consum electric rulota
dragi colegi loganisti care detineti rulote, Va rog sa-mi spuneti cati W/kWh consuma o rulota?
intrebarea asta se pune dupa ce am inceput fac un circuit intermediar care sa preia consumul electric al unei remorci/rulote:
urmatoarele linkuri sunt legaturi catre dimensionarea prizei electrice a rulotei:
stadiul lucrarii este in poza atasata si reprezinta circuitul intermediar pentru o priza cu 13 poli, priza care preia si +permanent pentru rulota, si +accesorii...
acestea doua sunt necunoscutele pentru ca nu stiu cat sa dimensionez circuitul dpdv electric.
momentan nu detin rulota, dar vreau sa inchiriez.
LOGANUL Si RULOTA
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
O sa chinui putin Loganul ala pe traseul amintit. Incearca sa nu schimbi vitezele la urcare, chiar daca motorul este mai turat.
Leave a comment:
-
Buna seara tuturor. Am o intrebare stric la obiect : A fost cineva cu logan 1,4 mpi+ rulota[ 900kg] pe ruta ,Brezoi.Voineasa,Obarsia lotrului,Petrosani. Cum este drumul,ce probleme a avut. Multumesc pt. raspunsurile "strict" la obiect. O seara buna tuturor. Tony
Leave a comment:
-
Daca tractezi o rulota consumul se duce usor spre 10 ; depinde acum si de greutatea rulotei , precum si de forma panoului frontal ( aerodinamica) .
La toate astea se mai adauga conditiile atmosferice , si viteza cu care vrei sa mergi .
Intra pe forum-rulote.com si acolo o sa discuti numai cu cei care au experienta in tractarea rulotei , ca sa iti faci o parere mai buna.
Leave a comment:
-
salut, cat consuma loganul tau la un parcurs mixt,, in conditiile in care tragi rulota cu el?
si eu am logan 1.6 si imi consuma 6-6.5 fara sa tractez nimic.
merci.
Leave a comment:
-
Nu m-a lasat admin sa postez un mesaj legat de rulota Burstner Premio. Avem un ford grand c-max si un logan berlina mai vechi. De aia m-am inscris pe acest forum. Normal ca daca e sa ne luam o rulota la anul , o vom trage cu fordul ca la el merge pana la 1200 kg pe talon. Va intrebam de unde sa ne luam un burstner premio second hand (dar dupa 1995)in configuratia 435 Ts(1100kg) sau si mai bine 490 TL, varianta de 1200kg. Suntem o familie de 4 persoane cu 2 copii adolescenti, asa ca ne trebuie o rulota cu 4 paturi spatioase, de adulti. Nu mai postez link-ul catre fabricantul de rulote ca sa vedeti "floor plan"-ul ca iar imi e blocat postul. Sper ca macar acesta sa apara. Multumesc pentru orice sfat.
Leave a comment:
-
Nu trebuie sa fi Schumacher , dar nici sa fii "melcul strazii"
Aia care trageau cu Dacia 1310 nu aveau rulote de peste 1000kg.
Leave a comment:
-
Trage fara probleme ... doar nu te vei credea un summiii jr
...tragea astia cu dacia 1310 acu 10 ani shi nu se mai plangea nimeni!
Leave a comment:
-
Daca trebuie sa tragi rulota/remorca o data pe an poate ca se merita stress-ul .
Sa nu faci un obicei din asta pentru ca o sa iti pui neuronii pe bigudiuri .
Leave a comment:
-
Loganul de 1,2 se trage greu pe sine dar cu 600 de kg in spate. De mers probabil merge dar m cu greu
Leave a comment:
-
Un logan de 1.2 16 valve trage fara probleme o rulota de 600 kg? Ma intereseaza pentru un drum (cluj-napoca - navodari) care se efectueaza o data pe an.
Leave a comment:
-
Marian ,
Oricand doresti te invit sa vii cand facem o iesire la Tantava la padure , sau altundeva langa Bucuresti , si atunci putem discuta la un pahar de vorba despre costurile unui concediu in Bulgaria sau Turcia .
Din prima iti spun ca in Grecia costurile sunt aproape duble , si pot oricand sa argumentez asta.
Numarul meu de telefon il ai in semnatura , adresa de mail este adrian1964ro@gmail.com , sau ma gasesti pe www.forum-rulote.com cu nick-ul Adrian V.
Leave a comment:
-
Eu am fost in GPM de trei ori,,e super , imi place si din punctul meu de vedere isi merita banii, dar am zis ca poate si celelalte campinguri se ridica la nivelul lui GPM dar la preturi mai mici. Deci pt mine unul ramane si anul asta GPM.
@Adrian, am niste prieteni care se vor duce la greci cu,cortul. Abia astept sa se intoarca si sa imi zica ce si cum a fost. Din cate am auzit si eu, acolo sunt conditii muuult mai bune fata de ce ofera astia ai nostri, dar trebuie si bani mai multi pt altele de pe acolo.
Leave a comment:
-
@Ivan Marian-nu am facut multe poze in camping Lebada,acum 3 saptamani am stat 4 zile in GPM si am platit atunci 80ron/zi(25x2pers,15 rulota,15 masina,fara curent)mi se pare cam mult ,nu am avut de la ei decit un loc unde sa trag rulota si masina de aceea am zis sa vad si celelalte campinguri spre Navodari,ca si curatenie GPM e pe primul loc,urmat de Camping S,in rest celelalte campinguri sint modeste @Adrian05ro-poate la anul in campingurile din afara tarii,pina acum nu am avut posibilitatea sa fac decit iesiri mai dese dar cu 3-4-5 zile maxim,sa plec la turci sa fac 1zi dus-1zi intors si sa stau 2 zile in camping nu se merita,din Calarasi pina in Mamaia fac maxim 2 ore,inca o ora sa montez cortul si celelalte acareturi si la plajeeee...
Leave a comment:

Leave a comment: