If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am si eu o intrebare.Pot lega o platforma auto (pentru a transporta alt auto de talie mica matiz) de loganul meu??
Masina este 1.5dci (85cp) + soft.
Ma refer la aspectul legal al acestei operatiuni (nu ca nu ar fi in stare masina sa o traga, banuiesc ca din moment ce trage o rulota ar putea si o platforma care cu matiz pe ea are sub 1000kg ), si de ce anume am nevoie in materie de hartii ca sa fie legal.
da rezervorul de apa trebuie golit ca este si inutil si foarte greu sa il cari plin dupa numai in cazul de te duci off camping la fel si instalatia(boilerul). ca sa intelegi ...in interior nu ingheata nimic totul este utilizabil....numai ce este afara ingheata..in vasul de la toaleta de indicat a se pune solutie de parbriz...si poti folosi si wc linistit...rulota merge folosita tot timpul atata timp cat ai ce trebuie
Iarna trebuie golit de apa rezervorul daca mergi cu rulota? Sau e izolat? Adica poti folosi rulota iarna, inclusiv wc-ul sau spalatul vaselor? Scuzati nestiinta...
Este bine ca doresti!!....Fiind primul post putei sa incepi cu Va rog frumos colegi/prieteni/tovarasi...bla bla...si informatii despre ce? daca trage 1.4 rulota?dar de care rulota?(kg)...sunt multe informatii in legatura cu Loganul si rulota ,dar trebuie sa pui intrebari ca sa afli raspunsuri...si poate unele le si aflai daca citeai acest thread... Bafta !
gresit... tocmai mam intors de la sarbatorirea la nationala care am petrecut-o cu rulota pe la fagaras....si revelionul il fac tot acolo...asa ca dupa 4 ianuarie hibernare....
Eu am oglinzi care se ataseaza pe oglinzile masinii. Vibreaza si ele, dar nu de speriat. In schimb, oglinda din dreapta a masinii am reglat-o sa vad roata rulotei.
Salut!
Voi folosiţi oglinzi suplimentare? Am luat şi eu o rulotă LMC Musterland 390, 1993, pt stupărit mai ales dar şi plimbări şi cu ea am primit nişte oglinzi ce se montează pe aripa maşinii dar am probleme cu ele, vibrează rău şi pe lângă asta nu se puteau regla la logan să văd bine în ele, depăşeau aria lor de reglare, au cadru metalic aşa că le-am forţat şi le-am îndoit puţin cadrul să văd cât de cât în ele şi altă problemă mare e că în cea din stânga nu văd decât dacă mut capul mult în stânga pt că nu văd de stâlp.
O să iau alte oglinzi ce se montează pe oglinzile maşinii. Voi ce experienţă aveţi cu asta?
Last edited by ionescu liviu; 26 September 2012, 17:34.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: