Informatii utile
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Se vorbeste despre o initiativa a unui parlamentar, conform careia unitatile service vor fi obligate sa permita proprietarului masinii sa asiste la lucrarile de reparatie si intretinere, in cazul in care nu dispun de un sistem de monitorizare video a posturilor de lucru.
-
@electrica2000
Daca aveti o masina noua: uitati-va la termenul indicat in Carnetul de intretinere (la mine intretinere la fiecare 20000 km sau 1 an).
Uitati-va si la termenul indicat in Certificatul de Inmatriculare.
Leave a comment:
-
culoarea alba = artic am cumparat eu sprey 18 roni ceri alb artic pt logan am dat pe la aripi spate din cauza de la pietre avea mici ciupituri
la cat se face revizia la golanel benzinar din mie an mie sau din 15 an 15 acum masoara an bord 1007000
Leave a comment:
-
La baza stilpului din partea dreapta a masinii ai o eticheta .Acolo ai codul de culoare al masinii al tapiteriei precum si al motorului.
Leave a comment:
-
cod de vopsea alba pt dacia logan
buna .sunt un detinator de dacia logan alba, cineva mi-a zgariat masina in parcare,si as dorii sa aflu codul de vopsea alba pentru acest tip de masina. Multumesc mult in avans celor care vor avea putin timp sa -mi raspunda.
Leave a comment:
-
Pentru un Logan 1.4 MPI cat ulei este nevoie la schimb? Pana acum am facut reviziile la reprezentanta si pe factura imi aparea 3 litri.
Leave a comment:
-
Guest replied3.3l cu tot cu filtru
Leave a comment:
-
Pentru un Logan 1.4 MPI cat ulei este nevoie la schimb? Pana acum am facut reviziile la reprezentanta si pe factura imi aparea 3 litri.
Leave a comment:
-
Cine cunoaste un service bun unde sa fac si eu o constatare la masina? Sa vad ce probleme are...
Leave a comment:
-
Originally posted by andrei View PostDiametru discuri frana:
- Motor K7M = 259 mm
- Motor K7J = 238 mm
Grosime disc: 12 mm
Grosime minima disc: 10,6 mm. Cf. indicatiilor de service, discurile nu sunt rectificabile
Bataie maxima discuri: 0,07 mm
Grosime placute cu suport inclus 18 mm
Grosime minima placute cu suport inclus: 6 mm
Diametru pistoane:
- Motor K7M = 52 mm
- Motor K7J = 48 mm
Frana spate:
Diametru tamburi:
- Motor K7M = 203,3 mm
- Motor K7J = 180,25 mm
Diametru maxim tamburi pentru inlocuire:
- Motor K7M = 204,45 mm
- Motor K7J = 181,25 mm
Grosime ferodo: 4,6 mm
Cilindru principal:
Diametru 20,6 mm
Cursa: 32 mm
Diametru bara antiruliu: 24,5 mm
esti pasionat rau de tot de motoare,inclusivlogan-ul,frumos!
la perioada se schimba bujiile? care le preferi?
dar ferodourile de pe spate?
multumesc!
Leave a comment:
-
La praktiker am vazut ca au cauciucuri resapate la 149.90 sau cauta second
Leave a comment:
-
salz as vrea sa stiu si eu unde gasesc niste cauciucuri de iarna mai ieftine?
Leave a comment:
-
DA Andrey,asa suna 1.6 8v,am fost si cu 1.4 si suna incet la 4000 parca nici nu era la 4000
Leave a comment:
-
de la 3000 de ture in sus mi se pare si mie si lui ca urla prea tare,asa e la 1.6...?
1.6 canta foarte bine cand e sus si din cauza uleiului ... de ex la mine pe castrol facea urat de tot in ture mari[/QUOTE]
Si eu am o obsesie cu zgomotul motorului, la ce ulei Castrol te referi?
Punctez si eu diferenta de zgomot intre Mann si Filtron(mi se par foarte ok Filtroanele).
Leave a comment:
Leave a comment: