da bolo ,de la voila o sa fie doua mcv-uri ,in coloana .......iar ptr. cat_alex52 ,o sa postam aici pozele ptr. voi toti,cele cu mcv.
MCV-isti........
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
In primul rand nu vin la regionala pt ca nu pot sa vin singur la regionala .. ca mi se pare penibil .. noi suntem un grup destul de omogen si ne-am inatlnit si 20 si ceva de masini .. dar de intalnirea de la brasov am aflat abia cu o luna in urma .. si nu am avut timp sa ne organizam .. plus ca in perioada asta a anului sunt mult mai multe utilitati de platit si se cunoaste la buzunar .. asa ca decat sa aparem 3 insi .. mai bine nici unul .. si la urmatoarea intalnire regionala din Arges promit ca o sa fim in numar destul de mare .. si o sa ne cunoasteti pe majoritatea din Prahova ..Originally posted by calin65 View PostMultumesc Ice ca m-ai trecut si pe mine.MihaitaMCV,poate reusesti sa vii totusi la o regionala. Blackufo, parca ziceai ca nu ne onorezi cu prezenta.
Scuze pt off-topic , dar simteam ca trebuie sa clarific .. ca sincer ma simt destul de prost ca nu o sa ajung .. pt ca pe multi ii consider prieteni ..
Comment
-
parca a fost facatura,in afara de tine i-am gasit pe toti care au fost prezenti,am lasat vorba colegului de rand ,..........in jurul orei 12.30 s-a putut reuni mare parte din grupul mcv-istilor si sau putut lua cateva instantanee de neuitat , doar cei cu mcv , inca o data imi pare rau ca nu te-am gasit.Originally posted by fane1990 View PostEu vin duminica,sa nu faceti poze fara mine
Eu apar duminica,sa nu faceti poze fara mine
multumim celor care ne-au imortalizat..........Attached Files
Comment
-
Salut am in momentul acesta o poza in care mai sunt zarite 3 mcv.Attached FilesLast edited by tvstar1; 28 February 2010, 23:02.Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic
Comment
-
din lipsa de ocupatie am luat azi la mana thread-ul acesta sa vedem cati suntem ,total inmatriculati pe forum ,in acest thread 79 .doar 79 de mcv-isti?
Comment

...
Comment