e un inceput) acea "unda verde". in schimb, pentru aia de "taie" orasul de-a latul, sunt ok. eu plec pe la 8:10 din lipovei si ajung pe la 8:40 la firma.
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                  Comment


                  • @bolovan, de furat am patit-o de vreo 3x, odată la Rompetrol Ghencea (Bucuresti), rezervor 3 liniuțe și a intrat peste 40 litri. Altădată cu logan mcv, la Mangalia a intrat 55 litri și nu eram pe rosu, 2 liniuțe la Vestem (Sibiu) tot la Petrom, părea ca nu se mai umple rezervorul.
                    Update: București - Budapesta - București, 1737 km, 118,7 litri, consum mediu 6,83 l/100 km. Aglomerat oraș, circulație îngreunată mai rău ca în București, 1 singura banda pe sens, una doar pentru autobuze monitorizata prin camere din când în când sa nu meri pe ea. Nu prea ai voie sa faci stânga, foarte rar, străduțe multe cu sensuri unice.
                    Azi, politie multa la unguri, vreo 2 bucureșteni erau premiați. Ai nostrii au dat bir cu fugiții la Draganu (Ag). Am venit pe M5, apoi M43, 10 minute stat la vama, apoi autostrada pana la Arad, apoi E68 liber pana la Ilia, aglomerat pana la Deva și apoi liber pana la Orăștie. Apoi am mers pe A1 și aglomerat, pe valea Oltului, blocata centura Râmnicului, m-am întors și am luat-o prin oraș, apoi mers constant, dar aglomerat și blocat la Draganu. Waze mi-a zis de 3 accidente pe drum, am văzut o mașină kaput pe platforma și una lovita bine în lateral pe autostrada, dar funcțională. Pe autostrada am mers în general 120-130 km/h, apoi 50-70 pe valea Oltului pana când s-a blocat. Azi n-a bătut vântul și a fost mai liniște în masina, ori dacă bate vântul e jale cu insonorizare de la dacia. Drumuri bune, tuturor!

                    Comment


                    • @aris86 asta am patit si eu asta vara, tot prin sibiu...mai aveam aprox 18L in rezervor (3 liniute)...si mi-a intrat 45L (am facut plinul la al 4 click...adica inca 3L de la prima oprire). Ce viteza medie ai avut pe cb?. Dap...din punctul asta de vedere, budapesta este chiar dificila. Si eu am avut problema cu sensurile unice. Cu atat mai mult cu cat hartiile aveau un an...si astia schimbau sensuriile mai rau ca robu semafoarele.

                      @Seba pe take ionescu sunt un non-sens. Eu ies de pe o straduta...prin urmare, stau la semafoarul de intrare pe take ionescu...dupa ce am verde, fac aprox 100m...si ma opresc la urmatorul semafor.
                      Vinerea trecuta, am intrat in TM pe calea aradului, am mers pana in centru sa las pe cineva...asta pe la ora 19:20...am facut fix 40 min. Ah...si apropos...la 17:20 plecare din calea sagului (mol)->ciprian porumbescu->pasajul michelangelo->badea cartan...am ajuns la 18:03.
                      Pe rebreanu se circula la fel ca in 2013. Adica au sincronizat putin semafoarele.
                      Tare ma mira ca faci asa putin pe traseele alea
                      P.S. Ca fapt divers, pana in august 2016, drumul acasa->servici prindeam aprox 4 semafoare, acum prind 9 (din 18)

                      Comment


                      • Nu am resetat CB-ul, ca sa îți dau o viteza medie. În schimb, mi-a plăcut ca oamenii erau calmi, nu am auzit claxoane, doar aseară câteva flash-uri de la un bucureștean, când mergeam încet sa caut un loc de parcare. Multi romani la Budapesta din toată Romania.

                        Comment


                        • Originally posted by Seba View Post
                          daca l2 nu are cumva rezervor mai mare ca l1, tot ce indesi sunt bani in buzunarul celor cu statii peco. am alimentat in Romania 58 de litrii si mai aveam o linie in bord, iar in Germania pe rezerva mai mult de 53 de litrii n-au intrat ia ghici, oare in Romania se fura la pompa? ca rezervorul jur ca nu l-am schimbat din mers cu unul mai mic, in 7 ore, cat a trecut intre cele doua alimentari cu carburant...


                          Daca ai rabdare sa bagi benzina pana ajunge sus la buson intra
                          Si te asigur ca nu am fost furat la pompa


                          Sent from my iPhone using Tapatalk
                          sigpic

                          Comment


                          • O fi asa cum spui, dar nu prea cred, în fine cu 2 liniuțe benzina în bord, am alimentat 45 litri la pompa 1 de la Rompetrol Viilor, nu prea avea cum sa intre atât, deobicei alimentez la pompa 3 sau la alte stații și de fiecare data intra sub 40. Nu ar fi o problema, dacă ar fi benzina în plus, am mers o 4 zile prin oraș, și au picat 2 liniuțe și am mai alimentat apoi 14 litri la pompa 3, unde mi s-a părut corelat cu ceea era afișat în bord. Data viitoare o sa ma feresc de pompa 1.

                            Comment


                            • aris86 Ah...asta da...sunt infinit mai cilivizati decat romanii (si o spun cu durere in ficat/pancreas etc). Am fost de vo 4 ori in budapesta...n-am auzit claxoane de fel...
                              Flash-uri am vazut doar pe autostrada...si asta doar de la romani. Din nefericire in vremea aia nu aveam camera...era la un moment dat un gagiu cu numere de CS...pe banda 1 era lumea care mergea cu 110 (acolo eram si eu)...erau astia care depaseau legal (120-130km/h)...iar carasanul...dadea flashuri la toata lumea si croseta printre benzi...De fapt...cam 90% din necivilizatii de pe sosele erau cu numere de RO (era sa ma loveasca pe mine unul...care a depasit coloana de tiruri intr-o curba...vo 5 tiruri...eu veneam din sens opus...eu am iesit de pe sosea...soferul tirului si-a facut cruce...si asta era si la o iesire dintr-o localitate. Tot in ungaria.

                              stoicanu de regula lumea nu face plinul pana in buza (este destul de greu sa faci plinul asa). De regula, din cate am observat...lumea face plinul cam pana la primul click...dupa care mai insista cu 2-3 click-uri. Eu de regula fac suma rotunda...daca bag de 215 lei...fac suma rotunda pana la 220 lei...dar nu mai mult....si cand ma refer la 215 lei...asta inseamna primul click
                              Last edited by bolovan; 5 December 2016, 09:07. Reason: Automerged Doublepost

                              Comment


                              • Exact, atunci a făcut click pe la 221 și am pus pana la 230. Budapesta e departe de București, la nivel de civilizație. Străzile nu sunt strălucite nici la ei, multe peticite, denivelări, șantiere, dar lumea așteaptă cuminte în coloana, fără claxoane. Și ei se baga, cum prind repede un loc liber. La dus, era un roman din MH, tot dădea flash-uri și claxoane, la un moment dat a încetinit și încerca să dea explicații, i-am arata ca am camera în bord și s-a potolit. Mai sunt și unguri mai vulcanici, na pădure fără uscatura nu se poate. Am văzut mai multa politie ieri la unguri, decât la romani, deși se lăudau cu nspemii de echipaje. Aia chiar stăteau în strada și se uitau pe radar și camera.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google