Logan III - Îmbunătățiri

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Corect cu "au dat in bara cu bucsa la propriu."

    (dar ansamblul "simplificat" de la L&S3 este NOK, iar cu adaptarea, clipsarea si marirea rezistentei la uzura vezi \pune si urechea de prindere in acel ansamblu)
    Last edited by Gil26; 17 January 2024, 22:59.

    Comment


    • Pai nu ajuta cu nimic pentru ca adaosurile se clipseaza in interiorul bucsii. Mai mult incarca vederea.

      Comment


      • La jocurile si strangerile din tot ansamblul ax -bucsa -adaosuri -ureche m-am referit, sunt importante, altfel adaosurile acestea nu vor ajuta prea mult, dar da, poate sa fie si asta o varianta \solutie OK, chiar daca bucsa va avea tot 0.8 -1 mm grosime pe contur, eforturile \solicitarile din sectiunea cu diametrul Di =18.1 mm se pot transmite \prelua si de sectiunile din “urechi” plus ca umarul acela Dext =40mm al bucsei cu grosimea de 3 mm ajuta si el la asta.

        Comment


        • O sa construiesc ceva. Pe de alta parte nu inteleg rolul acestei sageti . Posibila utilizare in montaj uzina sa nu se separe ,sau coliziune , altfel mergea foarte bine un d 24x2.9 pe bucsa cu ax d18. As merge pe un offset de 0.05mm pe contur (bucsa- ureche) si 0.1mm pe diametrul de 18mm ax -bucsa.
          Last edited by madi; 18 January 2024, 12:19.

          Comment


          • Ati luat-o la vale cu bucsa asta serios

            Pana una alta, am finalizat conectarea incalzirii scaunelor. Ia spuneti si voi

            Mana de lucru la reprezentanta m-a costat 80e. Acolo mi-au tras si conectat cabluri de la panoul de sigurante pentru alimentare pana in consola centrala. Au demontat toata consola si la panoul de sigurante. Ca timp a luat cca 5-6 ore. Am comandat kiturile de la chinezi.

            Am instalat plapumele in scaune si am tras cablurile si am gaurit plasticul cu un ciocan de lipit de sinestatator. Pentru 2 kituri pentru fata si spate ~90e

            Instalarea cu materialele si lucru de la 0 la reprezentanta este cam 300 euro pentru doua scaune, deci pentru 4 - 600e. Baietii prin servisuri instaleaza cu materiale si lucru ~ 170e perechea, deci ~ 340e pentru ambele.

            Lucreaza bine, sunt foarte multumit
            Foarte rar am pasageri spate dar am instalat in caz ca sta cineva acolo sa nu fie lipsiti de comfort.

            Recomand tuturor acest upgrade, foarte fain, astazi la +5C am si uitat sa pornesc climatronicul ( de obicei nu pornesc incalzirea pana nu ajunge antigelul la 90, dar ajunsese de mult timp )
            Attached Files
            Să ne țină turbinele!

            Comment


            • Anu trecut am luat o husa de iarna de "2 bani" de pe AliExpress. Am zis sa incerc avand review-uri pozitive.

              E Ianuarie si inca nu am pus husa incalzita ce o aveam deobicei. E un material fain si te incalzesti foarte repede. Nu mai simti scaunul rece. Deci a meritat.

              Oricum pe AliExpress e 50/50. Ori e ori nu e.

              In Logan ul de lucru am husa incalzita, in Sandero doar husa de pe AliExpress.

              Tot la acest seller am vazut si ceva pt vara, o sa iau si o chestie de genul si sa vad cum este. Dar daca e la fel de eficienta ca asta de iarna, merita toti banii.

              Daca sunt doritori, aici e link: Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! RON32.11 60%OFF | Car Seat Cover Winter Warm Seat Cushion Anti Slip Universal Front Chair Seat Breathable Pad for Vehicle Auto Car Seat Protector

              Comment


              • asitaka​ de unde ai luat acele covorase, care trec si peste acel prag? Un link ceva?




                multumesc!

                Comment


                • Mihai2k4 nu cunosc care companii in RO se ocupă de asta dar o simplă căutare pe gugăl îmi dă rezultatul ăsta.
                  HOTAUTO covorase auto in Romania. Peste 700 de modele de masini. Obțineți garanție de la producătorul de huse auto și covorașe auto dedicate.

                  De regulă stilul ăsta de covorașe este confecționat la comanda, in 1-2 zile, vine in set, față+spatele. Poți alege și ce culoare are covorașul și textilul ăla pe margine. Fac și pentru portbagaj, cel mai probabil aditional
                  Să ne țină turbinele!

                  Comment


                  • Am ajuns la final cu bucsa pentru scaune, din punctul meu de vedere. Am actualizat fisierele de pe Thingiverse (https://www.thingiverse.com/thing:6415030), precum si descrierea, folosind pozele si video-urile de la voi.
                    Va multumesc tuturor pentru ajutor.

                    Comment


                    • Despre postul meu anterior - chederele chineze rezistă în timp. Important să degresați foarte bine înainte de aplicare.
                      Postul despre iluminatul picioare pasageri - am refăcut circuitul cu fire din cablu electric 0.5mm2 fără miez solid pentru a rezista la uzură și vibrații mecanice în timp. Am folosit banda izolanta pentru a înfășurarea firelor că sa nu scârțâie și să nu se roadă izolația firelor. Am acoperit locurile conexiunilor cu tuburi termoretractabile. Am procurat de pe AliExpress 4 mufe pentru becuri w5w(că în plafoniera)torquemada avea dreptate.
                      Attached Files
                      Să ne țină turbinele!

                      Comment


                      • Nu-mi dau seama prea bine din poze, dar chederul ala suplimentar de jos nu cumva calca fix pe scurgerile din portiere? Daca da, vezi sa nu te trezesti cu acvariu in ele la vreo ploaie serioasa.

                        Comment


                        • Gurile de scurgere din portiera se afla fix deasupra acestui cheder. Asteptam sa cedeze curand dupa instalare, luand in considerare ca este expus la apa constant.
                          Cat despre acvarium - exista o taietura de 5mm la imbinarea dintre usi si acesta nu urca in sus nicaieri, apa nu are cum sa se retina. Nu e cea mai ortodoxa solutie dar e testat deja de multe luni. Cand va incepe a se dezlipi voi comanda cheder P cum a facut broniaski , dar pana atunci, tine foarte bine.
                          Last edited by 77sky; 27 February 2024, 21:32.
                          Să ne țină turbinele!

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google