Logan III - Accesorii

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Mihai2k4 View Post
    interesant. Il dai pe spatar pur si simplu si patrunde in el ?

eu m-am uitat la asta:

https://www.skroutz.ro/s/11715727/Au...ml#description
    Pulverizez bine pe tot scaunul si agit cu o perie pentru textile. Fac asta odata la 1-2 saptamani si n-am avut probleme cu mirosurile.

In trecut am mai incercat si ceva de la Sonax dar nu mi-a placut, lasa pete dupa ce se usca.

Comment

• catelullego​ thx! bagam s vedem ce iese

Comment

• De ce nu niste huse tip prosop sau ceva „semi huse„ pentru perioadele „fierbinti„. Au avantajul ca pot fi spalate, iar unele chiar imbraca scaunul perimetral.
        Am vazut unele interesante cu material tip plasa pe mijloc, bun pentru aerisit.
        De ex

sau
        0.9 TCe 2018, ECO-G 2025

Comment

• da, si asta este o varianta la care nu m-am gandit. o sa incerc si asta. pare mai usor de folosit https://www.emag.ro/husa-auto-univer.../pd/D86V8LMBM/ asta. la banii aia, prefer sa o arunc direct dupa

Comment

• a incercate careva acea "umbrela" de parbriz, parasolar, care se strange fix ca o umbrela? Vreau sa cumpar una mai buna, dar imi e frica sa nu nimeresc o marime care nu se potriveste.

Comment

• Decât să stai să deschizi și să închizi umbrele..., nu mai bine pui tu folie ceramică atermică pe parbriz și geamurile din față?

Eu am pus de mai bine 4 ani Llumar AIR 80 Blue și mașina nu se mai supraîncălzește + că se răcește mult mai repede...

Evident, sper că ai deja folie 95% pe lunetă și geamurile spate...
              Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• Originally posted by Mihai2k4 View Post
                a incercate careva acea "umbrela" de parbriz, parasolar, care se strange fix ca o umbrela? Vreau sa cumpar una mai buna, dar imi e frica sa nu nimeresc o marime care nu se potriveste.
                Degeaba pui pe interior, parasolar sau umbrelă de-asta, cel mai eficient este să pui parasolar argintiu pe exterior, prins cu ștergătoarele și în uși, există parasolare de-ăstea de exterior, care au niște prelungiri laterale, ca niște urechi, pe care le prinzi cu ușa și parasolarul stă fix pe parbriz. Eu asta folosesc și este foarte eficient, parbrizul nu se încinge, iar dacă mai dă și o ploaie cu piatră, parbrizul este protejat și de ciobituri.

Comment

• DFA​ am pus de cand mi-ai zis, de acum 3 ani, folie parbriz ceramica si spate 95%

doar ca masina sta cu fata spre soare, 90% din zi. cand ma sui in ea, imi tai respiratia, are 53 55 grade.

nicus​ are fix vecinul de parcare de langa mine. nu imi place cum arata parea interesanta umbrela aia de interior

Comment

• Nu stiu ce sa zic, dar in S 3 se incalzeste mai tare ca in L 2. Dupa montare folii spate, la fel ca in cazul loganului rezultatele s-au vazut imediat.
                    La loganul 2 cand merg la mare/munte (cort) masina sta in soare toata ziua, in rest incerc sa o feresc de soare.
                    Am parasolar parbriz (uneori pe ext erior, alteori pe interior) + perdele la geam fata laterale si folii negre spate /luneta și sunt multumit de rezultate. O mica diferenta se observa intre parasolar pe parbriz vs sub parbriz, dar nu notabila. Marele plus este ca ai parbrizul curat după ce dai jos parasolarul.
                    Mai nou folosesc parasolar pliabil rigid, nu cu bule....pare mai bun.
                    Observ ca este mai important ca bordul sa nu fie vazut de soare...de acolo vine dogoarea dupa stationare indelungata fara parasolar si punere in miscare.
                    0.9 TCe 2018, ECO-G 2025

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google