LOGANUL Si RULOTA

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ivan Marian
    replied
    Dupa cum am spus mai sus,,UITE CEVA,, cu capacitatea de tractare de 3 tone.
    Acum,,alegeti voi rulota pe masura acelei masini.

Ps...Cine are rabdare, sa urmareasca toate cele 3 videoclipuri

Leave a comment:

• adrian05ro
    replied
    Masina si rulota

Eu am constatat ca pentru tras o rulota ideal este un SUV ( mai mare sau mai mic) sau in caz contrar un monovolum care sa aibe cel putin tractiune spate si care sa fie derivat dintr-o utilitara de transport marfa.
    Utilitarele au cutia de viteze are ajuta mult la tras , nu sunt ca la turisme pentru viteza.
    Masinile cu tractiune fata au tendinta de a pierde aderenta , mai ales cand balansul ansamblului este pe longitudinala .

Acum, fiecare se descurca cu ce are. Eu unul sunt la a 3-a masina schimbata in 7ani de rulotism , si nu stiu daca am ajuns la "combinatia" ideala pentru ca mereu te lovesti de alte si alte probleme sau apar alte necesitati.

Oricand doriti sa facem o iesire cu rulotele nu aveti decat sa ma anuntati pentru ca eu in general week-end_urile le petrec outdoor .

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Sau uite ce face asta cu rulota asta in teste cu ""ditamaiiii"" Land Rover,,sunt acolo mai multe video cu diverse masini si rulote.

Visul meu,,,Vreau un Nissan Navara V6 in combinatie cu o rulota din aia, ca in video de mai sus. Of of of....
    Last edited by Ivan Marian; 19 January 2014, 12:10.

Leave a comment:

• Harybald
    replied
    da este superb.....pei nu stiu daca au facut astia carlige pentru ala micul

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Pai Cezar o sa renunte la Porschele ala mic si o sa ia un Porsche mai mare..Cayenne
    Daca l-a prins rulotismul, e clar, trebuie sa se adapteze din mers.

Cat despre Adria 542..superba.

Apropo,,un Jeep 4x4 cu o rulota cu doua axe,,superb.

Sau,,un Nissan..merge cu rulota aia dupa el de parca ar cara o sareta

Leave a comment:

• Harybald
    replied
    este mare 542 depaseste 1100kg...este de 4 persoane si are peste 6 metri lungime fara protap...dar este mercedesul printre rulote.....acum depinde de anul de fabricatie.

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Eu am pus ochii de o Adria 542 (parca). O leg de o masina mai mare.
    Am experimentat "rulotismul" si m-a prins bine de tot. E cu totul altceva

Leave a comment:

• Harybald
    replied
    da 4x4 a fost si visul meu dar nu am reusit decat audi quatro.....in rulotele de dimensiunea aia stai mai bine ca intr-o garsoniera...ai tot comfortul inplusai 2camere separate,baie,bucatarie....dar greutatea lor depaseste 1500kg...cam cei cu 2 axe asa sunt...da bani sunt o problema peste tot nu numai la tine
    Last edited by Harybald; 18 January 2014, 22:05.

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Eu am curaj sa o iau si maine,,,dar daca fac rost si de banii necesari. Nu de curaj am nevoie, ci de bani.
    Daca as avea o rulota in combinatie cu un Duster 4x4 ar fi mortala combinatia, dar Dusterul sa fie ala cu motor de 2000 facut in Maroc

Ps...am vazut niste rulote in camping cu 4 roti....IMENSE,,incapea toata casa in ele.
    Last edited by Ivan Marian; 18 January 2014, 21:42.

Leave a comment:

• Harybald
    replied
    te inveti cu timpul in rulota doar sa ai curajul sa o iei........important ca tu si familia ta se simt bine asa....la mine a fost o surpriza totala pentru copii cand am plecat prima oara cu rulota...si dupa aceea nu ammai scapat

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Pai cand nu este ambalat,,intra mai mult in el( eu,sotia,fetita plus bagaje),,deci trec lejer de Masa Maxima Total Autorizata...M.M.T.A

Important este ca ma simt bine si in cort prin concedii, ca de rulota numai zic nimic, ca imi vine rau de la ea

Leave a comment:

• Harybald
    replied
    asa bravo....cel mai tare ai grija sa nu depasesti MMAul.....

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Până la rulotă..eu merg în concedii la GPM cu un CORT cu masa maximă autorizată de vreo 3kg ambalat.

Leave a comment:

• Harybald
    replied
    asa...bine spus.....eu de ciuda si de nervi miam mai luat o masina care poate trage 1500 cu dispozitiv de franare...deci haideti sa programam concediii si sa ne distram fiecare cu ce are...

Leave a comment:

• Ivan Marian
    replied
    Originally posted by adrian05ro View Post
    @Marian Ivan
    dar pe modelele noi de talon nu se mai specifica masele maxime admise la remorcare , asa ca multi sunt bulversati
    Cat de BULVERSAT sa fii ca sa uiti ca mai ai si O CARTE DE INDENTITATE A VEHICULULUI....CIV ???
    Nici in aia nu se trec masele remorcabile/tractabile?

Mie imi este greu sa cred ca nici in aia nu te poti lamuri ce ai voie sa tragi dupa tine si ce nu ai voie.

Acum pe intelesul tuturor... ROMANESTE...BABESTE spus...
    Cu permis de conducere categoria B ai voie sa conduci un autoturism ce se incadreaza in clasa/categoria B...dar ai voie sa tractezi o rulota cu ""greutate personalizata"", ca sa zic asa.
    Adica,,conduc un TICO,MATIZ,, nu pot trage o rulota de 1100 kg, ci trag o remorca ce face parte din clasa lui,,si tot asa. Ce este greu de inteles?? Totul este PERSONALIZAT
    Ai JEEPP de JEEEPP, tractezi o rulota mult mai mare, dar avand grije sa nu depasesti ce scrie la carte, referitor la categoria B

PS..nu transformati acest topic dedicat concediilor intr-un CIRC!!!
    Pana acum a fost liniste si pace pe aici,,dar acum este CIRC TOTAL.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google