Noua Dacia MCV Stepway

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Crs. Sandel
    replied
    Originally posted by stolniceanulucian View Post

E destul de mult 1000 de eur pentru ceva estetica in plus.
    Mai sunt incluse navigatia, senzori parcare, cruise control, dotari pe care Laureate le are ca optionale.
    Last edited by Crs. Sandel; 8 July 2017, 10:45.

Leave a comment:

• jonnie007
    replied
    Sau asa.
    Totusi Stepway se vrea ceva gen Allroad, Scout, Alltrack, insa se opreste la plastice. O varianta diesel cu ceva dotari, bate inspre 14000 de cocosei, ceea ce mi se pare extrem de mult pt ce ofera.
    Cat despre intretinere, un 2.0 tdi de pe A4 Allroad nu e de speriat. Un schimb de ulei + filtre si manopera, se invarte pe la 400-500 lei. Evident nu in "hotzprezentantza".

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Originally posted by jonnie007 View Post
    Raman la parerea ca o Dacie nu merita mai mult de 6500-7000 euro.
    Rugina la Dacia apare dupa doar 2 ani(in majoritatea cazurilor) asa ca un maxim 5000 de euro ar fi mai potrivit.

Leave a comment:

• stolniceanulucian
    replied
    MCV Stepway incepe de la aproximativ 12 000 de eur
    MCV 0.9 Laureate incepe de la aprox. 11 000 de eur

E destul de mult 1000 de eur pentru ceva estetica in plus.

Am vazut ca exista o tapiserie cu spatele de musama si sezutul textil. Arata interesant pe seria Stepway Explorer.
    Pe de alta parte cand te gandesti ca cel mai ieftin Suzuki Vitara e doar cu 10% mai scump decat un MCV Stepway ... si are 120 de cp si 5 stele la EuroNcap ... decizii, decizii

Leave a comment:

• adicata2003
    replied
    Dar voi va ganditi doar la achizitie. Se compara intretinerea unui A4 cu a unui Logan?

Leave a comment:

• jonnie007
    replied
    Am vazut azi la reprezentanta un MCV Stepway.
    Nu arata rau, dimpotriva, insa i-am gasit o "sacosa" de lufturi/imperfectiuni de fabricatie.
    Parca ar fi made in China si se aduce numai la container.
    Si nu vor astia bani putini pe sareta asta, face cam cat un A4 Allroad din 2011 cu sub 150k km, care fie vorba intre noi...e avion.
    Raman la parerea ca o Dacie nu merita mai mult de 6500-7000 euro.

Leave a comment:

• mariacrai
    replied
    Sa il stapanesti sanatos. Drumuri line.

Leave a comment:

• Marius Ile
    replied
    Doar ce am ridicat mcv-ul stepway si am doar 100km cu el. Multumit pana acum. Si am verificat su dusterul, doar ca la bani mai multi primesti aerodinamica mai slaba, interior mai mic, consum relativ mai mare(2×4).

Leave a comment:

• dangun03
    replied
    Am eu MCV 2 motor 0.9 tce. Consum iarna 6.7 si vara 6.3 mers cam 30-40% urban, restul in afara. Diferenta de greutate fata de berlina in acte este undeva la 50-60kg deci nesemnificativa. Este ca si cum ai merge cu plinul facut la berlina sau rezervorul gol la MCV.

Tot din motive de familie cu copii am preferat MCV. Spatiul in portbagaj este foarte mare. Daca nu ai destule bagaje sa umplii macar un rand in portbagaj mai bine le pui in interior pentru ca au foarte mult spatiu sa se "plimbe" in timpul mersului daca nu le asiguri corespunzator.
    Eu sunt multumit si nu am avut probleme cu masina pana acum (peste doua saptamani face 3 ani si am cam 55.000 km).

PS: daca era sa iau masina acum luam MCV Stepway, easyR (in ciuda discutiilor contra), clima automata, fara sa stau pe ganduri.
    Last edited by dangun03; 27 June 2017, 11:11.

Leave a comment:

• liviunvl
    replied
    Eu am Sandero Stepway cu motorul 0.9 TCE si sunt foarte multumit de comportamentul motorului. Consumul este decent, media este de 6.5-7litri/100km, mai mult urban. Probabil ca si MCV-ul se va comporta bine, greutatea suplimentara fata de Sandero este max. 100 kg.

Leave a comment:

• RadrianO
    replied
    Salutare,
    Am si eu o dilema.. Trebuie sa schimb masina, am nevoie de un break (deh, familie..). As fi optat pt un MCV Plus sau un MCV Stepway prin programul Rabla dar.. ma cam pun pe ganduri noile motorizari.. doar 0.9 cmc, fac fata la tona de masina pastrand totusi un consum decent?
    Acestea fiind spuse, e o idee buna sau sa ma orientez la un break "strainez" second (Skoda Octavia, VW Golf etc), mai vechi (2008-2010)?
    Voi ce parere aveti de motorizarile astea de la Dacia? Ce sfaturi aveti si pt mine?

PS: caut doar motorizare pe benzina, nu vreau diesel..
    Multumesc

Leave a comment:

• qaz
    replied
    Am vazut-o si eu, practic avem un mcv in haine de stepway, arata bine . 1.5dci ajunge ~11200e + 1700lei rabla.

Leave a comment:

• chris_t
    replied
    Maine. M-au sunat de la dealer ca a ajuns si sa merg sa o vad. Eram interesat, dar intre timp am luat altceva, pana s-au scarpinat ei.

O sa merg totusi de curiozitate sa vad despre ce e vorba.

Leave a comment:

• stolniceanulucian
    replied
    Este in desfășurare un tur national de prezentare a gamei Dacia. A văzut cineva un MCV Stepway în realitate ?

Leave a comment:

• chris_t
    replied
    Deci aprox 10.300 - 10.500 + TVA, cu Rabla inclus. Cu ceva optionale, 11.000 Sper sa se poata pune clima auto pe ea.

Am luat si anul trecut un MCV SL Plus 1.5dci 75CP, tot prin rabla, vreo 7.700 + TVA. Masina, asa cheala + AC cum e ea, se comporta excelent pana acum!

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google