OK atunci, nu o mai este nevoie sa o reatasez.
Ai punctat foarte bine
si ca "Ce mă deranjează cel mai mult,nu este faptul că trebuie să schimb un actuator sau un ambreiaj ci așteptarea care urmează până aduc piesele(1 luna pt actuator!)", ba mai mult a fost o perioada cand nici nu se gaseau actuatoarele mai ales cel ambreiaj, sunt useri care au avut aceasta problema /erori si au asteptat chiar vreo 2-3 luni unul OE.
PS: si pe mine m-ar deranja mai mult asta (nu neaparat costul sau schimbarea), acum ceva timp chiar ma gandeam sa achizitionez preventiv actuatoarele, pentru ca si la mine vor "ceda",chiar daca deocamdata functioneaza ireprosabil, tine doar de timp asta (si asa cum am mai scris de nenumarate ori problemele cu actuatoarele sunt mai importante si grave ca "celebrele" trepidatii, chiar daca tot timpul am fost puternic "contrat" de unii "cunoscatori"
in recalibrari care habar NU aveau ceea ce scriu, dar timpul mi-a dat /facut dreptate)
Ai punctat foarte bine

PS: si pe mine m-ar deranja mai mult asta (nu neaparat costul sau schimbarea), acum ceva timp chiar ma gandeam sa achizitionez preventiv actuatoarele, pentru ca si la mine vor "ceda",chiar daca deocamdata functioneaza ireprosabil, tine doar de timp asta (si asa cum am mai scris de nenumarate ori problemele cu actuatoarele sunt mai importante si grave ca "celebrele" trepidatii, chiar daca tot timpul am fost puternic "contrat" de unii "cunoscatori"

Comment