Logan III - Îmbunătățiri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Codurile de referință de pe tweetere sunt cele cunoscute?

Îmbunătățiri - Logan/Sandero III 2020-2028 wiki
    Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• Poate cineva sa-mi spuna ce este cu aceasta mufa? Este in stanga spate stalp pasager. Ce semnificatie au firele , ce este pe ele? Eventual o schema?
      You do not have permission to view this gallery.
      This gallery has 2 photos.

Comment

• 1. era conectată mufa?

2. ai geamuri electrice spate?

3. ai senzori parcare, BSW, cameră spate?
        Logan III Comfort ECO-G 100, Iulie 2021, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălzite+Climă, P. Comfort, P. Parking 2, volan piele, geam. el. sp.

Comment

• Nu am geamuri electrice, nu am camera si senzori montati. Locatia este stalp bancheta spate stanga(m-am exprimat ambigu prima data). Acolo mai este o mufa conectata care duce la instalatie spate , tot ce inseamna acest lucru. Ele sunt prinse intr-un soclu pe stalp , mufa din fotografie fiind libera. Masina este un S3 noiembrie 2021, echipare Comfort.

Comment

• Probabil mufa aia este R374.

Schemă de la Gil
            Attached Files

Comment

• Da, schema aceea este pentru un alt model (am incercat sa ajut un coleg de forum), pentru Logan&Sandero III din pacate NU stiu, poate sa fie orice altceva, de exemplu tot la un alt model chiar mufa calculatorului de asistenta la parcare este alba cu 24 pini, dar cred ca poate sa fie si o racordare Rxxx in stalpul spate stanga, etc… pentru vreo dotare care lipseste (nu este in echiparea Comfort) dar exista precablaj pentru ea.

Comment

• Originally posted by RoYeti View Post
                Salutare. Am pe Joggerul meu, Media display ce are firele trase pentru twittere, așa că am cumpărat o pereche de twitere OEM SH și le-am montat ulterior. Acum după montaj înaltele (twitterele) se aud foarte tare. Am modificat din setări joasele la +5 si înaltele la - 5 dar tot este prea ascuțit sunetul. La anumite melodii este chiar deranjant (mai ales la un volum mai mic). Ați întâmpinat așa ceva? Se mai pot face alte setări? Or avea ceva twitterele? Mulțumesc.
                Da, eu am pus de la Hertz, inclusiv tweetere si da au foarte multe inalte de merg pe -5.
                Nu e un sunet prea bun la tableta dar merge avand in vedere ca dupa am o amplificare cu un eq foarte bun.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google