Logan III: Media Nav / Media Display / Media Control

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Florinedy77 View Post
    Buna ziua. caut o solutie pentru media displayul unui sandero stepway 2022. problema este ca atunci cand conectez telefonul (iphone 12) cu cablu in 5 minute se deconecteaza si iese din orice aplicatie deschisa.Am incercat cu cablu original si aftermarket
    Am reusit cu acest cablu, https://www.emag.ro/cablu-pentru-inc.../pd/DKQ5W1MBM/
    Nu m-a mai deconecteaza.
    Cineva de pe forumul Softpedia recomanda la postul 18 acest cablu https://forum.softpedia.com/topic/12...ia-logan-2022/, pe care nu l-am incercat.

Comment

• Originally posted by ursamajor View Post
      A mai aparut vreun update de firmware?
      Sunt 3 versiuni active în acest moment:

- Iunie 2022 - fw 6.0.9.6 - orice mașină 2020-2022 cu MN/MD;
      - August 2022 - fw 6.0.9.7 - pentru unitățile Media Display cu Navigație dar fără Wi-Fi;
      - Octombrie 2022 - fw 6.0.9.8 - pentru mașinile cu NIC/NBI (Noua Identitate Comercială / New Brand Identity​)

Originally posted by ursamajor View Post
      Apropo de anomalii: am observat ca telefonul se conecteaza automat pe Bluetooth. Buuun! In trecut, puteam asculta muzica pe BT (nici nu-l mai conectam pe Android Auto), daca schimbam sursa in media player pe BT. Acum vad ca nu mai vede nicio melodie. Wtf?
      ​

Pe alt dispozitiv BT cu AVRCP (media playback control) merge telefonul?
      Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• Originally posted by DFA View Post

- Octombrie 2022 - fw 6.0.9.8 - pentru mașinile cu NIC/NBI (Noua Identitate Comercială / New Brand Identity​)
        Eu am 6.0.9.8 dinainte sa fie asta cu NBI si era in culorile clasice.
        NBI ar trebui sa poata fi activat si pe cele mai vechi cu 1-2 definitii in urma.

Comment

• Originally posted by ursamajor View Post
          A mai aparut vreun update de firmware?
          Eu sunt sceptic ca o sa mai vedem vreun update pe aceasta generatie de Golan, poate apare pe facelift in 2024 sau cand o aparea si o sa ni-l puna "baietii cu laptop" contra cost...
          Si daca apar versiuni noi, dar bug-urile nu sunt rezolvate, tot degeaba.. nu ma incalzeste cu nimic ca se schimba culorile si interfata...

Comment

• 100% cei cu prima generatie, vor ramane fara suport/update-uri. ei nu au fost in stare sa le rezolve timp de aproape 2 ani, nu cred ca vor face asta in paralel la doua generatii ) deja astia cu modelele din prima generatie, sunt considerati "obsolete"

Comment

• Situația curentă cu unitățile multimedia la Dacia.
              Attached Files
              Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• Originally posted by Mihai2k4 View Post
                100% cei cu prima generatie, vor ramane fara suport/update-uri.
                Nu stiu ce sa zic, uite cate versiuni sunt validate dupa actualul 9.8 care are referinta operationala cu portocaliu. (ultimul "de pe piata")

image.png​
                Poate apar surprize in curand, cine stie?

P.S - surpriza adevarata nu ar fi un soft nou, surpriza adevarata este ca avem un nou furnizor in locul lui LG )

Comment

• asa sa fie... da, cu unul si mai cost efective, gen allview sau ceva mai obscur de prin china

Comment

• Originally posted by punktnet View Post
                    ..... avem un nou furnizor in locul lui LG
                    Ceva șanse de Media Nav cu Wi-Fi din nou de la noul furnizor?

Comment

• N-am vazut unitate noua, daca e sa ne uitam la fisele de la marketing, da, wifi integrat.

Comment

• Originally posted by pecobd View Post

Am reusit cu acest cablu, https://www.emag.ro/cablu-pentru-inc.../pd/DKQ5W1MBM/
                        Nu m-a mai deconecteaza.
                        Cineva de pe forumul Softpedia recomanda la postul 18 acest cablu https://forum.softpedia.com/topic/12...ia-logan-2022/, pe care nu l-am incercat.
                        Pentru telefoanele a caror versiune soft nu sunt compatibile pe site-ul Dacia, trebuie folosit un cablu cat mai scurt. Testat si verificat.
                        Daca respectiva combinatie telefon+soft este pe lista de compatibile, un cablu original ar trebui sa fie suficient.

Comment

• Poti sa imi dai o adresa sau un site unde pot verifica daca este compatibil. Am un iphone 12pro si un cablu de vreo 20 cm, are momente cand merge cand m-a deconecteaza dupa vreo 5 minute.

Comment

• Cum pot afla dacă telefonul meu este compatibil cu unitățile multimedia de pe Logan/Sandero III?
                            Renault oferă un site pentru așa ceva - în limba franceză - numit "compatibilité téléphone - renault connect" - disponibil la adresa: https://www.renault.fr/renault-conne...telephone.html
                            Selectați modelul vostru de telefon (în "Mon téléphone") și în lista de unități multimedia (în "Mon système connecté") selectați:
                            - Display Link - pentru Media Display;
                            - Navi Link - pentru Media Nav;
                            Cele 2 unități sunt vizibile doar în combinație cu ANUMITE telefoane, cu alte telefoane cele 2 unități devin invizibile, deci încercați mai multe variante de telefoane.​

Comment

• Originally posted by ktgcristi View Post
                              Am un iphone 12pro si un cablu de vreo 20 cm
                              Dacă și cu un cablu foarte scurt tot deconectează poți suspecta:
                              1. mufa USB de sus, de pe planșa de bord - contacte imperfecte, oxidări, etc.
                              2. însăși mufa telefonului, care se uzează și ea, de la multele conectări și deconectări...

Comment

• Multumesc DFA​. Masina are trei saptamani deci nu cred ca poate fi mufa USB de sus.
                                Am verificat pe https://www.renault.fr/renault-conne...telephone.html​ si telefonul meu nu se incadreaza in standardele lor,
                                nici telefonul sotiei nu Huawei P20Pro.
                                Deci trebuie sa curat mufa telefonului meu si sa incerc din nou maine.
                                Multumesc,

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google