accesorii
urmareste sa aiba sistem antibalans, ajuta foarte mult.
incalzire cu ventilatie daca se poate
toaleta interioara nu e neaparat necesara. daca renunti la ea poti gasi modele cu a doua masuta (pat).
sa fie dupa 1994, le recunosti dupa becurile de pozitie si frana de sus aproape de acoperis (sunt introduse dupa 1994).
nu cumpara o rulota care are usa si geamurile deschise cand te duci sa o vezi pentru prima data...
LOGANUL Si RULOTA
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Multumesc vicmar,
La cateva modele de la beyerland m-am uitat si eu (sprinter, vitesse, sprite alpine, cele cu 350 in coada), sau un kip delux 350. Mai sunt cateva modele usoare care-mi fac cu ochiul, dar pentru moment (pana imi gasesc un sponsor
) ), adun informatii de la cei mai experimentati. Daca ai urcat pana la Vidraru, atunci si loganul meu poate trage o rulota usoara fara sa moara la datorie. (sper)
Leave a comment:
-
Eu iti recomand sa cauti rulote beyerland si caravelair deoarece sunt mai usoare si sa fie fabricate dupa 1994 . Singura caracteristica pe care trebuie sa o iei in calcul este sarcina maxima admisa a rulotei sa nu fie mai mare decat greutatea proprie a masinii.Originally posted by 79CRO View PostBuna seara,
Inca nu am rulota, dar sunt in etapa de strangere de informatii (si bani :
) ) in vederea achizitionarii uneia. Am un Logan din 2005 cu 55kw, o masina de familie, care ne-a carat prin toate colturile tarii. Pentru rulota, m-am orientat catre ceva mic, 600-700 kg, cu masa maxima autorizata care sa nu depaseasca 900kg.
Asa cum spunea un coleg pe acest forum nu trebuie sa ai Ferrari sau Hummer, ca asa poti tracta o rulota, ci trebuie sa-ti cunosti masina, si cum si cand trebuie sa bagi piciorul in pedale.
Mi-ar fi de mare folos daca, colegii care au facut drumetii intr-o astfel de combinatie (logan 1.4,55kw, rulota cu masa de 600-700kg), mi-ar putea impartasi din problemele/neajunsurile/satisfactiile unei asemenea experiente.
Cu multumiri,
Eu am tras cu logan 1,4 rulota de 900kG greutate proprie pe drumul care urca la Vidraru fara probleme.
Leave a comment:
-
am de vanzare una de 950 englezeasca de 4 persoane...dotata cu toate utilitatile....dami mes daca vrei sa vezi ceva poze..
Leave a comment:
-
Buna seara,
Inca nu am rulota, dar sunt in etapa de strangere de informatii (si bani :
) ) in vederea achizitionarii uneia. Am un Logan din 2005 cu 55kw, o masina de familie, care ne-a carat prin toate colturile tarii. Pentru rulota, m-am orientat catre ceva mic, 600-700 kg, cu masa maxima autorizata care sa nu depaseasca 900kg.
Asa cum spunea un coleg pe acest forum nu trebuie sa ai Ferrari sau Hummer, ca asa poti tracta o rulota, ci trebuie sa-ti cunosti masina, si cum si cand trebuie sa bagi piciorul in pedale.
Mi-ar fi de mare folos daca, colegii care au facut drumetii intr-o astfel de combinatie (logan 1.4,55kw, rulota cu masa de 600-700kg), mi-ar putea impartasi din problemele/neajunsurile/satisfactiile unei asemenea experiente.
Cu multumiri,
Leave a comment:
-
va salut,as dori si eu sa cumpar o rulota ,am decat 1000 euro.mai mult nu am .
gasesc ?
Leave a comment:
-
Stie cinava cum se cupleaza bateria la rulota CHATEAU 330. Multumesc anticipat. rotony39@yahoo.com
Leave a comment:
-
Deci in limite legale ai voie sa tractezi un ansamblu adica tragator + remorca sa nu depaseasca 3500 kg cu categoria b. Dar acum intervine cat poate trage masina legal maxim autorizat(loganul berlin benzina ca am si eu 1100)deci masa maxim autorizata a remorci nu poate depasi masa maxim autorizata a masini si daca te incadrezi in limitele astea esti legal
Leave a comment:
-
sa nu depasesti in ansamblu 3500 kg, cat are voie loganul sa tracteze 1100kg, si atentie sa aduni numai masele maxime admise...adica MMA
Leave a comment:

Leave a comment: