Dacia Logan MCV-2013-pareri,comentarii,sfaturi,etc.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • MCV Prestige 1.2 16v

    Salutare colegi,
    Am condus ieri MCV ul Prestige al fratelui meu (motor de 1.2 si cateva optiuni extra).
    Eram foarte curios in special cum se descurca motorul de 1.2. Am fost in masina 2 persoane si spre surprinderea mea motorul se descurca onorabil pana la viteze de 100 de km pe ora.
    Pentru drumuri nationale masina este foarte confortabila, antifonarea e buna si toate comenzile sunt foarte "usoare". Ambreajul este foarte foarte usor de actionat iar directia este foarte asistata.
    Treptele 1-4 sunt scurte iar a 5-a este demultiplicata mai lung. In oras ajungi foarte repede sa mergi cu treapta 4.
    Climatizarea automata face toti banii !!! cand am pornit erau -3 grade, iar in interval de cateva sute de metri masina baga deja caldura. Pentru dezaburire face de asemenea treaba buna.
    Culoarea Brune Tourmaline daca am scris bine, este un fel de visiniu foarte inchis si face masina sa arate elegant. Pacat ca rotile sunt doar de 15" si par mici in raport cu caroseria. Nu am inteles de ce nu sunt disponibile rotile de 16" de pe Logan "10 ani". Ar fi aratat mult mai bine.
    Media Nav se misca foarte repede si muzica se aude destul de bine. Mi se pare gandit ptr oameni non tehnici. Totul este afisat foarte mare si clar dar meniurile sunt destul de sarace - de exemplu nu am gasit optiune in playerul audio ptr balans fata spate sau reglaj joase si inalte.
    Una peste alta masina mi-a placut foarte mult, este foarte confortabila si total anti stres si pe drumuri nationale. Spatiul interior este de asemenea foarte bun.
    La chestii mai putin placute as remarca suspensia care topaia destul de mult la denivelari si o rezonanta deranjanta a motorului in jurul vitezei de 100 de km pe ora. Nu cred ca este o masina foarte potrivita pentru autostrazi sau pentru mers alert, dar pentru oras si DN uri mi s-a parut foarte confortabila.
    P.S. consumul mediu pe 800 de km majoritatea extraurban era 6.2 la suta.
    Logan GPL 1.4

    Comment


    • Totul este afisat foarte mare si clar dar meniurile sunt destul de sarace - de exemplu nu am gasit optiune in playerul audio ptr balans fata spate sau reglaj joase si inalte

      Există dar trebuie să știi să cauți, nu să te plângi că nu are.
      Attached Files
      Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

      Comment

      Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google