Da, le-am montat. Este mai dificil până reușești să aliniezi magnetul cu capsula cu LED-uri. Cel mai bine o faci noaptea, ca să vezi dacă nu stau aprinse mereu. Am mai comandat și niște ”high-speed acoustic noise of the wind resistance against wind sound”, de curiozitate, să văd dacă au efect asupra vântului la viteze mai mari care se lovește de oglinzi: https://www.aliexpress.com/item/Free...756064569.html Dar nu prea cred să fie ceva diferențe. Încă nu au sosit.
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Vezi daca nu cumva sunt astea: led avertizare portiera deschisa
https://www.emag.ro/set-2-led-averti.../pd/DCBVJHBBM/
Comment
-
@Danis702000: imi poti confirma daca magnetul e unul puternic sau mai slabut?
Singura mea temere e sa nu merg cu masina la spalatorie si cum freaca baietii pe ea, sa nu deplaseze aliniamentul magnetilor, sau mai rau, sa-i pierd pe acolo. [emoji4]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Comment
-
Îmi cer scuze că răspund cu întârziere. Ha, da, acelea sunt, nu știam că există la “emag”. Magnetul este mic, se prinde foarte bine. Din păcate, nu știu cum este la spălătorie, mașina o spăl manual. Dar, am fost la o spălătorie automată de la o benzinărie, nu au fost probleme cu LED-urile. Acum, nu știu cum o să fie dacă jetul de apă este direct pe magnet. O să revin cu poze. Am luat patru, pentru toate ușile. Știu că în pachet există și un dublu adeziv pentru magnet. Așa este cu China, transportul a durat peste două luni.Last edited by Danis702000; 28 June 2018, 14:45.
Comment
-
Originally posted by Danis702000 View PostMulțumiri lui dl_dr 25 pentru scutul pentru puntea spate. L-am montat, este adevărat cum spunea dl_dr 25 (Mihai), se simte altfel mașina la viteze mai mari (peste 100 de km/h), nu se mai simt camioanele care trec pe lângă mașină. Pentru că făcea ”burtă”, a trebuit să pun coliere din plastic (zip-uri sau ”șoricei”) pe mijloc. Am găsit foarte greu clipsurile cu care se montează, unul singur am găsit. Merită ca investiție pentru mașină. Am izolat ușile, fețele de uși, am montat boxe ”Focal” (și pe spate tot de 16.5) pe față și pe spate (tweeter-ele de pe spate le-am pus unde era gaura pentru manivela macaralei, gaura a trebuit lărgită). Îi mulțumesc lui T0rquemada pentru tot ajutorul, cu ajutorul lui am montat ferestrele electrice spate (și multe altele), a stat o zi întreagă să facă tot cablajul, să îl pună ca din fabrică, să îl monteze, să tragă tot cablajul...etc (a pus inclusiv butonul care blochează ferestrele spate), este exact ca din fabrică. Foarte, foarte mulțumit. Îi mulțumesc și lui Axcu pentru tot ajutorul (montat lampa în torpedou, a doua plafonieră).
Comment
-
"ana pauker si cu dej au bagat spaima-n burgheji".
Comment
-
Nu e neaparat imbunatatire, dar e bine sa verificati daca nu aveti apa in portbagaj mai ales daca treceti prin balri destul de mari, cu ploile astea. Mie mi-a intrat apa aruncata de roata dreapta-spate prin aerator pana in fata bachetei, prin portbagaj, a ajuns inclusiv sub roata de rezerva. Verificati aeratoarele sa aiba garniturile ok.
S-au udat inclusiv mocheta, husele si bancheta cu tot cu spatar, iar jos la picioare izolatia aia era in balta.
Comment
Comment