Originally posted by Nepotu123

View Post

Uite-ti raspunsul aici, mai jos - restul postului tau este egal cu zero, ma confunzi cu propria persoana
E printre putinele lucruri adevarate si la obiect scrise....e firesc, doar a citat de altundeva....
[QUOTE=einstein1984;1569588]DENSO Iridium Power plugs, with their .4mm center electrode, have been developed for performance applications. Because gradual wear will “round-off” firing points over time, the concentrated firing power and voltage requirement benefits will be reduced. For this reason, DENSO advises replacement after 30,000 miles."
Deci te ****pe ele ca tin cat alea de 10.
/QUOTE
					Originally posted by dr_mke

View Post

Astepti raspunsul meu? Ti-am citit posturile si aici si dincolo.....experienta ta la masini se rezuma la 2 aspect: bujii NGK si Mobil 1 ulei esteric.....atat ! Despre alte aspecte mecanice tu nu poti sa te exprimi, pt ca lucrarile le faci in service, e normal, nu te pricepi....
Deci raspunsul meu avand in vedere toate astea este sa ramai la stadiul tau de "ulei Mobil 1 esteric"....si atat!
@ moderator: Daca multumirea pt ca am postat cateva poze la obiect pe acest site este sa ma banati pe celalalt cont (logan_fan), atunci e ok din partea mea, v-am inteles complet !
Se putea preciza de la inceput ca favorizati anumite persoane indifferent de ce anume scriu/fac pe forum si imi scuteati din timp.....chiar nu ma pasioneaza sa-mi pierd timpul inutil, aici nu am postat frecvent desi sunt inregistrat demult, m-a impresionat pustiul cand a scris de bujiile lui....
Am scris prea mult pt prea putin si pt prea putini .....

dar nu iridiu ca sunt prea scumpe
 dar nu iridiu ca sunt prea scumpe 

Comment