Originally posted by bGy

View Post

Parfumuri auto

Collapse

X
- 

NU folosesc nimic momentan, am braduleti cu mar si atat. Pentru rezultate optime recomand cu sugativa. Adica sa tii sticla cu parfum in masina cu sugativa bagata in ea, non stop. Cum sa iti iei 2 sugative ? Adica 2 sticlute ? Cred ca glumesti, si de la o sticluta miroase de innebunesti, de langa masina (cu usile inchise).'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
 - 

- 

Fara a te documenta prea tare este destul de clar ca un parfum care costa cativa lei nu poate fi facut numai din ingrediente naturale. Nu este natural unul care costa 300-400 de lei, ce sa mai zici de unul din asta?
E clar ca au toate porcariile prin ele si astea afecteaza organismul, pe de alta parte nu avem de ales: nu putem iesi din casa fara a folosi un antiperspirant, nu ne putem barbieri si apoi sa ne dam cu spirt(ca bunicii nostrii) in loc de un after-shave sau un balsam si tot asa.....
Ideea este sa reducem cat mai mult posibil contactul cu toate chimicalele astea, clar ca nu putem renunta total la ele.
Comment
 - 

O veste buna pt. cei din iasi: am dat un mail aici: http://www.odorizantecalifornia.ro/produse/ si mi-a spus ca se gasesc produsele lor la unele spalatorii auto si magazine de piese care le gasiti pe site la ei.
Comment

.

Comment