Informatii utile

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• abc
    replied
    Logan 1.4 fabricat si cumparat in februarie 2007

Am schimbat pentru prima data contactorul de la pedala de frana deoarece nu se mai aprindea niciunul dintre cele 3 becuri de frana.
    Piesa a costat 25 de lei, cumparata de la magazin.

Leave a comment:

• Leo0608
    replied
    Originally posted by abc View Post
    7 martie 2020
    Dacoserv Militari Bucuresti
    Logan Ambiance 2007
    inlocuit sticla la oglinda exterioara stanga (oglinda mica cu reglaj manual)
    pret final 200 lei (150=materiale + 50=manopera)
    la telefon mi s-a spus ca pretul este 100=materiale + 20-30=manopera

la dezmembrari mi s-a spus la telefon ca pretul este de 100=materiale+manopera pentru oglinda completa, au spus ca nu schimba doar sticla - nu m-au intrebat daca oglinda este cu reglaj manual sau electric, asta nu mi-a placut - au vrut sa stie doar anul de fabricatie la Logan si daca oglinda este mare sau mica
    bravo

Leave a comment:

• abc
    replied
    Ce service/reprezentanta Dacia din Bucuresti-Ilfov recomandati pentru lucrari de mecanica? Dar pentru tinichigerie?

Leave a comment:

• abc
    replied
    7 martie 2020
    Dacoserv Militari Bucuresti
    Logan Ambiance 2007
    inlocuit sticla la oglinda exterioara stanga (oglinda mica cu reglaj manual)
    pret final 200 lei (150=materiale + 50=manopera)
    la telefon mi s-a spus ca pretul este 100=materiale + 20-30=manopera

la dezmembrari mi s-a spus la telefon ca pretul este de 100=materiale+manopera pentru oglinda completa, au spus ca nu schimba doar sticla - nu m-au intrebat daca oglinda este cu reglaj manual sau electric, asta nu mi-a placut - au vrut sa stie doar anul de fabricatie la Logan si daca oglinda este mare sau mica

Leave a comment:

• AlexCuLogan
    replied
    Ce inseamna drumuri scurte, cum definim? Adica doar prin oras? Fara plecari prin Europa?

Leave a comment:

• mumus
    replied
    La drumuri scurte recomand bosch super4

Leave a comment:

• AlexCuLogan
    replied
    Originally posted by Hirayama View Post
    Primele 2 coduri la bujiile cu 2 electrozi corespund la acelasi tip de bujie RFC58LZ2E ( adica cea standard- daca te uiti intrun catalog o sa vezi ca au ca referinta scurta A10 si B31 de fapt fiind aceeasi bujie)....probabil la una este pretul pe bucata (11 lei ) iar la a doua e o eroare ( pretul fiind pe 4 bucati desi 4x11 nu face 58lei)......deci codul primelor 2 este pt aceeasi bujie

Ultima bujie este din gama "high performance" de la eyquem, cu electrod "hybrid" , codul scurt este F54 ( recomandata de eyquem pt logan ) insa daca tu o gasesti pe undeva prin Romania sa ne scrii aici ( nu am gasit nici un magazin care sa o aiba pe stoc sau sa o aduca ).....

Daca te pasioneaza capitolul bujii, Ia-ti un catalog de la fiecare marca si o sa aflii multe despre constructia lor si semnificatia numerelor de pe ele
    Am inteles.
    Pai in cazul asta m-as duce spre Bosch Super 4 - am citit ca e foarte bine cotat si aparent nici nu costa o avere precum Eyquem astea.
    Problema e ca sunt 2 variante, in functie de an / luna fabricatie (difera ecartamentul doar)....

As cam solicita o parere aici - (o sa caut si un topic dedicat) - din cate am citit, astea cu 4 electrozi au tendinta sa ramana "reci" si ar fi mai recomandat sa folosesc bujii doar cu 1-electrod
    Sursa (forumuri din UK)
    Last edited by AlexCuLogan; 12 May 2015, 10:58.

Leave a comment:

• Hirayama
    replied
    Primele 2 coduri la bujiile cu 2 electrozi corespund la acelasi tip de bujie RFC58LZ2E ( adica cea standard- daca te uiti intrun catalog o sa vezi ca au ca referinta scurta A10 si B31 de fapt fiind aceeasi bujie)....probabil la una este pretul pe bucata (11 lei ) iar la a doua e o eroare ( pretul fiind pe 4 bucati desi 4x11 nu face 58lei)......deci codul primelor 2 este pt aceeasi bujie

Ultima bujie este din gama "high performance" de la eyquem, cu electrod "hybrid" , codul scurt este F54 ( recomandata de eyquem pt logan ) insa daca tu o gasesti pe undeva prin Romania sa ne scrii aici ( nu am gasit nici un magazin care sa o aiba pe stoc sau sa o aduca ).....

Daca te pasioneaza capitolul bujii, Ia-ti un catalog de la fiecare marca si o sa aflii multe despre constructia lor si semnificatia numerelor de pe ele

Leave a comment:

• AlexCuLogan
    replied
    Ok, am inteles.
    O ultima nelamurire - numarul de electrozi ?

De ex - in screenshotul postat exista 2 variante cu 2-electrod masa si una cu 4-electrod masa.
    Attached Files

Leave a comment:

• Neohori
    replied
    Gap se numeste "ecartamentul".
    Deobicei se lasa cum vin setate de la mama lor .
    0,9 +/- 0,5 mm la logan , aici trebuie reglat ca sa functioneze bine pe toata plaja de turatii.
    Daca vei lua iridium nu recomand sa umbli la ele .

Leave a comment:

• AlexCuLogan
    replied
    Ok, in regula - dar care este diferenta in cazul "ecartamentului" - are legatura cu raspunsul masinii la demaraj sau ? (citisem ceva de genul, poate gresesc)

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    În plus, chiar dacă Denso nu apar în lista aia, anumite tipuri de bujii de la ei (mai ales cele cu Iridium), se pretează perfect la benzinarele de pe Logan.

Leave a comment:

• Hirayama
    replied
    Cele de mai jos.....pt ca asa spun cei care au facut motorul ( si l-au studiat )

http://s13.postimg.org/fwycdcm87/bujii.jpg

Leave a comment:

• AlexCuLogan
    replied
    Intrebare mai tehnica de incepator (sper ca postez unde trebuie) :
    Ce bujii sunt recomandate pentru 1.6 MPI si de ce?
    Am vazut ca difera specificatiile in special "distanta dintre electrozi" + numarul de scantei

Deasemenea, imi doresc sa inteleg cum se justifica o bujie de 15 LEI vs una de 35 LEI (de exemplu, de la Bosch)

Multumiri

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Big brother in service-uri; sfarsitul celor de ...cartier?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google