Minimalizarea costurilor de intretinere la Dacia Logan

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Eu vorbesc din proprie experienta, dar si din spusele sefului meu, care a avut multe masini , chiar si acum are una cu o vechime de peste 25 de ani, si pot spune ca este un bun mecanic. Distributia nu am schimbat-o chiar deloc , desi masina are 7 ani. Totusi eu nu am decaat 50 000 km( asta ca un exemplu pt cei ce nu facc prea multi km si schmba distributia la 4 ani cu 20-30000 km doar pt ca asa scrie in carrte). Cat despre antigel seful meu zice ca el nu schimba antigelul niciodata. Eu il am de 7 ani, si saptamana asta l-am testat si nu a inghetat in congelator. Totusi sa nu uitam ca vechile dacii mergeau cu apa simpla vara. Nu vreau sa intru in polemici, ci spun din proprie experienta. Numai bine !

  Comment


  • ON TOPIC.
   Inlocuieste-ti singur consumabilele; ulei, filtre, lichide.
   Invata sa-ti faci in regie proprie unele mici reparatii sau inlocuiri; daca nu ai aceasta posibilitate, evita servisurile cu tarife mari la manopera. Cere un deviz antecalcul inainte de a te decide sa faci anumite reparatii.
   Cumpara-ti piesele de pe site-uri de incredere, evident pa preturi mult mai mici, fara sa faci rabat la calitate; uneori un produs de caliatete indoielnica costa foarte mult.
   Invata sa ai un stil "curat" de conducere; un stil agresiv si o supraevaluare a performantelor unui motor, iti poate aduce multe cheltuieli pe termen lung.
   Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

   Comment

   Working...
   X
   Anulare DPF
   Politica de Securitate Google