Cosmetica/intretinere Zilnica A Loganului II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cine tine la buzunarul lui isi face Casco neaparat, mai ales daca masina e relativ noua. Sa va dau un exemplu, culmea legat si de grindina ca tot se vorbea despre asta : Logan ph2 al unui prieten, ciuruit efectiv. Nu, nu exagerez...cand am fost in service pentru a vedea cum stau cu lucrarile ne-au aratat capota. Aveau incercuite aprox 500 de gauri. Imi pare rau ca nu am facut poze. Gaura de aprox 5000 lei ( capota schimbata, plafon si aripi indreptate la linie cu nu stiu ce ventuze) Bine ca a avut Casco. Ideea e ca oricat de atent esti, la cum se circula in ziua de azi sunt sanse mari sa te bubuie unul.

Comment

Originally posted by GuGu21 View Post
      Eu la hypermarketuri parchez tot timpul masina cat mai departe de aglomeratie.
      Sfatul meu: lasati-le in parcarea magazinelor, departe de agitatie ...
      Stii care e cel mai mare dezavantaj aici ? ca-ti vine un mega nesimtit cu cosul de cumparaturi pana in zona unde si-a parcat si el masina (om tot grijuliu sa o lase cat mai departe de aglomeratia parcarilor de supermarket)nu intamplator foarte aproape de masina ta , si ce face romanul ?? lasa cosul langa masina ta...ca de ii este lene sa-l duca inapoi si de aici pana la o mega "scratch paint" nu dureaza mult.
      sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Originally posted by prometheus View Post
        Stii care e cel mai mare dezavantaj aici ? ca-ti vine un mega nesimtit cu cosul de cumparaturi pana in zona unde si-a parcat si el masina (om tot grijuliu sa o lase cat mai departe de aglomeratia parcarilor de supermarket)nu intamplator foarte aproape de masina ta , si ce face romanul ?? lasa cosul langa masina ta...ca de ii este lene sa-l duca inapoi si de aici pana la o mega "scratch paint" nu dureaza mult.

Cine e nesimtit nu se deplaseaza mai mult de 2 m cu carutul, nu merge 100m pana la marginea parcarii . La fel parchez si eu, departe de inghesuiala, niciodata nu am gasit carucioare sau alte nebunii pe langa ea.
        Last edited by k800; 29 September 2015, 16:54.

Comment

Cum ati scapat de zgarieturi ?
          Exista ceva in comert de calitate ? sau trebuie neaparat polish ?
          Masina este neagra , zgarietura are lungimea de vreo 15 cm ,este alba ( asta inseamna ca s-a dus lacul ? )

Comment

Originally posted by k800 View Post
            Cine e nesimtit nu se deplaseaza mai mult de 2 m cu carutul, nu merge 100m pana la marginea parcarii . La fel parchez si eu, departe de inghesuiala, niciodata nu am gasit carucioare sau alte nebunii pe langa ea.
            Tocmai distanta mare pana la zona carucioarelor îl face sa-l lase lângă masina altora și el își apoi liniștit de drum.

Comment

Salut. A folosit cineva argila pentru decontaminarea parbrizului pe exterior? Parbrizul meu are o culoare diferita in zona neatinsa de stergatoare, iar in zona de actionare a stergatoarelor pe timp de ploaie, noaptea, se observa o pacla albicioasa care dispare dupa trecerea stergatoarelor.

Comment

Pentru "pacla albicioasa" eu folosesc lichid de curatat geamurile dupa o spalare ce include si ceara. Spalatorii au tendinta de a insista cu ceara si pe parbriz iar cand e ploios afara ceara genereaza fix aceeasi senzatie ce nu-mi place. Nu stiu daca e la fel si la tine, dar si ceara de la spalatorie produce acelasi efect.

La fel pentru zonele neatinse de stergatoare, tot cu solutia de curatat geamurile o rezolv. Lichidul de parbriz e vinovat pentru acele zone colorate (cel de la OMV, de exemplu, este cel mai rau in acest sens).
                I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Argila se foloseste pentru decontaminarea de fragmente care patrund in lacul de pe vopsea, sticla e mult prea dura pentru a fi contaminata, mai mult de atat ai sansa sa zgarii parbrizul. Cred ca e ceara de la spalatorie, eu la spalare nu dau cu ceara pe masina, am observat ca atunci cand ii dau cu ceara strange foarte bine praful pe caroserie si apoi e mai greu sa-l indepartez.
                  Last edited by ugabrielu; 31 July 2021, 08:24.

Comment

Salut! Am fost azi cu Loganul la Predeal la săniuș, și pentru că a fost o vreme câinoasă, ploaie, zăpadă, ceata, noroi, am fost nevoit sa folosesc din belșug lichidul de parbriz jetx -30. Când am ajuns la spălătorie, surpriza, vopseaua albastru-bleu in zona duzelor. Minunea de lichid a pătat minunăția de vopsea alba. Cu ce as putea scoate colorantul (albastru de metilen sau albastru briliant)? Funcționează argila? Mulțumesc!

Comment

Urca o poza sa vedem despre ce este vorba.
                      sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Am reușit să scot in mare parte petele, utilizând putina acetona. Nu este ideal dar macar nu am matuit vopseaua.
                        Attached Files

Comment

Se pot curata cu rabdare daca aplici local un sampon auto lichid, de calitate(concentrat). Am patit si eu de multe ori, am aplicat sampon lichid, am curatat cu degetul usor, fara sa aplic prea multa presiune, am lasat solutia sa actioneze pret de cateva minute dupa care am clatit cu apa calduta.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google