LOGANUL Si RULOTA

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vicmar
    replied
    accesorii

urmareste sa aiba sistem antibalans, ajuta foarte mult.
    incalzire cu ventilatie daca se poate
    toaleta interioara nu e neaparat necesara. daca renunti la ea poti gasi modele cu a doua masuta (pat).
    sa fie dupa 1994, le recunosti dupa becurile de pozitie si frana de sus aproape de acoperis (sunt introduse dupa 1994).
    nu cumpara o rulota care are usa si geamurile deschise cand te duci sa o vezi pentru prima data...

Leave a comment:

• 79CRO
    replied
    Multumesc vicmar,
    La cateva modele de la beyerland m-am uitat si eu (sprinter, vitesse, sprite alpine, cele cu 350 in coada), sau un kip delux 350. Mai sunt cateva modele usoare care-mi fac cu ochiul, dar pentru moment (pana imi gasesc un sponsor ) ), adun informatii de la cei mai experimentati. Daca ai urcat pana la Vidraru, atunci si loganul meu poate trage o rulota usoara fara sa moara la datorie. (sper)

Leave a comment:

• vicmar
    replied
    Originally posted by 79CRO View Post
    Buna seara,
    Inca nu am rulota, dar sunt in etapa de strangere de informatii (si bani :) ) in vederea achizitionarii uneia. Am un Logan din 2005 cu 55kw, o masina de familie, care ne-a carat prin toate colturile tarii. Pentru rulota, m-am orientat catre ceva mic, 600-700 kg, cu masa maxima autorizata care sa nu depaseasca 900kg.
    Asa cum spunea un coleg pe acest forum nu trebuie sa ai Ferrari sau Hummer, ca asa poti tracta o rulota, ci trebuie sa-ti cunosti masina, si cum si cand trebuie sa bagi piciorul in pedale.
    Mi-ar fi de mare folos daca, colegii care au facut drumetii intr-o astfel de combinatie (logan 1.4,55kw, rulota cu masa de 600-700kg), mi-ar putea impartasi din problemele/neajunsurile/satisfactiile unei asemenea experiente.

Cu multumiri,
    Eu iti recomand sa cauti rulote beyerland si caravelair deoarece sunt mai usoare si sa fie fabricate dupa 1994 . Singura caracteristica pe care trebuie sa o iei in calcul este sarcina maxima admisa a rulotei sa nu fie mai mare decat greutatea proprie a masinii.
    Eu am tras cu logan 1,4 rulota de 900kG greutate proprie pe drumul care urca la Vidraru fara probleme.

Leave a comment:

• Harybald
    replied
    am de vanzare una de 950 englezeasca de 4 persoane...dotata cu toate utilitatile....dami mes daca vrei sa vezi ceva poze..

Leave a comment:

• adonis33
    replied
    Originally posted by aviatorul76 View Post
    va salut,as dori si eu sa cumpar o rulota ,am decat 1000 euro.mai mult nu am .
    gasesc ?
    Da .Sunt rulote foarte bune si la acest pret dar nu in Romania, daca te intereseaza te pot ajuta .

Leave a comment:

• 79CRO
    replied
    Buna seara,
    Inca nu am rulota, dar sunt in etapa de strangere de informatii (si bani :) ) in vederea achizitionarii uneia. Am un Logan din 2005 cu 55kw, o masina de familie, care ne-a carat prin toate colturile tarii. Pentru rulota, m-am orientat catre ceva mic, 600-700 kg, cu masa maxima autorizata care sa nu depaseasca 900kg.
    Asa cum spunea un coleg pe acest forum nu trebuie sa ai Ferrari sau Hummer, ca asa poti tracta o rulota, ci trebuie sa-ti cunosti masina, si cum si cand trebuie sa bagi piciorul in pedale.
    Mi-ar fi de mare folos daca, colegii care au facut drumetii intr-o astfel de combinatie (logan 1.4,55kw, rulota cu masa de 600-700kg), mi-ar putea impartasi din problemele/neajunsurile/satisfactiile unei asemenea experiente.

Cu multumiri,

Leave a comment:

• Harybald
    replied
    nici eu nu cred dar poate fara acte....sa o faci stationara.

Leave a comment:

• silvester
    replied
    Daca vrei sa te si folosesti de ea, nu prea.

Leave a comment:

• aviatorul76
    replied
    va salut,as dori si eu sa cumpar o rulota ,am decat 1000 euro.mai mult nu am .
    gasesc ?

Leave a comment:

• silvester
    replied
    Rulota a avut baterie din fabrica?

Leave a comment:

• pescarul
    replied
    Stie cinava cum se cupleaza bateria la rulota CHATEAU 330. Multumesc anticipat. rotony39@yahoo.com

Leave a comment:

• Carmelo
    replied
    Acum am inteles.
    Multumesc.

Leave a comment:

• Harybald
    replied
    Deci in limite legale ai voie sa tractezi un ansamblu adica tragator + remorca sa nu depaseasca 3500 kg cu categoria b. Dar acum intervine cat poate trage masina legal maxim autorizat(loganul berlin benzina ca am si eu 1100)deci masa maxim autorizata a remorci nu poate depasi masa maxim autorizata a masini si daca te incadrezi in limitele astea esti legal

Leave a comment:

• Carmelo
    replied
    Am inteles ceva , dar nu tot.
    Poti fi putin mai explicit ?

Leave a comment:

• Harybald
    replied
    sa nu depasesti in ansamblu 3500 kg, cat are voie loganul sa tracteze 1100kg, si atentie sa aduni numai masele maxime admise...adica MMA

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google