Imbunatatiri Logan 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Distanța între faruri e mai mare la ph2, grila calandru are pozitionate clipsurile la altă distanță decât cea de pe ph1.

    Farurile de SL10 au becuri H7 pe scurtă și H1 pe lungă
    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

    Comment


    • Originally posted by Adrian094 View Post
      Salutare! Este cineva care și-a montat cotieră pe Logan 2 facelift(2018)? Niște imagini cu rezultatul final ar fi de mare ajutor plus pretul cotierei! Mulțumesc
      285 lei cotiera originala cu prindere pe armatura scaunului

      Comment


      • Salutare! Pentru că ne plângem de lipsa subiectelor și a implicării pe forum, doresc să cer păreri / să dau o idee despre un accesoriu pe care doresc sa îl achiziționez de mult timp dar pe care sper sa nu îl folosesc niciodată în scopul pentru care a fost proiectat. Cât este de util? Rămâne la latitudinea fiecăruia dintre noi. Este vorba despre un ,,ciocan de urgență,, pentru tăierea centurii de siguranță și spargerea geamului. Varianta 1- breloc la cheia de contact. Sper in caz de accident sa nu provoace daune genunchiului drept. Pasagerii din spate nu au acces la el. Varianta 2- pe stâlpul dintre usi, poziționat mai jos pentru a nu intra in contact cu airbagul lateral. Varianta 3- in cotiera, in buzunarul mic de pe latura stângă a spătarului scaunului din dreapta, in buzunarul tip plasa de pe consola centrala, in buzunarele din spate de pe spătarele scaunelor din fata, in buzunarele de pe uși sau in torpedou. Mă gândesc că trebuie amplasat undeva unde toți pasagerii pot avea acces la el și să rămână în același loc în caz de impact, eventual și vizibil. Cred că în acele situații în care toți credem că nu o sa fim niciodată dar doar Dumnezeu știe, poate face diferența între viață și moarte. In speranța că nu v-am plictisit, mă înclin!
        Attached Files

        Comment


        • @ Suiram16 , interesanta "imbunatatirea" asta.
          Cred ca este utila. Plus lectiile lui Titi Aur despre ce trebuie\nu trebuie sa faci imediat dupa un accicdent, mai ales unul grav.

          Comment


          • Porcarii, nu trebuie sa arunci banii pe asa ceva. Centura se desface oricum, iar daca e nevoie deschizi usa sau lasi geamul in jos. Daca era necesar era inclus obligatoriu in trusa si pozitionat corespunzator. Aici nu e vorba de masini de transport zeci de persoane.

            Comment


            • Este offtopic, nu intru in polemica. Dar despre "Centura se desface oricum" au fost foarte multe cazuri\accicdente cand nu a fost chiar asa (si la masini cu "pretentii").
              La fel si despre deschisul usii sau al geamului, depinde de situatie.
              Last edited by Gil26; 9 April 2020, 21:50.

              Comment


              • Este foarte util in situatiile de lupta contra cronometru , ex. caz de plonjare intr-o apa adanca . Se instaleaza panica , nu poti deschide usa , geamul este posibil sa nu-l poti cobori (apa la instalatia electrica) si nu avem manivela de coborat geamul. Acest mic obiect ne poate salva viata cu conditia sa fie foarte accesibil si identificabil in caz de instalare a panicii , cand se stie ca-ti pierzi "uzul ratiunii" . Gasesc ca plasarea acestuia in buzunarul plasa de pe consola centrala este optima . Este vazut mereu de ocupantii locurilor din fata si este accesibil pentru ambii in cazul in care unul isi pierde constienta .
                Un asemenea obiect confectionat artizanal am avut cu mult inainte de 89 ( dupa modelul celor aflate in autobuze).

                Comment


                • Exact un astfel de dispozitiv am montat de mult timp fix in acel buzunar de plasă de pe consola centrală.

                  când am montat acel buzunar-deoarece nu il aveam din fabrică, având logan 2 faza 1, am văzut că intră perfect acel dispozitiv în acel buzunar, si acolo a rămas locul lui
                  o sa revin cu poze când mai ajung la mașină

                  Comment


                  • Daca te simti mai in siguranta atunci ia mai multe. Le lipesti tu prin jurul scaunului. Eventual si o parasuta ceva.

                    Comment


                    • Asta cu parasuta...., unora le plac si parasutele

                      unealta aceea este utilă și pentru situatiile in care iti trebuie ceva de tăiat gen cuter sau cutit

                      Comment


                      • Stiu ca era de vanzare la Auchan parca 15-17 lei. Iar eu l-as plasa lipit cu un duct-tape de maneta franei de stationare.

                        Comment


                        • Cei care considera obiectul complet inutil circula probabil doar pe sosele cu glisiere ultra robuste. Eu personal , probabil si altii , au circulat si pe drumuri periculoase deasupra unor ape adanci si fara protectie . Un strat de buruieni crescut pe marginea drumului poate sa-ti dea perceptia falsa ca drumul este mai lat decat este si daca -l calci cu roata te poti prabusi. Am batut adesea un drum nemodernizat pe marginea lacului Colibita din Bistrita-Nasaud , la un anumit moment am auzit ca o masina cu tineri s-a prabusit in lacul adanc de aproape 100 m ( s-a dat si pe posturile TV). Exact pe acelasi drum am circulat si eu . De atunci mi-am cumparat doua dispozitive si am rarit-o cu drumul respectiv. Credeti ca am exagerat ? Poate. Dar paza buna... La urma urmei instinctul de conservare prezent la fiecare individ uman difera ca proportie.

                          Comment


                          • Am promis ca revin cu poza respectiva
                            You do not have permission to view this gallery.
                            This gallery has 1 photos.

                            Comment


                            • Elegant, discret.....cam incomod pentru pasagerii din spate(sper să nu-și dovedească utilitatea, nicicând), in rest,e ok!

                              Comment


                              • Buna ziua,
                                Doresc sa Montez pe un Logan II din 2014 jenti de origine si anvelope pe 16 inch de origine. Problema este ca in cartea tehnica si in talon am doar anvelope 185/65/15 trecute. Imi puteti spune cum as putea sa aduc aceasta imbunatatire masinii in mod legal sa evit orice discutii inutile cu politia?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google